1 799 грн
Купуй

Колонка Xiaomi Mi Smart Speaker IR Control QBH4218GL (910775)

Код: 402514
Оціни
Оціни
1/4
Формат акустики: 1.0Кількість колонок: 1Основний колір: ЧорнийМатеріал корпусу: Пластик
1 799 грн
Кешбек 17 грн
Купуй
Від 360 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 31/07
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 31/07
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 31/07
Опис

Xiaomi Mi Smart Speaker IR Control QBH4218GL — це сучасна розумна колонка, яка поєднує в собі високоякісне звучання, багатофункціональність та стильний дизайн. Цей пристрій не тільки забезпечує відтворення улюбленої музики у чудовій якості, але й виступає в ролі будильника та центру управління розумними домашніми пристроями завдяки вбудованому Google Assistant та інфрачервоному датчику.

Потужний звуковий дифузор створює об'ємне звукове поле, забезпечуючи кристально чисте звучання, глибокі баси та насичені середні та високі частоти. 

Прокидайтесь під улюблену пісню або виконавця завдяки функції будильника, який можна налаштувати відповідно до ваших вподобань. Світлодіодний дисплей автоматично регулює яскравість для комфортного сприйняття у будь-який час дня.

Використовуйте голосові команди через Google Assistant для управління музикою, дізнавайтесь погоду, регулюйте гучність та виконуйте інші завдання, просто сказавши "О'кей, Google".

Завдяки вбудованому інфрачервоному датчику та підтримці Google Assistant, колонка може керувати розумними пристроями в домі, виконуючи ваші голосові команди точно і швидко.

Легко підключайте колонку до різних джерел для прослуховування улюбленої музики, подкастів та аудіокниг завдяки вбудованому Chromecast.

Об'єднуйте дві колонки Xiaomi в єдину акустичну систему для створення об'ємного стереозвуку. Підключення до телевізора забезпечує звук кінотеатральної якості. А функція гучного зв'язку Google Duo дозволяє спілкуватися та віддавати команди в будь-якому місці.

Класична колірна гама та витончений дизайн роблять колонку стильним доповненням будь-якого інтер'єру, а інтуїтивне керування дозволяє легко регулювати параметри відтворення.

Xiaomi Mi Smart Speaker IR Control

Особливості: 

- лаконічний дизайн;
- цифровий дисплей; 
- вбудований Google Assistant;
- наявний ІЧ-передавач;
- вбудований Chromecast;
- відтворення через Bluetooth. 

Стильна та функціональна колонка 

Xiaomi Mi Smart Speaker IR Control має стильний та вишуканий дизайн. Його стриманий сірий колір стане прекрасним доповненням будь-якого сучасного інтер'єру, а широка функціональність здивує своїми можливостями. 

Яскравий цифровий дисплей 

Ця розумна колонка з адаптивним світлодіодним дисплеєм дозволяє вибирати улюблену музику для будильника, щоб починати день із гарним настроєм. 

Просте голосове керування 

Керувати роботою цієї невеликої розумної колонки можна за допомогою голосу: просто скажіть "Ok Google", щоб увімкнути музику, дізнатися погоду, новини або змінити гучність. 

IK контроль

Вбудований ІЧ-передавач із Google Assistant дозволяє голосом керувати побутовою технікою, навіть якщо вона не є розумною. Цю функцію можна активувати, підключивши пристрій до Mi Home/Xiaomi Home та інтегрувавши їх з Google Home. 

Ідеально збалансований звук

Збільшена потужність, диффузор з усіх боків і новий дизайн резонатора забезпечують насичений звук з усіх кутів, створюючи ідеально збалансоване звукове поле. 

Дві колонки для потужного стереозвуку

Об'єднайте два пристрої в стереосистему для захоплюючого звуку та насолоджуйтесь чистим стереозвучанням під час перегляду захопливих фільмів, чи під час прослуховування улюбленої музики. 

Швидке та просте підключення

Пристрій має вбудований Chromecast, тому можна транслювати аудіо одним клацанням. Також підтримується відтворення музики, подкастів та новин через Bluetooth. 

Характеристики
Формат акустики1.0
Кількість колонок1 шт
Основний колірЧорний
Матеріал корпусуПластик
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Схожі моделі
  • Виробник:Xiaomi
  • Код виробника:910775
  • Обирай швидко:Для розумного дому
Основні параметри
  • Формат акустики:1.0
  • Кількість колонок:1 шт
Підключення та виходи
  • Bluetooth:Так
  • Підтримка Bluetooth:v.5.0
  • Тип живлення:Живлення від 220 В
Управління та функціональність
  • Тип управління:Сенсорний
  • Вбудований мікрофон:Так
  • Індикація:Світлодіодна
  • Підтримка голосового управління:Так
Фізичні параметри
  • Матеріал корпусу:Пластик
  • Основний колір:Чорний
  • Ширина:95 мм
  • Глибина:95 мм
  • Висота:140 мм
  • Вага:0.628 кг
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення
Китайський бренд Xiaomi почав своє існування в 2010 році, коли вісім підприємців на чолі з мільярдером Лєем Цзюном вирішили створити компанію, яка зможе реалізувати їх спільну концепцію «зручного телефону». Першим інноваційним продуктом нової компанії стала операційна система MIUI, для Android-платформ,... Детальніше
Огляди
20/08/2022
Bang & Olufsen: столітня історія аудіопристроїв преміум-класу
Bang & Olufsen — це датська компанія, яка була заснована у 1925 році. Назва компанії сформувалася з прізвищ двох засновників, якими стали Пітер Банг та Свен Олуфсен. Від початку Пітер Банг був сконцентрований та технологіях, а Свен Олуфсен працював над тим, щоб розвивати бізнесову частину. Сп
01/09/2022
Огляд портативної колонки Bang & Olufsen Beosound Explore: переваги та недоліки
Датська компанія Bang & Olufsen виготовляє акустику преміум класу, яка коштує від десятків до сотень тисяч доларів. Bang & Olufsen — це про 100-річну історію і увагу до найменших деталей. Увага до дрібниць в супер дорогому сегменті зрозуміла, але як щодо більш доступних колонок від цього бре
23/06/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?