6 899
6 209 грн
Купуй

Централь керування Ajax Hub 2 2G Black (000015393)

Код: 273287
Оціни
Оціни
Центральний контролер Ajax Smart Hub 2 Black (000015393)
Центральний контролер Ajax Smart Hub 2 Black (000015393)Центральний контролер Ajax Smart Hub 2 Black (000015393)
1/2
Знижка -10%
Знижка -10%
6 899
6 209 грн
Кешбек 62 грн
Купуй
Від 621 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 24/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Безкоштовно Відправимо 24/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 24/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 24/04
Опис

Ajax Smart Hub 2 - центральний елемент керування системи розумного будинку. Його призначення полягає у керуванні усіма пристроями Ajax, які входять в систему. 

Безпека 

Хаб сповіщує про відчинення дверей, розбиття вікон, загрозу пожежі чи затоплення. Пристрій передає фотографії з датчиків MotionCam, викликає патруль охоронної компанії та завжди слідкує за безпекою вашого будинку.

Датчики руху реагують не лише на реальні загрози, але й на побутову необачність. Якщо няня повернеться з дітьми зі школи та забуде вимкнути сигналізацію, система безпеки буде зобов’язана підняти тривогу. З Hub 2 вам не доведеться хвилюватися через такі ситуації чи оплачувати хибні виклики групи реагування. Просто відкрийте сповіщення про тривогу датчика MotionCam — і ви побачите, що сталося.

3 канали зв'язку 

Hub 2 гарантовано передасть сигнал тривоги та фотографії з об’єкта, що охороняється, через один із каналів зв’язку: Ethernet або одну з двох SIM-карток. Канали працюють паралельно і підмінюють один одного в екстрених ситуаціях.

А миттєве доставлення фотопідтверджень, навіть за умови слабкого інтернету, гарантують протоколи передачі та стиснення даних. На відміну від камер спостереження, Ajax дає вам можливість оцінити ситуацію, якщо швидкість підключення буде всього 0,5 кбіт/c. 

Надійність вищого рівня

При виході датчика з ладу, навмисній шкоді чи розкритті корпуса, власник і охоронна копанія одразу будуть про це сповіщені. При зникненні світла Ajax Hub 2 продовжить нести варту завдяки резервному акумулятору (до 16 годин автономної роботи).  

Операційна система OS Malevich    

Hub 2 працює під керуванням OS Malevich — операційної системи реального часу. Такі ОС керують космічними кораблями, балістичними ракетами й автомобільними гальмами. OS Malevich стійка до вірусів і захищена від кібератак. Її архітектура дозволяє розширювати можливості Ajax, а регулярні оновлення відбуваються по повітрю за секунди та не вимагають участі користувача.   

Повна автоматизація 

Використовуйте сценарії, щоб навчити систему безпеки не лише повідомляти про загрози, але й активно протистояти їм. Налаштуйте нічний режим за розкладом, вимикайте світло в офісі, коли встановлюєте приміщення під охорону, запрограмуйте прожектори вмикатися в разі виявлення вуличними датчиками руху сторонніх або реалізуйте автоматичну антипотоп-систему. Система продовжує виконувати сценарії, навіть якщо втрачено зв'язок з Ajax Cloud.

У парі з датчиками 

Hub 2 працює з датчиками руху MotionCam і MotionCam Outdoor. Виявивши людину, вони роблять серії знімків і дають змогу в динаміці оцінити, що відбувається на об’єкті. Це позбавляє користувачів зайвого хвилювання, а охоронні компанії — даремних виїздів патрулів. 

Фотоверифікація тривог за 9 секунд  

Система працює таким чином: датчик виявляє рух, на смартфон власника надходить сповіщення про детекцію небезпеки, а також надсилається зображення порушника.  

Простий монтаж 

Готовий до роботи з коробки. Налаштовується за допомогою мобільного застосунку, а датчики підключаються в один клік. 

Завжди на зв’язку — через кабель і стільникові мережі  

Для централі системи безпеки критично важливий зв’язок із зовнішнім світом. Його надійність і стабільність — гарантія своєчасної передачі тривоги охоронній компанії та користувачам.

Моделі Hub 2 можуть бути одночасно під'єднані до трьох інтернет-провайдерів — через кабель Ethernet і стільникові мережі 2G. Водночас автоматичне перемикання між каналами займає секунди.    

Можна керувати із додатка  

Додатки дають змогу користувачам системи з правами адміністратора керувати безпекою об’єкта, змінювати налаштування хаба і підключених до нього пристроїв, створювати сценарії та відстежувати події — зі смартфона або персонального комп’ютера, як на об’єкті, так і віддалено.  

Розвивається, а не зістарюється  

Hub 2 працює під керуванням операційної системи реального часу OS Malevich, що розроблена Ajax Systems. Система максимально надійна, невразлива для вірусів і захищена від кібератак. Модульна архітектура спрощує розвиток OS Malevich.

Хаб отримує нові можливості кілька разів на рік завдяки оновленням по повітрю. Процес не потребує участі інженера монтажу чи користувача й відбувається за лічені хвилини, коли систему безпеки знято з-під охорони. Апаратна конфігурація дозволить Hub 2 роками розвиватися та залишатися актуальним.   

Універсальність в основі  

Радіомережа Hub 2 покриває кілька поверхів і окремо розташовані споруди — завдяки дальності зв’язку у 2000 метрів і можливості підключення 5 ретрансляторів. Для керування доступами та зонування безпеки об’єкта хаб дає змогу під'єднати 50 користувачів і створити 9 груп охорони. Hub 2 оптимальний для забезпечення безпеки житла і бізнесу. 

Стійкий до саботажу 

Що б не сталося з Hub 2, охоронну компанію і користувачів буде сповіщено. Хаб неможливо непомітно вимкнути, коли об’єкт знято з-під охорони. Якщо зловмисник спробує зняти пристрій із кріплення, миттєво спрацює тампер. А про зникнення зв’язку з хабом сервер Ajax Cloud може сповістити вже за 60 секунд завдяки частим опитуванням. Навіть якщо знеструмити будівлю, хаб боронитиме об’єкт до 16 годин завдяки вбудованому резервному акумулятору.   

Автоматизує безпеку  

Hub 2 дозволяє створити 32 сценарії та мінімізувати вплив людського фактора на безпеку. Хаб може вмикати й вимикати охорону об’єкта чи групи за розкладом. Миттєво активувати дим-машину, якщо в приміщення проникнуть. Знеструмити приміщення та ввімкнути аварійне освітлення у разі пожежі. Або перекрити воду в разі протікання. Керувати світлом, електрозамками, ролетами та гаражними воротами — у разі зміни статусу охорони, після натискання кнопки або за тривогою датчика.  

Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Ajax
  • Код виробника:000015393
  • Частотний діапазон:868 МГц
  • Живлення:110−240 В
  • Радіус спрацювання:2000 м
  • Довжина:163 мм
  • Ширина:163 мм
  • Висота:36 мм
  • Колір:Чорний
Ajax — український hardware стартап, що цілить у лідери нових систем домашньої безпеки. Головною метою компаніє є створення безпечних та надійних розумних будинків, що надзвичайно прості для використання. Системи безпеки Ajax дозволяють швидко розгорнути систему без складного монтажу та в один клік... Детальніше
Огляди
06/07/2023
Перша інтерактивна вітрина Ajax в Україні. ТОП-14 датчиків Ajax для вашої оселі
Про компанію Ajax Українська компанія Ajax робить життя людей по всьому світу безпечнішим і комфортнішим. В асортименті компанії є понад 135 різноманітних девайсів, які легко встановлюються і за декілька кліків на смартфоні підключаються до застосунку, який доступний на iOS, Android, Mac OS та Wind
10/03/2021
Охоронна система Ajax : дім у безпеці за один клік
Ми часто хвилюємось за безпеку у будинку, квартирі чи офісі за час нашої відсутності. Безліч разів перевіряємо чи закриті усі вікна та двері, проте занепокоєння все одно нікуди не зникає. Але навіщо хвилюватись, якщо є Ajax! Ajax — одна з найкращих бездротових систем охорони у світі, яка за один кл
10/09/2018
Система розумного дому від Xiaomi: чи є сенс купувати зараз?
Дедалі більше користувачів починають цікавитися системами розумного дому. На ринку навіть спостерігається певна конкуренція між компаніями, які виготовляють такі системи. Нещодавно до нас на тест потрапила система розумного дому компанії Orvibo і варто сказати, що за виключенням деяких пристроїв у н
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?