Гаджети для школи: що купити школяру на 2019-2020 рік

28/08/2019

Щороку з середини серпня і до середини вересня для батьків настає особливий період, який у світі називається back to school, тобто час, коли починається новий навчальний рік і потрібно зібрати своїх дітей до школи та по максимум екіпірувати для ефективного навчання. Нижче ми зробили підбірку речей та гаджетів від яких ваша дитина буде просто в захваті.

№1 РЮКЗАК

Для школяра це не забаганка, а необхідність, проте ми не будемо вам пропонувати банальні та нецікаві сумки, які можна побачити скрізь і які асоціюються з тягарем на плечах. Ми пропонуємо звернути вашу увагу на KWQ Digital Backpack. Це особливий рюкзак, який коштує дорожче за звичайний, але для цього є логічне пояснення — він оснащений величезною LED-панеллю, яка живиться від павербанка

yct8GBhVJLKwLvmVemMaXQwfiqCu7MQPN-ud0ZUnXk5XpsV8SPvJUTb0wzm9bblPFQJl3G5lKUAc_QcR8HcWUrZdpGdkt3xhk25qaVFRVNdDq5hEr9V3tiPKcMeOvHl0guMvktYy 9MqXcbbZ8P_1u7Xn3ne3REUIBmVMHZ5c2z5Sd4AeKmurbfzs7UgL5eE0okYYItl3_VoEqlWkr1pCHArUrDyukDFD0zk_S1Wrc1h-b4o1P5dEgaE0QVvCpGEtHaynf4_uyXZ8OqzF

Ви можете виводити на неї різноманітні зображення за допомогою додатку на смартфоні, як заздалегідь приготовані виробником так і власноруч намальовані. Ви зможете, фактично, щодня змінювати вигляд вашого рюкзака залежно від настрою, погоди, кольору одягу та вподобань. Крім того, він має прогумований варх та щільну застібку, тому краплі дощу не мають шансу проникнути всередину. В ньому дуже зручно носити ноутбук, планшет чи книги.

№2 СМАРТ-ГОДИННИК

Кожного ранку відправляючи дитину до школи ви хвилюєтесь, щоб вона вчасно поверталася додому та завжди була на зв’язку? З дитячим смарт-годинником це дуже просто, адже він постійно на руці в вашого школяра, тому ви в будь-який час можете дізнатися, де знаходиться ваша дитина, зателефонувати прямо на годинник і навіть побачити своє чадо за допомогою вбудованої в годинник камери. 

Vp3sqBgo6xbohcnqlYjOfrp9g2Fhj3eJ99yOhxPT4HxIrfYzllaWqdUct-ZA8pSp9SNZpU8u5z1Eyx9ABqELfsgTDa7Hi-HsCzVDbK8XHELoKbrsNtLPLxx_TFYqA5tU-ApGcPOk

Щоб ви зайвий раз не хвилювалися, на годиннику передбачена клавіша SOS при натисканні якої вам автоматично прийде інформація про місцезнаходження дитини та навіть 15-30 секундний запис того, що відбувається навколо дитини. Окрім функцій зв’язку та моніторингу в дитячому смарт-годиннику реалізовані фітнес-функції: підрахунок кроків, пройдена відстань, швидкість серцебиття тощо. В певних моделях також ви можете знайти розвиваючі арифметичні ігри.

№3 БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ

True wireless навушники — це те без чого можна обійтися готуючись до школи, АЛЕ, якщо ви хочете зробити своїй дитині подарунок за який вас, в прямому розумінні цього слова, зацілують та міцно обіймуть, то ви в правильному місці. Щодня для школяра доводиться добиратися до школи, а після уроків повертатися додому, разом з улюбленою музикою цей час буде набагато приємніший. Крім того, сьогодні є безліч аудіокниг, які можуть стати неабиякою підтримкою для вашої дитини у навчанні. Чому саме безпровідні навушники? Це стильно, це сучасно і це надзвичайно зручно при ходьбі та користуванні громадським транспортом. 

1dyPNw9X-1E0f8jvK8bGjIcFjR1J83qPvRmxlOx6wz7LgiEfdSHo1Dymijv_5hTU0h-TdyjeNV9RnbP48HxbaqzShBCuvpyQkpMgZ4QGn4wNR-ld4Yh1HOF3-NxiCXJ18mDdRWTc

Ми рекомендуємо вам звернути увагу на Xiaomi Redmi AirDots — бездротові навушники, які стильно виглядають, класно звучать, мають зручний кейс для зарядки та коштують менше тисячі гривень. Навушники мають вбудований мікрофон ат підтримують технологію DSP, яка вміє відсікати шуми під час розмови, тому навіть, якщо ваша дитина буде їхати в шумному транспорті чи розмовлятиме з вами під час перерви, де буде чимало галасу ви всерівно зможете чітко чути кожне слово і розраховувати на те, що вас також будуть чути. З’єднання зі смартфоном завжди надійне завдяки bluetooth 5.0. 

№4 ЕЛЕКТРОСАМОКАТ 

Коли ми говоримо про самокат, то відразу уявляються дитячі пустощі і забавки, але коли ми говоримо про електросамокат, то в уяві відразу постає повноцінний транспорт. З таким самокатом добирання до школи стане, як ніколи, приємною справою. Запас ходу аж 20 км, тому ви можете не перейматися чи вистачить заряду, щоб доїхати додому. Електросамокат Ninebot by Segway ES1 — це транспорт, який дозволить вашій дитині забути про душні та завжди переповнені маршрутки, це транспорт з яким не доводиться купу часу стояти на зупинці в очікуванні автобуса чи тролейбуса. 

WOKhWle4VdQeEorn5uDhYJgVB4GsJ0GegVS9NvHuslfAxvAvNX0LpKNsKkawNZmlz_SgptbC_FNwdCYTozgQDdLjH6gt84jgoN0VrtS_EeD1En59jOxpZRXpyK-7ZExVvp2Mua2_

Все що потрібно - стати, відштовхнутися і натиснути на газ, якщо надворі вже сутінки є можливість увімкнути світло. Повна зарядка самокату триває 210 хвилин, тому повернувшись зі школи його можна поставити на зарядку і ще ввечері того ж дня досхочу покататися.

Нижче ви можете переглянути експрес-огляд даного самокату на YouTube-каналі КТС та пересвідчитись у його можливостях.

№5 ЗУБНА ЩІТКА

Для більшості дітей вставати зранку, то вже неабияке випробування, а якщо ще уявити, що зараз доведеться збиратися, чистити зуби і добиратися до школи, то взагалі настрій пропадає, однак є річ, яка зробить “ранковий збір” простою та приємною справою — зубна щітка Xiaomi Soocare Soocas X3. Що в ній особливого? Вона працює від вбудованої батареї, тому потребує мінімум сторонньої допомоги. Заряджати її потрібно не частіше, ніж 1 раз на 2 днів при умові, що нею будуть користуватися 2 хвилини зранку і 2 хвилини ввечері.

ZovB0rE-w9MnO1HxiLFK2OYkf2rkvDXl92SiDW_MZ_3KhhlFzLCHeFdC3E_gOxfeGBpEEbJ6tem8xCGHebgc3vL0bn1Tx4bzUa5imNolex1pq5sP1ud9zqt4I22AbQGcIZ6k70Np

Щітка має фірмовий додаток в якому ви можете дізнатися статистику про використання щітки та навіть отримувати певні нагороди за щоденне користування щіткою, що по-особливому буде цікаво для дітей шкільного віку. Щітка працює майже беззвучно та захищена по стандарту IPX7, що дає їй можливість не боятися крапель води та навіть незначних падінь.

№6 СМАРТФОН

В останні роки мабуть жоден ТОП-речей не обійдеться без смартфону, а коли справа стосується підготовки до школи, то без нього ніяк, бо сьогодні за допомогою смартфону можна вчитися, розважатися та бути соціально активним. Один з кращих варіантів за співвідношенням ціна-якість є Xiaomi Redmi 7. Батарея на 4000 мАг, великий екран з діагоналлю 6.26 дюйма, процесор Qualcomm Snapdragon 632, 3 ГБ оперативної пам’яті, подвійна камера 12 МП + 2 МП.

lmldz9rQgBWtocvtxr0-idkeRDcmNrKsJZMeLsqoV4OcwL4j0tcUhWE4uDAo9v62Qi3_uF9a4eltuZrwBW2kYjIndTHMw15ImyfAmevnkOD3Pe7D8To3os23PLQiCh5wBNClhU5S

Батареї вистачить на цілий день активного користування, web-серфінгу, перегляду відео і все це на великому екрані. Завдяки чудовій основній та фронтальній камері можна робити круті фото для соцмереж, а після уроків можна відпочити за улюбленими іграми. Крім усіх можливостей Redmi 7 може похизуватися ще й стильним корпусом, який переливається на світлі.

№7 НАСТІЛЬНА ЛАМПА

Ще однією важливою складовою підготовки до навчального року є організація робочого місця для виконання домашніх завдань. Важливо, щоб готуючись до уроків на робочому місці було достатньо світла. Для забезпечення оптимального освітлення ідеально підійде Xiaomi Mijia LED Desk Lamp. 

pRCqDiIby9hiJs6jE2rUrFR_LaiLHan7q_uxHeXdZ4ctslTYt5BMsza0XCsB5BcUPqg4LOmwh3odHDQ9BEmGAFNhL4DnjvkbblmQ9Zmskx8GL4-wMc5Dg3lfl8ABkppvrOhaSk77

Вона має мінімалістичний дизайн, може підключатися до смартфону та може працювати в різних режимах: читання, робота, дитячий, відпочинок тощо. Крім можливостей регулювання інтенсивності та температури освітлення лампу можна “запрограмувати” так, щоб вона нагадувала вам про необхідність зробити перерву в роботі. З такою лампою виконувати домашні завдання, читати твори з літератури — суцільне задоволення. 

ВИСНОВКИ

Зазвичай, найбільш необхідні речі до навчального року купують на початку чи в середині серпня, але наш ТОП смарт-речей не про найнеобхідніше, а про те, що може зробити навчальний рік вашої дитини, по-справжньому, крутим та буде мотивувати її вчитися, прокидатися зранку, а після уроків повертатися додому, щоб продовжувати навчання. 

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?