Рюкзак KWQ Digital Backpack: зустрічай літо яскраво

30/05/2019

Останнім часом в світі набирає популярність тренд оснащення різноманітних речей екранами. В мережі з'явилися фотографії брендової сумки Louis Vuitton з вбудованими OLED-дисплеями, а на виставці MWC 2019 був представлений “смартфон” Nubia Alpha, який може одягатися на руку.

UjyyCafTWMGlgP9eZdL2fMAnMYhs_br38KVZSbnuIKS4fB0NesxHehlDlSmnz2-GQKxTWEePn2u2HB3mqmUA9E-VWYf9lSz-MjUaB5lS-_fGh8XPmBer5qqvQp2o92WH_e40F187Nubia Alpha.jpg

Із впевненістю можу сказати, що технологія гнучких екранів буде знаходити ще більш фантастичні реалізації, але до нас в офіс приїхав більш простий, але не менш цікавий варіант рюкзака, передня панель якого може отримувати різноманітний дизайн.

Перше враження

KWQ Digital Backpack - це аксесуар, який може змінювати свій зовнішній вигляд завдяки екрану з пікселів. Спорідненим до цього виробу є Pix Digital Customizable Backpack, про який ми писали раніше. Він також має подібну концепцію, але між рюкзаками є відмінності, які роблять їх різними не тільки за виглядом, а й ситуаціями використання.

KWQ Digital Backpack має “міський” дизайн - він більш компактний, у порівнянні із Pix, а головне має менші пікселі - їх розмір впливає на зображення, яке користувач виводить на аксесуар. Сенс взаємодії аналогічний - підключаєте смартфон до рюкзака через Wi-Fi, завантажуєте додаток (Led Space App) та можете фантазувати з різноманітними дизайнами.

у статтю 1 (1).jpg

Одразу зазначу, процес підключення і сам додаток кострубатий. На скриншотах можете побачити, що переклад деяких слів і команд нагадує стиль, який я називаю “AliExpress” - наприклад замість “підключення успішне” у додатку ми бачимо “Добейтесь успеха устройства”.  І таких кумедних моментів з перекладом багато - але інструкція більш-менш зрозуміла, як і сам інтерфейс, сподіваюсь, що з кожним наступним оновленням, розробники будуть виправляти помилки.

F4TqSOBi1yVKBcLx5RmvP_bRA-bODLQ19ryoFJ-JcQdTPZkSG8rth1CpZ5mE0G7Rl8VxhOvKmGSwhgd9b2zD1qMFQzOLb87IxWABH5gsOlSJxfBRRZG0cEoleyYnCKCyxBDlqGFC66x1eTmnY6K4ubbK6BUoorWY-uzOm3aWYliWTS75TPhkx8yYY79jpT3IrE1tqDuuLbd950xIaQXeXuJmukzS8UoAI1GnPH4R_jYMF0eLI5AOJlVb8hulwfqAg5JhcgaztzsS1leM

 

У порівнянні з додатком “Пікса” цей значно програє, але натомість сам рюкзак має свої переваги. Як було сказано він має менші габарити, тому підійде для щоденного використання, всередині передбачено місце для ноутбука, а також невелика кишеня для повербанка (який живить підсвітку пікселів).

1_252405.jpg

Матеріали на тактильні відчуття нормальні, виріб водостійкий, застібка-блискавка має спеціальний прогумований “верх” для запобігання попадання крапель дощу.

252410.jpg

Спинка у рюкзака виготовлена з дихаючого матеріалу, шлейки широкі та можуть регулюватися за довжиною. Зверху є коротка ручка для переносу виробу у руці. Загалом конструкція стандартна, окрім кабеля для повербанка та самої панелі з пікселями KWQ Digital Backpack нічим не відрізняється від звичайного рюкзака.

252407.jpg1_шлейки.jpg

Що б хотілося додати, так це кнопку увімкнення підсвітки - наразі вмикання та вимикання “рюкзака” відбувається шляхом підключення повербанка. Тобто, щоб вимкнути підсвітку потрібно лізти усередину виробу та шукати батарею.

Сам собі дизайнер

Повернемося до додатку. Ось так виглядає інтерфейс у основному меню та меню налаштування рюкзака, де можна вказати ім'я, налаштувати яскравість, ознайомитися з інструкцією:

 

WdNOyi42SdJxaj-l6fLmlnyDweuHaplAD4avGSc3re2wax07m9vNTsIKu_gykanTkC_HIehSAqGr6dwe-eSWSAsfFaAizMoSJoZ2JtGAfZuBOGOv-YhJjIgzb8Fzrm-tXSiM0aTN

меню основное .jpg

Одразу можна вивести на рюкзак картинки та анімації з бібліотеки матеріалів. Там є велика кількість різноманітних анімацій, але можна додавати свої зображення, гіф-анімації, малювати та писати різноманітні написи та обирати для них тип відтворення.

Ось так виглядає меню додавання зображення:

29rdL6Y7bXB__Tx6zbOSN0QTmWaqM5W7w17Es_EB6YaB6m_jfEjBNzZylUAQCrNPPyYfMmgKiZDbgwovfFBzQO0Gq1NMFEJqW6r0M6r8a0m7ryWfrXfRdkR6gG-LKBZCX30DxaQY

“Послать” означає відправити на рюкзак=). Ось так виглядає вибір методу анімації зображення:

zelZhkimeYAU-o1QMjuOBE2qQGRINj9UnVRAqo-DQpAXv-KVtjXKyjTNjQsGdlUE-bWnioREBiq2voSGJXN6FAL_ut7PhpumkNQQAqw3hqt61OJ5Pfey5LPd6qySMbkFZ8GAo-g3

Хочеться відзначити, що додаток автоматично обрізає зображення, але не стискає його (потрібен розмір 64 на 64). У майбутніх оновленнях хотілось б отримати можливість автоматичного стискання файлів.

Щоб очистити всі обрані “шоу” (цебто зображення, які ви вивели на рюкзак) потрібно зайти у меню та обрати “Очистить рекламу”:

xFh1PwHnRIypApPdeMjZYmnPo7VCM7yx3eGOpbWp_AeZeiGEb9WoQGvrqimZrQkwFdZttAKpuizQqb67QFlJNafl5KYyLRoGihk1zH9eY5_WVKw1Kkg6B8pFhPg-nwn7Z_xGAoYg

Переглянути та обрати для показу зображення чи анімації можна у формі “Список программ”.

Незважаючи на простий інтерфейс, додаток не є зручним, адже переклад бажає кращого. Також хочеться відмітити два нюанси - з різними моделями смартфонів він веде себе по-різному, а друге - не забудьте у налаштуваннях відкрити доступ додатку до галереї/фото. Я не уважно перший раз відкрила додаток і не надала йому доступ, потім при натисканні кнопки “+” (додати зображення) вона якби не працювала, але питання вирішилось, коли я вручну у налаштуваннях смартфона відкрила доступ до фото.

При підключенні смартфона до рюкзака також не забудьте, що спочатку потрібно підключитися по Wi-Fi, а потім у додатку шукати “Мій світлодіод” (це було смішно читати в додатку, але писати про це статтю ще веселіше=).

у статтю 1 (2).jpg

Загалом, якби не недовершеність додатку Led Space App, KWQ Digital Backpack отримав би від мене високу оцінку, а так важко судити його та близького за філософією Pix Digital Customizable Backpack. Більша кількість пікселів на KWQ дозволяє виводити більш цікаві зображення (я навіть змогла вивести фото свого домашнього улюбленця). Цей рюкзак відкриває широкі можливості для фантазії, але один нюанс мене збентежив - панель виділяє тепло. Не можу сказати, що це буде значно заважати (вона ж не торкається спини), але я на це звернула увагу - все ж закони фізики ніхто не відміняв.

Щоб виділятися з натовпу - KWQ підходить. З таким рюкзаком вас точно запам'ятають і неодмінно захочуть дізнатися як він працює. Але чи підходить він для людини, яка розуміє рюкзак як суто практичний виріб для перенесення речей? Навряд.

KWQ більше про стиль, фантазію та бажання мати щось таке, що може продемонструвати іншим ваше бачення, яскравість, сміливість і власний смак.

Читайте також:

Читайте також:
Чохли-конверти WIWU: крутий захист для Macbook
Класно, коли чохол до улюбленого гаджета не лише захищає, а ще й стильно виглядає, правда ж?) Трендові, зручні, з мінімалістичним дизайном та крутими функціями — це про чохли-конверти від бренду WIWU:)  Яким повинен бути чохол для макбуків? В першу чергу він має забезпечувати надійний захист для
05/05/2021
UAG : ідеальний захист для гаджетів Apple
Ось так ідеш собі по вулиці, ідеш…і раптом «бамц», з кимось зіштовхнувся, а гаджет з рук випав — і розбився. Не дуже весела історія, правда ж? Аби такого не сталось, радимо подумати про надійний захист для улюблених гаджетів:) UAG — відомий американський бренд, який можна впізнати з першого погля
06/04/2021
Рюкзак Pix Digital Customizable Backpack: відчуй себе дизайнером
1 товарів Малий блок У нас в офісі люди постійно носять з собою техніку, а тому рюкзаки частіше зустрічаються у використанні серед моїх колег. Звичайно, що у кожного з нас є свій смак, але, саме у розрізі цього аксесуару, який ми використовуємо щоденно, більшість моїх знайомих мають одні й ті самі
17/04/2019
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?