39 299 грн
Купуй

Web-камера Logitech MeetUP Conference Cam Black (960-001102)

Код: 258005
Оціни
Оціни
Web-камера Logitech MeetUP Conference Cam Black (960-001102)
Web-камера Logitech MeetUP Conference Cam Black (960-001102)Web-камера Logitech MeetUP Conference Cam Black (960-001102)Web-камера Logitech MeetUP Conference Cam Black (960-001102)
1/3
Вбудований мікрофон: ТакРучне фокусування: НіЗмінювані об’єктиви: НіМатеріал корпусу: ПластикГарантія: 24
39 299 грн
Кешбек 392 грн
Купуй
Від 6 550 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Опис

Logitech MeetUP — універсальна конференц-камера з ультрашироким об’єктивом для невеликих кімнат, що має широкий набір функцій у компактному формфакторі. Невеликі розміри виробу та різноманітні варіанти монтажу економлять простір і мінімізують видимі кабелі. 

Модель легко під'єднати до комп’ютера або ноутбука через роз'єм USB 2.0 для простого встановлення та проведення відеоконференцій за принципом «plug and play». Ви також зможете підключити MeetUp до свого смартфона або планшета, щоб насолоджуватися надзвичайною чіткістю звуку, гучністю та діапазоном, з якими не можуть зрівнятися портативні пристрої.

Проактивні технології Logitech RightSense роблять відеозустрічі кращими та комфортнішими. RightSound оптимізує людський голос і покращує чіткість розмови, RightSight автоматично переміщує камеру та регулює масштаб, щоб ніхто не залишився поза кадром, а RightLight допомагає кожному виглядати якнайкраще на камері, незалежно від умов освітлення.

Розширювальний мікрофон Logitech для MeetUp забезпечує більшу гнучкість конфігурації кімнати для спілкування. Вбудовані мікрофони MeetUp оптимізовані для роботи на відстані до 4 м.

За допомогою пульта дистанційного керування MeetUp, який використовує радіочастотні сигнали для надійного та непомітного керування з будь-якої точки кімнати, ви з легкістю зможете за потреби відрегулювати гучність, вимкнути мікрофон або вручну керувати положенням камери. Ви також можете завантажити програму Logi Remote, щоб керувати MeetUp за допомогою iPhone або iPad. 

З цим товаром купують
Характеристики
Вбудований мікрофонТак
Ручне фокусуванняНі
Змінювані об’єктивиНі
Матеріал корпусуПластик
Гарантія24 міс.
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Схожі моделі
  • Виробник:Logitech
  • Код виробника:960-001102
  • Роздільна здатність веб-камери:3840x2160 4K
  • Тип матриці фотокамери:CMOS
  • Частота кадрів в секунду:30 fps
  • Інтерфейси:USB 2.0
  • Вбудований мікрофон:Так
  • Змінювані об’єктиви:Ні
Фізичні параметри
  • Основний колір:Чорний
  • Матеріал корпусу:Пластик
  • Гарантія:24 міс.
Швейцарська компанія Logitech була заснована у 1981 році двома програмістами та професійним менеджером. Спочатку, фірма займалась виключно розробкою програмного забезпечення. Але, побачивши революційний на той час маніпулятор – комп’ютерну мишу, партнери вирішили спробувати створити власний пристрій... Детальніше
Огляди
14/09/2022
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
16/07/2020
Як вибрати web-камеру для ноутбука та ПК?
За останні 5 місяців безліч зустрічей, семінарів, лекцій, презентацій перейшли в онлайн з відомих причин і для багатьох актуалізувалося питання використання web-камери. Якщо раніше вона для багатьох була просто отвором, який необхідно заклеїти, щоб бува за вами ніхто не міг спостерігати, то сьогодні
27/02/2021
Fifine K432 VS Fifine K420: яку камеру обрати?
Нещодавно роблячи огляд мікрофонів від бренду Fifine я був приємно вражений тим, який результат показують настільки доступні мікрофони. Детальніше про них можете прочитати у нашій статті: “ТОП-5 мікрофонів Fifine: відмінний результат без переплат”. Сьогодні до нас на огляд потрапили дві web-камери в
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?