Товар продано
Продано

Саундбар Hisense AX3100G Bluetooth Black (20011189)

Код: 397398
Оціни
Оціни
Саундбар Hisense AX3100G Bluetooth, Black
Саундбар Hisense AX3100G Bluetooth, BlackСаундбар Hisense AX3100G Bluetooth, BlackСаундбар Hisense AX3100G Bluetooth, BlackСаундбар Hisense AX3100G Bluetooth, BlackСаундбар Hisense AX3100G Bluetooth, BlackСаундбар Hisense AX3100G Bluetooth, Black
1/6
Товар продано
Продано
Опис

Hisense AX3100G — саундбар, який дозволить отримати об'ємний 3,1-канальний звук, що занурить у просторові звукові враження. Слухати музику, грати в ігри чи дивитися фільми стане набагато цікавіше завдяки 5 динамікам і 6,5-дюймовому сабвуферу.

Відчути повний діапазон звуків можна лише за допомогою фронтальних динаміків. Звуки надходитимуть з усіх боків, оточуючи вас і занурюючи у подію.

Удосконалена технологія штучного інтелекту (AI) дозволяє оптимізувати звук у кожній сцені. Саундбар сам знає, який контент відтворюється, і налаштовує характеристики відтворення, щоб забезпечити найкращі можливі ефекти. Крім того, можна вибрати режими Штучного інтелекту, адаптовані до конкретних ситуацій, наприклад, фільми, музика, новини, спорт, ігри та ніч. Штучний інтелект підлаштує стиль відтворення звуку під вечірні сеанси, щоб не дратувати родину та сусідів надто гучними ефектами, і при цьому забезпечить чудові враження від прослуховування.

Саундбар Hisense містить технологію Bluetooth 5.0, що забезпечує простоту з’єднання зі смартпристроями. Слухайте музику з вашого смартфона, планшета чи ноутбука. 

З цим товаром купують
Характеристики
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?