26 599 грн
Купуй

Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 (9454397)

Код: 384289
Оціни
Оціни
Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the Mountain
Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 Horizon Call of the MountainОкуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 (9454397)
1/11
Тип ігрового аксесуара: Окуляри віртуальної реальностіРоздільна здатність екрану: 2000x2040Сумісність з пристроями: Sony PS5Матеріал: Пластик
26 599 грн
Кешбек 265 грн
Купуй
Від 5 420 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 29/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 29/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 29/04
Опис

Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 — це новий етап в занурення у віртуальні світи. Неймовірна гострота емоцій і захопливий вир почуттів — ще ніколи улюблені ігри не були такими близькими та реалістичними. 

Одразу познайомтесь з колекцію ігор. Horizon Call of the Mountain дозволить підкорити вершини, перемагати ворогів і дізнаватися небезпечні таємниці світу Horizon. Це справжня пригода для PlayStation VR2.

Відкрийте яскравий живий світ небезпечних машин, племен, захопливих випробувань, а також нових та знайомих персонажів. Досліджуйте різноманітні землі – вирушайте в подорож різними шляхами та розкрийте таємниці гір.‎ 

Sony PlayStation VR2  

Відчуйте нову реальність 

Пориньте в неймовірні світи за межею реальності 

Випробуйте нове покоління ігор для віртуальної реальності з приголомшливими візуальними ефектами 4K та HDR, жанроутворюючі шедеври та унікальні хіти завдяки революційній гарнітурі PlayStation VR2 та контролеру PlayStation VR2 Sense.

Нове покоління ігор для віртуальної реальності 

Інноваційна технологія PlayStation VR2 Sense дозволяє пережити незвичайні емоції та відчути життя по-новому завдяки витонченій вібрації гарнітури, технології 3D-звуку, точному відстеженню очей, розпізнаванню торкання пальців, тактильній віддачі та адаптивним тригерам контролера PS.

Окуляри віртуальної реальності Sony PlayStation VR2 

Завдяки обчислювальній потужності нового покоління консолі PlayStation 5 разом з новими оптичними можливостями ви не пропустите жодної важливої деталі ігрового процесу або неосяжних ігрових локацій – вирази персонажів виглядають надзвичайно реалістично, а футуристичні світи дихають життям. 

Найдрібніші деталі у широкому масштабі 

Два OLED-дисплеї з роздільною здатністю 2000x2040 пікселів забезпечують приголомшливе зображення з 4K і HDR зі швидкістю до 120 кадрів за секунду, що в 4 рази перевищує роздільну здатність оригінальної PlayStation VR.  

Точне відстеження очей 

Виявляйте свою індивідуальність новими реалістичними способами завдяки технології відстеження погляду, що відображають вашу міміку на обличчі персонажа, що посилює реалізм та додає інтерактивності взаємодії з іншими гравцями у спільних іграх чи командних чатах.

Дослідіть яскраві світи  

Перенесіться в епіцентр віртуальних ігрових світів завдяки полю огляду в 110°, а регульовані лінзи Френеля дозволяють налаштувати відстань між лінзами відповідно до відстані між очима для отримання оптимального зображення на екрані.

Неймовірно чітке фокусування 

Розглядайте кожен елемент у найдрібніших деталях завдяки передовим технологіям завантаження світу, які покращують візуальне сприйняття тих елементів, на які ви дивитеся, – при збереженні стабільної продуктивності гри. 

Покращене занурення в гру 

Відчуйте, як персонаж стоїть у вас за спиною, коли він шепоче щось вам на вухо, знаходите друзів і ворогів по звуку стрілянини або луні кроків і пориньте в неймовірно реалістичне звукове середовище: звук у грі на ходу адаптується до вашого положення та руху вашої голови завдяки технології Tempest 3D AudioTech.  

Відчуйте новий вимір гри 

Технологія PlayStation VR2 Sense ще більше занурює і дарує більше вражень, вдихаючи життя в нові захоплюючі світи. 

Віддача гарнітури  

Ледве вловима вібрація гарнітури, створювана одним вбудованим мотором, додає тактильних відчуттів, коли ви занурюєтеся в гру — ви навіть відчуєте, як стріла розрізає повітря над вашою головою, і відчуєте тягу автомобіля, що несе на всій швидкості.  

Контролер PlayStation VR2 Sense 

По-новому взаємодійте з віртуальними світами за допомогою тактильної віддачі, адаптивних тригерів, точного відстеження та розпізнавання торкання пальців – все це можливо завдяки унікальному ергономічному дизайну.

Тактильна віддача 

Відчуйте реалістичний відгук на свої дії в грі. Від ледь відчутних вібрацій до сильних пульсацій: у ваших руках буде віддаватися величезний спектр відчуттів з гри, даруючи вам нові тактильні відчуття в іграх для PS VR2. 

Адаптивні тригери

Ви щось тиснете голими руками або зброя заклинила в розпал битви — адаптивні тригери динамічно опираються натисканню. 

Розпізнавання торкання пальців 

Доторкніться до віртуального світу – вам навіть не потрібно натискати на кнопку, оскільки технологія розпізнавання торкання пальців дозволить контролеру відтворити реалістичні рухи та жести.

Нові світи чекають  

Ексклюзивні ігри, які будуть доступні для занурення у віртуальну реальність. Колекції справжніх хітів і широкий вибір різних жанрів на будь-який смак. 

Зовнішнє відстеження 

Вільно досліджуйте нові світи завдяки чотирьом камерам стеження, вбудованим у гарнітуру, які фіксуватимуть кожен рух – зовнішня камера більше не потрібна.

Розумний дизайн 

Завдяки інноваційному округлому дизайну контролера PS VR2 Sense, що точно відтворює рухи і жести обох рук, весь світ буде у вас на долоні.  

Точне керування 

Візьміть у свої руки ігрове спорядження та інтуїтивно взаємодійте з віртуальним світом навколо вас, використовуючи аналогові джойстики та кнопки дій, а також кнопку «захоплення» ігрових предметів.

Більше комфорту 

Проводьте у грі більше часу завдяки легким та регульованим лінзам Френеля, вентиляційним отворам для забезпечення циркуляції повітря та запобігання запотіванню, а також регульованим ремінцям гарнітури для ідеальної фіксації на голові. 

Характеристики
Тип ігрового аксесуараОкуляри віртуальної реальності
Роздільна здатність екрану2000x2040
Сумісність з пристроямиSony PS5
МатеріалПластик
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Sony
  • Код виробника:9454397
  • Тип ігрового аксесуара:Окуляри віртуальної реальності
  • Роздільна здатність екрану:2000x2040
  • Сумісність з пристроями:Sony PS5
  • Частота:120
  • Кут бачення:110°
  • Матеріал:Пластик
  • Основний колір:Білий
Японська корпорація була заснована у 1946 році двома партнерами: Акіо Морітою і Масару Ібукою. Бізнесмени були рішуче налаштовані поринути у бурхливе море розробки та створення електроніки. Вони були впевнені, що їх компанія стане не тільки японським, але й світовим лідером у цієї галузі. Перша назва... Детальніше
Огляди
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?