7 999 грн
Купуй

Клавіатура Logitech G715 Linear Off White (920-010692)

Код: 359374
Оціни
Оціни
Клавіатура Logitech G715 Linear Off White
Клавіатура Logitech G715 Linear Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Linear Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Linear Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Linear Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Linear Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Linear Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Linear Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Linear Off White
1/8
Кількість клавіш: 87Основний колір: БілийБезпровідні інтерфейси: BluetoothІнтерфейси: USB Type-CПідсвітка клавіатури: ТакВид клавіатури: Ігрова
Назва перемикача: GL Linear
7 999 грн
Кешбек 79 грн
Купуй
Від 1 600 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 23/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Безкоштовно Відправимо 23/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 23/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 23/04
Опис

Logitech G715 — бездротова механічна клавіатура, яка вирізняється стильним та естетичним дизайном, виконана у компактних розмірах без цифрового блока, що забезпечить комфорт та чудову продуктивність. Продумана зручна підставка для зап'ястя дозволяє із головою поринути у захоплюючий ігровий світ.

Ігрові механічні перемикачі подарують вам гнучкі функції ігор і повний набір мультимедійних клавіш, що завжди під рукою. Цього цілком достатньо, щоб грати на межі можливостей і при цьому оперативно керувати відтворенням музики, фільмів та іншого. Точне регулювання гучності звуку одним рухом. 

Технологія LIGHTSYNC «оживляє» ігровий процес завдяки м'якому, вишуканому світловому облямовуванню по периметру та підсвічуванню під кожною клавішею. Чотири захоплюючі анімаційні ефекти підсвічування Play Mood, можна налаштувати самостійно. У вашому розпорядженні близько 16,8 млн програмованих RGB-відтінків та безкоштовне програмне забезпечення G HUB.

Швидкісне бездротове підключення LIGHTSPEED, дозволяє завжди бути у грі. Перехід у режим Bluetooth одним натисканням кнопки. Живиться клавіатура від вбудованого акумулятора. Відновити заряд можна за допомогою кабелю з роз'ємами USB-C та USB-A із комплекту постачання. Або ж просто залишайтеся у провідному режимі. 

З цим товаром купують

Гнучкі налаштування з G HUB

Налаштуйте RGB-підсвічування на свій смак за допомогою G HUB. Перейдіть в ігровий режим і на час гри відключіть певні клавіші, щоб захоплюючий процес не перервався раптово. G HUB дозволяє вибирати, які саме кнопки слід відключити. Ваші можливості програмування та конфігурації практично безмежні.

Свобода гри  

Завдяки надшвидкому бездротовому підключенню LIGHTSPEED ви завжди будете у грі. Перехід у режим Bluetooth одним натисканням кнопки. Місткість батареї дозволяє безперервно грати протягом цілих 25 годин на столі, на колінах, на дивані, де завгодно. 

Технологія LIGHTSYNC 

Технологія LIGHTSYNC «оживляє» ігровий процес завдяки м'якому, вишуканому світловому облямовуванню по периметру та підсвічуванню під кожною клавішею. Яскраво виявіть себе за допомогою чотирьох захоплюючих анімаційних ефектів Play Mood, які стали фірмовими для колекції Aurora Collection. За бажанням підсвічування та анімаційні ефекти можна налаштувати самостійно. У вашому розпорядженні близько 16,8 млн програмованих RGB-відтінків та безкоштовне програмне забезпечення G HUB.

Конструкція з низькими клавішами 

Продумана естетика G715 і зручна підставка для зап'ястей дозволяють із головою поринути у захоплюючий ігровий світ. Компактний дизайн без цифрового блоку з можливістю регулювання висоти забезпечує комфортну гру протягом дня.

Характеристики
Кількість клавіш87 шт
Основний колірБілий
Безпровідні інтерфейсиBluetooth
ІнтерфейсиUSB Type-C
Підсвітка клавіатуриТак
Вид клавіатуриІгрова
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Схожі клавіатури
Клавіатура Logitech G715 Linear Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Linear Off White (920-010692)
7 999 грн
ENG \ UAМеханічнаБездротовийTKL (Без цифрового блоку)Підсвітка клавіатури: Так
G Pro TKL Lightspeed BT/WL BlackКлавіатура Logitech G Pro X TKL Lightspeed BT/WL Black (920-012136)
9 495
7 799 грн
ENG \ UAМеханічнаБездротовийTKL (Без цифрового блоку)Підсвітка клавіатури: Так
Клавіатура Logitech G Pro X TKL Lightspeed BT/WL White (920-012148)Клавіатура Logitech G Pro X TKL Lightspeed BT/WL White (920-012148)
9 495
7 799 грн
ENG \ UAМеханічнаБездротовийTKL (Без цифрового блоку)Підсвітка клавіатури: Так
Клавіатура Logitech G915 TKL US International Clicky CarbonКлавіатура Logitech G915 TKL Clicky Carbon (920-009537)
9 399 грн
ENG \ UAМеханічнаБездротовийTKL (Без цифрового блоку)Підсвітка клавіатури: Так
Клавіатура Logitech G715 Tactile Off WhiteКлавіатура Logitech G715 Tactile Off White (920-010465)
7 999 грн
ENG \ UAМеханічнаБездротовийTKL (Без цифрового блоку)Підсвітка клавіатури: Так
Клавіатура Logitech G Pro X TKL Lightspeed BT/WL Pink (920-012159)Клавіатура Logitech G Pro X TKL Lightspeed BT/WL Pink (920-012159)
7 799 грн
ENG \ UAМеханічнаБездротовийTKL (Без цифрового блоку)Підсвітка клавіатури: Так
Клавіатура Hator Rockfall 2 Mecha TKL Autograph Edition Choco (HTK-527)Клавіатура Hator Rockfall 2 Mecha TKL Autograph Edition Choco (HTK-527)
2 199
1 999 грн
ENG \ UAМеханічнаДротовийTKL (Без цифрового блоку)Підсвітка клавіатури: Так
  • Виробник:Logitech
  • Код виробника:920-010692
  • Вид клавіатури:Ігрова
Основні параметри
  • Конструкція клавіатури:Механічна
  • Назва перемикача:GL Linear
  • Формат:TKL (Без цифрового блоку)
  • Особливості клавіш:Класичні
  • Розкладка:ENG \ UA
  • Кількість клавіш:87 шт
  • Тип підключення:Бездротовий
  • Інтерфейси:USB Type-C
  • Безпровідні інтерфейси:Bluetooth
  • Цифрова клавіатура:Ні
  • Підсвітка клавіатури:Так
  • Підсвітка:RGB
  • Довжина кабеля:180 см
  • Особливості:Підставка для рук
Живлення
  • Тип елемента живлення:Акумулятор
Фізичні параметри
  • Основний колір:Білий
  • Вага:0.98 кг
  • Ширина:371 мм
  • Глибина:37 мм
  • Висота:157 мм
Швейцарська компанія Logitech була заснована у 1981 році двома програмістами та професійним менеджером. Спочатку, фірма займалась виключно розробкою програмного забезпечення. Але, побачивши революційний на той час маніпулятор – комп’ютерну мишу, партнери вирішили спробувати створити власний пристрій... Детальніше
Огляди
15/06/2023
Як вибрати механічну клавіатуру в 2023 році?
Які питання можуть виникнути при виборі клавіатури для ПК? Здавалося б все просто, однак ті, хто працюють з текстами, програмують або є геймерами, добре знають, що вибір клавіатури непроста справа. Головна складність в тому, що існує велика кількість типів клавіатур, а кожен тип має ряд своїх характ
22/09/2023
Бюджетний ігровий набір Hator
Прийнято вважати, що все “ігрове” завжди дорого коштує і дозволити собі придбати щось з цієї категорії можуть далеко не всі. Ми знаємо, що за ігровий ПК чи ноутбук доведеться викласти кругленьку суму, однак, коли справа стосується аксесуарів, то можна зібрати якісний набір геймера і це не коштуватим
19/01/2023
Флагманська клавіатура Hator Skyfall TKL Pro Wireless для геймінгу, роботи і творчості
Ринок аксесуарів для геймерів дуже динамічний і тісний, бо вже давно виробники працюють згідно тези, що для геймерів дрібниць не існує. Бренди аксесуарів готові ледь не щодня пропонувати нові рішення, які дають перевагу над суперниками і підвищують зручність в звичайній роботі. Сьогодні у нас на огл
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?