Товар продано
Продано

Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003)

Код: 375482
Оціни
Оціни
 Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003)
 Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003) Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003) Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003) Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003) Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003) Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003) Електросамокат Ninebot by Segway Max G2 E Black (AA.05.15.01.0003)
1/7
Потужність: 900Максимальна швидкість: 25Запас ходу: 70Час зарядки: 360Максимальне навантаження: 120
Товар продано
Продано
Схожі моделі
Опис

Ninebot by Segway Max G2 E — потужний електросамокат, який забезпечує швидке й зручне пересування по місту.  

Особливості: 

- макс. швидкість — до 25 км/год; 
- кут підйому до 22%; 
- технологія RideyLONG; 
- наявні електронні задні гальма та переднє барабанне гальмо; 
- вбудовані передні та задні покажчики для безпечної поїздки; 
- передня гідравлічна й задня пружинна підвіска; 
- система контролю тяги проти ковзання. 

Електросамокат забезпечує високу швидкість руху і швидке прискорення. Завдяки технології RideyLONG теоретичний запас ходу Max G2 E значно покращено. RideyLong поєднує в собі високопродуктивний безщітковий двигун, нові розроблені шини з формулою великого запасу ходу та оптимізований алгоритм керування, що разом забезпечує надзвичайно великий запас ходу до 70 км на одному заряді.

Він має різні режими їзди (ECO, Sport, Drive), що дозволяє вам вибирати оптимальну швидкість залежно від вашої потреби й умов дороги. Крім того, ви можете активувати режим Walk (з максимальною швидкістю 5 км/год) у застосунку. Завдяки водонепроникності IPX5 самокат готовий до поїздок за будь-якої погоди.  

Max G2 E має удосконалену систему керування акумулятором з 7 механізмами захисту: 

- від короткого замикання; 
- від перевантаження по струму;
- подвійний захист від перезаряду; 
- подвійний захист від перерозряду;  
- температурний захист;  
- автоматичний захист від низької напруги; 
- налаштовуваний ліміт зарядки.

Дизайн Max G2 E простий і стильний, з високоякісними матеріалами та зручною конструкцією. Він має передні та задні вбудовані покажчики повороту, що забезпечують безпеку і видимість під час їзди вночі або в умовах обмеженої видимості.

Ninebot by Segway Max G2 E

Особливості:

- запас ходу до 70 км;
- максимальна швидкість до 25 км/год;
- технологія RibeyLONG;
- подвійна підвіска;
- система стабілізації TCS;
- 10" шини самоущільнювані шини;
- 7 механізмів захисту акумулятора;
- вбудований звуковий сигнал.

Комфортне пересування

Запас ходу Ninebot Max G2 E становить 70 км, чого повністю достатньо для пересування по загруженим міським дорогам, або гравійним доріжкам. А завдяки нещодавно розробленій технології RideyLONG, потужним заднім приводом у поєднанні з системою подвійної підвіски та системою контролю тяги для підтримки стабільності на слизькій дорозі, MAX G2 виведе вашу їзду на новий рівень! 

Висока продуктивність

Цей електросамокат оснащений новим безщітковим двигуном з максимальною потужністю 900 Вт та покращеною системою охолодження. Завдяки цьому електросамокат пересуватись із максимальною швидкістю — 25 км/год, зберігаючи запас ходу до 70 кілометрів без збільшення розмірів батареї, а також легко долає підйоми з ухилом до 22%.  

Подвійна підвіска

Max G2 E оснащений шасі з подвійною підвіскою для комфортного пересування по бездоріжжі. Завдяки підвісці з гідравлічними амортизаторами спереду та подвійною підвіскою ззаду вам більше не доведеться турбуватися про перешкоди на бездоріжжі, такі як ями, гравійні дороги та лежачі поліцейські. 

Система стабілізації Traction Control System

Дана модель отримала технологію Traction Control System (TCS). Контролер відстежує пробуксування колеса і, у разі занесення, автоматично регулює крутний момент, стабілізуючи електросамокат і допомагаючи водію уникнути падіння на гравії або мокрому асфальті.

Самоущільнювані шини

Оновлені безкамерні шини діаметром 10" відмінно згладжують нерівності рельєфу, забезпечуючи високий рівень комфорту навіть при їзді по бруківці.  А завдяки шару гелю в шині, який закриває дефекти протектора шини розміром до 4 мм, ви можете подорожувати свою поїздку без зайвих турбот. 

Надійна гальмівна система

Завдяки потужній гальмівній системі самокат Max G2 E включає переднє барабанне гальмо та задні електронні гальма, подвійний захист для безпечної їзди.  

Вбудований звуковий сигнал

Електросамокат оснащений вбудованим потужним динаміком, який розміщений у передній частині деки та використовується для подачі звукового сигналу учасникам дорожнього руху, а також як сирена, коли електросамокат перебуває в режимі охорони.  

7 механізмів захисту акумулятора

Електросамокат оснащений вдосконаленою системою керування акумулятором Segway-Ninebot із 7 механізмами захисту: захист від короткого замикання, захист від перевантаження по струму, подвійний захист від перезаряду, подвійний захист від перерозряду, температурний захист, автоматичний захист від низької напруги та настроюваний ліміт зарядки.  

Просте керування зі смартфона

За допомогою мобільного додатка, ви можете активувати режим прогулянки, заблокувати\розблокувати самокат, оновити прошивку, а також отримати доступ до інформації про пробіг і стан акумулятора, розширену статистику, сервісні повідомлення та навчальні матеріали.  

Зручна складна конструкція

Електросамокат Ninebot Max G2 E має компактну складну конструкцію, що дозволяє зручно перевозити його в автомобілі або зберігати в обмеженому просторі. В складеному стані ви можете легко взяти його з собою до громадського транспорту або комфортно розмістити в заповненому ліфті.   

Характеристики
Потужність900 Вт
Максимальна швидкість25 км/г
Запас ходу70 км
Час зарядки360 хв
Максимальне навантаження120 кг
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Особливості
  • Максимальна швидкість:25 км/г
  • Максимальне навантаження:120 кг
  • Максимальний кут підйому:22 градусів
  • Діаметр коліс:10"
  • Запас ходу:70 км
  • Сумісність:Android 6.0 і вище, IOS
  • Особливості:Наявність Bluetooth, Індикатор живлення, Наявність підсвітки/ламп
Автономність
  • Ємність елемента живлення:15300 мАг
  • Потужність:900 Вт
  • Час зарядки:360 хв
Фізичні параметри
  • Матеріал корпусу:Метал
  • Основний колір:Чорний
  • Висота:1264 мм
  • Ширина:570 мм
  • Глибина:1210 мм
  • Вага:24.3 кг
Огляди
17/08/2021
Електротранспорт: сучасні технології пересування
Мабуть кожен, хто користується громадським транспортом або особистим авто у межах міста, замислювався про заміну на щось більш компактне і сучасне. Все частіше на вулицях можна побачити гіроскутери, електросамокати та моноколеса. Електротранспорт став найпопулярнішим засобом пересування, адже це шви
19/03/2023
Xiaomi Mi Electric Scooter 4Pro VS Ninebot by Segway MAX G30 II: який електросамокат вибрати?
На вулиці щодня зростає кількість водіїв електросамокатів і з приходом тепла їхня кількість буде збільшуватись. Пояснювати всі переваги цього виду транспорту немає потреби, але є потреба в порівнянні різних електросамокатів між собою, щоб чітко розуміти, який вибрати для себе.  Сьогодні в нас на по
16/06/2022
Головне за тиждень: Premium-версія месенджера Telegram, AliExpress відновив доставку в Україну, у Франції створили аналог Javelin
Швидкий перехід до новин: Попит на електротранспорт в Україні зріс у сім разів AliExpress відновлює доставку в Україну Невдовзі з’явиться Premium-версія Telegram У Франції створили аналог Javelin Попит на електротранспорт в Україні зріс у сім разів Українці масово пересідають на альтернатив
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?