Як звичайний смартфон зробити вологозахищеним за 99 гривень?

24/05/2018

А-бренди привчили користувачів до того, що за будь-яку фішку потрібно доплачувати. Хочеш вологозахищений смартфон? Добре, доведеться заплатити на декілька тисяч більше. Хочеш смартфон з подвійною камерою — плати. Але на щастя, не всі виробники гаджетів та аксесуарів до них такі меркантильні. Є компанія Milkin, яка виготовляє водонепроникні чохли для смартфонів і коштують вони адекватних грошей, а якщо бути точним, то 99 гривень.

Для чого вам такий чохол?

  • Час відпусток вже офіційно розпочався і всі намагаються використати його по максимуму поїхавши чи полетівши на море. Так ось, якщо ви бажаєте повернутися з відпочинку не зі звичайними фото на лежаку, а з крутими фото коралових рифів, то ми знаємо, що потрібно взяти з собою. Ні, не екшн-камеру з аквабоксом (хоча теж варіант). Вам знадобиться лише водонепроникний чохол Milkin.
  • Якщо ви збираєтеся на декілька днів у гори в похід і вже взяли з собою смартфон для гарних фото та павербанк, щоб відразу можна було у соцмережі завантажувати, то прихопіть з собою ще й чохол від Milkin. В горах погода непередбачувана. Може світити сонце, а за декілька хвилин пройде злива і ви промокнете до нитки. Як вберегти смартфон в таких умовах? Це просто, якщо у вас є вологозахищений чохол.

Варіантів де вам ще може знадобитися такий захист безліч. Окрім вологи, такий чохол захистить ваш смартфон і від звичайних механічних пошкоджень: подряпини, потертості, тощо.

Досвід використання

Щоб не бути голослівними, ми взяли чохол та відправилися до найближчого фонтану перевірити його можливості. Я взяв свій смартфон Huawei Mate 10 Lite та помістив у чохол, закривши на два «замки». Смартфон у такому чохлі має такий вигляд.

kIl3At-5eq97XYSN8-bVrErLaBSRdkoXe7KS8OJYImmz7_kHppNvYw7x7fmkwp7Mcbkdc57vEAvtH-oWy-HMVgRdpG4L6vp_Y3QTjphk2tRmAtrbRqULFdJqWKCo0T4BEhfVAi5p

Після цього на смартфоні увімкнув відео та почав опускати у воду. Що з цього вийшло можете подивитися у відео нижче:

Після того, як смартфон вийняти з води ще декілька секунд картинка буде злегка розмитою. Потрібно дочекатися поки стіче вода і все знову буде чітко. Поки телефон "купався" у фонтані на нього не потрапила жодна краплина води. Якщо ви не збираєтеся найближчим часом купувати екшн-камеру, то такий чохол буде дуже доречним варіантом. Врешті-решт, його вартість не перевищує вартість салату в ресторані, а це не так багато зважаючи на те, які кадри можна отримати з його допомогою.

Читайте також:

Читайте також:
ТОП-6 відкритих TWS-навушників 2022 для будь-якого гаманця
В цьому матеріалі ми зробили підбірку відкритих TWS-навушників в різних цінових сегментах. Чому саме відкриті TWS-навушники? Бо є багато користувачів, які взагалі не використовують вакуумні навушники з міркувань зручності чи безпеки. Тим більше, влітку при особливо високих температурах, відкриті нав
13/07/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Samsung Galaxy А73: що нового?
Минулого року Samsung Galaxy A52 i Galaxy A72 були майже ідентичними смартфонами, але з різним розміром екрану. Цього року все змінилося і А73 суттєво відрізняється від молодшої моделі не лише дисплеєм. Детальніше про ключові відмінності поговоримо далі у статті. ДИЗАЙН Як і раніше, смартфон має
22/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?