ТОП-6 відкритих TWS-навушників 2022 для будь-якого гаманця

13/07/2022

В цьому матеріалі ми зробили підбірку відкритих TWS-навушників в різних цінових сегментах. Чому саме відкриті TWS-навушники? Бо є багато користувачів, які взагалі не використовують вакуумні навушники з міркувань зручності чи безпеки. Тим більше, влітку при особливо високих температурах, відкриті навушники мають додаткові переваги перед вакуумними. До того ж ринок перенасичений різними моделями з силіконовими насадками, а от відкритих в порівнянні не так багато. Проте ми змогли вибрати ТОП-6 моделей відкритих TWS-навушників для будь-якого гаманця.

ЗМІСТ:

Xiaomi Redmi Buds 3

Це компактні навушники, які забезпечують високу якість звуку та можуть відсікати сторонні звуки під час прослуховування музики. Їх найчастіше вибирають через лаконічний дизайн і хорошу автономність. Від одного заряду Redmi Buds 3 можуть грати до 5-ти годин, а разом з кейсом аж 20 годин. Навушники можуть похвалитися швидкою зарядкою — за 10 хвилин в кейсі вони заряджаються на 1,5 години відтворення музики.

Приєднуються до смартфону через Bluetooth 5.2, який забезпечує високу стабільність з’єднання, зменшене енергоспоживання та широкий діапазон роботи. Ергономічна форма дозволяє з комфортом займатися спортом під музику, а продумане керування дозволить відповісти на дзвінок не дістаючи смартфон з кишені. Xiaomi Redmi Buds 3 захищені від вологи та пилу по стандарту IP54, тому дрібний дощ чи піт на виснажливих тренуваннях їм не зашкодять. До речі, для тренувань вони чудово підходять, бо вага одного навушника всього 4,5 грама.

7mlQJQAtXkV2cNKEJZKaf_Sow6j5Wonjq7yp9MvSZDQnIRlR7bAaj-aJc7AoX5Wuy7f3kRY1OUNtEQewsg-nwCl6h4iMuyI2mo3xI8KpYpR_Hs3VdRVfJmn5FVKRDG34y06iCWZUz1bECqOcf4w

За звучання відповідає 2-міліметровий динамік, який виготовлений із композитних матеріалів. Цей динамік ретельно відкалібрований лабораторією Xiaomi Sound Lab. Він забезпечує насичені баси і чисті середні та високі частоти. Xiaomi потурбувалася не лише про звук під час прослуховування музики, але й про дзвінки. З технологією Qualcomm cVc під час дзвінків знижується навколишній шум.

yO5qS6i1_hCqXSzXGo-yBbjJ5mxmPI9gpKHcm_4E_tTsdbVEsSRi7fQG5Th3qHH-2_CYrsexhgaZ6NLrOoMTPZwUG9LxbMnRBKaSK6__Kvc8KB2ql6b6FS178wmkgSEnpaQ4XZsE3YrHDElP3VY

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ:

  • автономність — до 5 годин від одного заряду;
  • доступність;
  • bluetooth 5.2;
  • захист від вологи та пилу по стандарту IP54;
  • відсікання шумів під час розмов;
  • швидке з’єднання зі смартфонами Xiaomi з фірмовою анімацією.

JBL Wave 300TWS

Навушники від іменитого виробника аудіотехніки під назвою Wave 300TWS — це про глибину звучання високих і низьких частот завдяки технології JBL Deep Bass Sound та 12-міліметровим динамікам. Навушники мають ергономічний дизайн тому добре тримаються у вухах і не випадають навіть під час тривалих активностей. Мають захист від вологи на рівні IPX2.

Wave 300TWS підключаються до смартфона, планшета чи плеєра за допомогою Bluetooth 5.2. Крім звучання, вони можуть похвалитися чудовою автономністю на рівні 6 годин відтворення музики від одного заряду та 26 годин відтворення разом з підзарядкою у кейсі. Заряджаються на 100% за 2 години через роз’єм USB Type-C.

7t55EfNfrbTCxK72AwFPylg3ncGNRCEFKZUSzyr0QLM5VICaGuhSWOL_Vo5ste0xNT8rUWfhtG75MFkYmInoP9vol2oTuWjSjELny3ZpUVZWuFLEgje_mv_2GWMyZ1_e0zesLr9l_46ndGRV8Is

Технологія Dual Connect дає можливість безперешкодно насолоджуватися музикою або здійснювати дзвінки за допомогою одного або обох навушників. При цьому можна використовувати голосові асистенти, які підтримуються вашим смартфоном.

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ:

  • автономність — 6 годин від одного заряду;
  • bluetooth 5.2;
  • чудові низькі частоти завдяки технології JBL Deep Bass Sound;
  • матовий кейс та навушники не збирають відбитки пальців;
  • кожен навушник з’єднується зі смартфоном окремо.

OPPO Enco Air 2

Enco Air 2 — друге покоління бездротових навушників Enco Air. Відрізняються малою вагою, комфортною посадкою, а тому сподобаються тим, хто любить зручні навушники на кожен день. Фірмова фішка навушників — напівпрозора кришка кейсу збереглася і в другому поколінні і ви завжди бачите чи є навушники в кейсі.

Enco Air 2 оснащені 13,4 мм драйверами і разом з фірмовим режимом Bass Booster забезпечують, по-справжньому, басовите звучання, а режим  Clear Vocals  дозволяє витиснути максимум з треків, де акцент зроблений на голосі виконавця.

Навушники разом з кейсом мають автономність на рівні 24 годин, а завдяки Bluetooth 5.2 споживають мінімум енергії. В Enco Air 2 є ігровий режим, коли затримка звуку зменшується до 80 мс. В цьому режимі ніяких затримок між зображенням та звуком не буде відчуватися.

7XaVFfQml6SrCtQJAsTMWkHwRRRy3vSUwT-VcXHhXJRTacr6zw_NG9ixHrG6WeIPUrMPMAybtVOjYQjcc1vyqZdkBo3Oob2lmwjnjboz2sScEcyeOZMnTFViNoVhs1I-CPEBHOeakAlW59ngd4Y

Також навушники вміють глушити шум під час дзвінків, тому ви можете прийняти дзвінок навіть не збільшуючи гучність на смартфоні. 

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ:

  • просте сенсорне керування відтворенням;
  • чудове звучання та мінімальна затримка звуку у ігровому режимі;
  • захист від вологи IPX4;
  • спеціальні режими для підсилення басів та вокалу;
  • 24 години автономної роботи разом з кейсом;
  • стильний, напівпрозорий кейс, який не збирає забруднень.

Huawei Freebuds 4

Навушники Freebuds 4 від китайського бренду Huawei кілька поколінь випускалися саме, як навушники відкритого типу і цим здобули популярність та любов користувачів. Передусім, варто звернути увагу на зовнішній вигляд та ергономіку навушників. По-особливму стильно вони виглядають в сірому кольорі, який імітує метал, хоча насправді кейс і навушники виконані з пластику.

Навушники можуть похвалитися розумним шумозаглушенням, де технологія Adaptive Ear-matching допоможе відсікати сторонні шуми аналізуючи форму вашого вуха і при цьому ви будете чути те, що відбувається навколо. Freebuds 4 — це про потужні баси, чистий звук високих частот та зручне сенсорне керування.

e-8NLh10KR7JKaDwq9W8IRyr4ywEEms_qVOPGnCOX2QaaLwkvHTFhWzalvBL3U_22Ugrrz-AJIG5gkurpQOvLE9NBbzh8ZiOMkKjPwwjIca6-TmEU9ModHGEaRDRcZgj2-DZ7fom8yn5b-7u5Mo

Навушники годяться для спорту адже важать всього 4,1 грама кожен. Крім того, вони можуть бути одночасно підключені до кількох пристроїв, наприклад до ноутбука і смартфона чи планшету і смарт-годинника. Також ви зможете завантажити фірмовий додаток, де більш гнучко налаштуєте основні моменти взаємодії з навушниками.

yuO4ZAv3LeNsK47aL2IzkqsBy1T7UCDbCtOh2jVryPee-hvD1NiV2B651cP9pPN94YkKRaDZhFuH6E0ZwqxhLlztgeG0Zwm8W3hyZmV0KzSFoLHTIfdO_4aDgbpTlxzhTZT-K4tvjblQP7Dv93A

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ:

  • розумне, активне шумозаглушення;
  • ергономіка та легкість — всього 4,1 грама кожен навушник;
  • стильний кейс, особливо у сірому кольорі;
  • можливість підключення до двох пристроїв;
  • чудова якість звучання;
  • зручний фірмовий додаток.

Apple AirPods 2019

Ці навушники представлення не потребують і якщо у вас iPhone, то інші TWS-навушники відкритого типу можна і не розглядати, якщо вас влаштовує вартість AirPods. Не секрет, що AirPods саме в такому дизайні здійснили революцію і навіть створили ринок TWS-навушників, як це свого часу зробив Mi Band на ринку фітнес-браслетів.

AirPods 2019 унікальні тим, що для них вже 3 роки, а вони не поступаються конкурентам. Всередині навушників встановлений чіп H1, який забезпечує стабільну і пришвидшену передачу даних між пристроями. Виробник зазначає збільшення швидкості у 2 рази при перемиканні між пристроями, у 1.5 рази при здійсненні дзвінків та зменшення затримки при використанні навушників при перегляді відео та іграх порівняно з чіпом в AirPods першого покоління.

w4lJwuyrjR859-Fe5_jCRaLUgtke0wADBSkwtKEQl6yasW8ig1BzTqAAxzcdJBpr3J79y4RUYUFP_uKRpvSeMkM8VNcIntsVpn1g4-Peu78g96EaWoLrQoNgq1ud0iXTmuamVSHeS9Dg68gzOgo

Напевне найголовніша фішка цих навушників — приналежність до еко-системи Apple. При першому знайомстві AirPods здивують вас надлегким підключенням, адже вони просто дістаються з футляра, просто одягаються і запускають звук, однаково стабільно взаємодіючи із усіма пристроями - iPhone, Apple Watch, iPad і Mac.

Щодо автономності, то навушники разом із кейсом можуть показати результат 24 години роботи. На одному заряді навушники можуть видавати 5 годин прослуховування музики. До речі, щоб дізнатися про заряд акумулятора своїх навушників, можна піднести їх до свого iPhone або запитати Siri.

dTbm8-3XCydOpqmwO7KbT4fV8-oAGMCyBG3zdCu_y0kmTUIiwz2sI7F4DmCksSGh2zOyLEJ67JN4HWXFaVSNI7fMbSzZA1v78fD1qe3ENT3a3FyeWaPruQMVPaypkIjbw95B5rm3CqlwRQFh6A0

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ:

  • чудова якість звуку;
  • зрозуміле керування;
  • глибока інтеграція в еко-систему Apple;
  • можливість використовувати навушники окремо один від одного;
  • Чіп H1 та голосовий асистент Siri;
  • чудова автономність на рівні 24 годин з кейсом і 5 годин відтворення від одного заряду;
  • швидке перемикання між пристроями.

Apple AirPods 3       

Логічно, що перше місце в ТОПі відкритих TWS-навушників займають Apple AirPods 3. Передусім вони зайняли перше місце через якість звучання, бо вони в цьому показнику перевершують усіх представників цього ТОПу. 

Третє покоління навушників Apple отримало новий дизайн і можливості, як наприклад просторове аудіо та захист від вологи IPX4. Ці навушники схожі на AirPods Pro, але без силіконових насадок. Від вологи, до речі, захищені не лише навушники, але й кейс.

4D4p56NtTvk9saaujjcy3QpXOapVspDg8eiJ58PC_77_YUlNeksGR8iwLl4_9E0Q619VET1r-rG_os_JflZfi_tbUssyZbT8WXyQ5tdj3q_7eRR2EKOq7owSsQaOIeY4BP1LotsJMScocy0U3Jg

Від одного заряду навушники можуть грати до 6 годин, а з кейсом 24 години. Зарядити кейс можна бездротовим шляхом через MagSafe або за допомогою традиційного порту Lightning. Для живого спілкування у відеочаті AirPods отримали новий мовний кодек AAC-ELD, який забезпечує високу якість звуку під час розмов по FaceTime. 

Також AirPods зберегли всі переваги своїх попередників — зручну синхронізацію з пристроями Apple, підтримку голосового помічника, пошук у додатку "Локатор", датчик контакту зі шкірою.

6hcRGDKK9Mq6rJOJLh2NZPlMW6GQPr6T1r9zBHSdMzqMNSJ3TuVI9hDTNZeG8s1sG2ciitXRqf6-gD-0E4P438KYR7oC-ptPCcDIKKz_bmsRXGD2DPqtD7iyFzfXNICFJrS0O5rpcK7pN4VO7Vk

КЛЮЧОВІ ПЕРЕВАГИ:

  • висока якість звучання;
  • захист від вологи для кейсу та навушників;
  • автономність на рівні 6 годин відтворення від одного заряду;
  • можливість пошуку через застосунок Локатор;
  • можливість заряджати бездротовим шляхом;
  • глибока інтеграція в еко-систему Apple;
  • підтримка просторового аудіо;
  • ергономіка та дизайн.

ВИСНОВКИ

Хоч на TWS-ринку панують вакуумні навушники все ж є гідні варіанти відкритого типу. Як мінімум, серед запропонованих вище ви можете вибрати для себе саме ту модель, яка найбільш підходяща для вашого способу життя та потреб.

  • Якщо ви шукаєте доступні TWS-навушники відкритого типу, то варто звернути увагу на  Xiaomi Redmi Buds 3 чи JBL Wave 300TWS;
  • Якщо вам потрібна вища якість звучання та фішки, наприклад активне шумозаглушення чи режим мінімальної затримки звуку, то варто звернути увагу на OPPO Enco Air 2 та Huawei Freebuds 4;
  • Для власників iPhone вибір очевидний — Apple AirPods 2019 або Apple AirPods 3.
Читайте також:
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Hator Hyperpunk Truepods HD: бюджетні ігрові навушники з затримкою 40 мс та автономність 25 годин
Якщо ви шукаєте по-справжньому доступні бездротові навушники, то ви їх вже знайшли — Hator Hyperpunk Truepods HD. Ба більше, коли ми говоримо про доступність цих навушників, то мова не йде про урізання важливих функцій. Далі в огляді ви можете в цьому переконатися. КОМПЛЕКТАЦІЯ ТА ДИЗАЙН В коробці
24/12/2023
Написати відгук
А Андрій 

Jbl300 повне сміття! Постійно відключаються, розсинхронізовуються, видають сторонні звуки, і вишенька - через 2місяці користування перестали заряджатись.

П Представник КТС

Доброго дня!
Для вирішення даної проблеми, зверніться, будь ласка, із всією комплектацією у точку продажу. Якщо не будуть порушені умови експлуатації, пристрій буде прийнято на гарантійне обслуговування.

27.12.2022
К Коцик 

Класна стаття

Р Роман 

Дякую, дуже інформативно!

Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?