Tenda AC10U - коли для розваг немає перешкод

02/07/2018

Для геймерів та любителів кіно створюється купа техніки - ігрові ноутбуки, великі телевізори, вигнуті монітори, потужна акустика та спеціальні аксесуари. Але більшість пристроїв пов’язана із інтернетом, від якого залежать усі наші розваги - ігри, фільми, серіали та різноманітні програми. Компанія Tenda вирішила, що для любителів якісних віртуальних розваг потрібен відповідний статусу роутер, який буде здатен позбавити улюблений відпочинок гальмувань та затримок. Саме таким рішенням є Tenda AC10U - маршрутизатор, що відкриває новий рівень доступу до мережі Wi-Fi. Оцініть його функції особисто, які ми розглянули у статті нижче.

"Ні!" - стандартним формам

Дизайн маршрутизатора виділяє його з-поміж інших традиційних прямокутних корпусів. Він має декоративне оздоблення, яке надає його корпусу гострокутних нестандартних форм.

52_2.jpg

 

 

Чотири антени розміщуються по периметру корпусу, вони також мають геометричні форми для продовження усього стилю пристрою. Сам роутер, ніби піднятий над поверхнею, адже стоїть на ніжках, які з одного боку не дають йому ковзати, а з іншого забезпечують циркуляцію повітря довкола потужної начинки.

Ззаду класично розміщуються порти 3 WAN і 1 LAN, а також 1 USB порт, який дозволяє створити домашній віртуальних хаб, який стане місцем збереження файлів на носії, що підключений до роутера (флешки, зовнішні жорсткі диски, тощо).

1_порти.jpg

На передній панелі також передбачена світлодіодна індикація, яка дозволяє контролювати роботу пристрою. Керувати ж усіма його функціями можна ще простіше, використовуючи фірмовий додаток Tenda App.

приложение.jpg

 

 

Максимум для улюблених розваг

Tenda AC10U створений саме для тих користувачів, які прагнули отримати максимальну плавність фільмів та ігор. Уявімо, користувач має сучасний потужний ноутбук із дороговартісним дисплеєм чи геймерською начинкою. Здається, нічого не заважає насолодитися переглядом фільму на кухні та піти пограти в нову гру у вітальні, але у реальних умовах, швидкості даних, що забезпечується стандартними маршрутизаторами та сили передачі сигналу буде недостатньо, щоб фільм відтворювався у дозволі 4К, а графіка в грі не “розривалася” чи не “гальмувала”. Одразу перевага портативності ноутбука зводиться до нуля і користувач змушений підключати мережевий кабель до власного порту ноутбука.

телев.jpg

 

Це лише один із сценаріїв, якому запобігає Tenda AC10U. Що вже казати про власників телевізорів, ігрових консолей чи просто любителів якісного кіно. Завдяки підтримці сучасного стандарту 802.11ac, процесору із частотою 1 ГГц та чотирьом вбудованим всенаправленим антенам, Tenda AC10U відмінно справляється із “важкою роботою” та виступає гарантією яскравих розваг на будь-який смак.

У ньому реалізований комплекс технологій як Мulti-Users MIMO та Beamforming+, які дозволяють декільком людям у різних кімнатах отримувати стабільне підключення без затримок передачі даних.

связь.jpg

 

 

Додатково, роутер підтримує  режим сну, wi-fi розклад і режим енергозбереження, а тому є таким ж смарт-пристроєм, як і будь-який інший гаджет у оселі.

Висновки

Після ознайомлення із Tenda AC10U починаєш сприймати цей пристрій, не як класичний маршрутизатор, а портал до справжніх віртуальних розваг, який не вимагає йти на компроміс та обирати між плавними фільмами з іграми та комфортом. Він запобігає найбільш розповсюдженим проблемам, з якими стикаються користувачі та дозволяє інший техніці демонструвати свої максимальні можливості. У каталозі інтернет-магазину КТС ви зможете знайти цей та багато інших маршрутизаторів та пристроїв для організації Wi-Fi мережі від Tenda, а з ще однією новинкою компанії можете ознайомитися за посиланням - Tenda AC5 - маршрутизатори стають “smart”.

 

Читайте також:
ТОП роутерів зі стабільним з'єднанням: для квартири, будинку чи офісу
Без чого на сьогоднішній день вже неможливо уявити свого життя? Все правильно, без інтернету:) Для роботи, розваг, перегляду контенту чи навіть прочитання новин — для всього потрібне інтернет-з’єднання. Але підключити справді швидкісний інтернет додому або на офіс — непроста задача, бо ж окрім круто
15/06/2022
ТОП-5 бюджетних Wi-Fi-роутерів для квартири, будинку та офісу
Провести швидкісний інтернет додому чи на работу — це лише півділа, потрібно ще й розподілити його між усіма користувачами. Тим більше, до настільних ПК, ноутбуків і смартфонів останнім часом додалася розумна побутова техніка. Серцем, яке качає інтернет між усіми клієнтськими пристроями є бездротови
25/10/2021
Система Mesh: сучасна технологія для Wi-Fi-мереж
Потреба у швидкому та далекобійному інтернеті спонукає змінювати громіздкі багатоантенні, наче дикобраз, роутери на елегантні та стильні на вигляд Mesh-системи. Це сучасна технологія для Wi-Fi-мереж, що складається з кількох компактних модулів, розміщених в різних кінцях будинку чи офісу. Вона суттє
07/06/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?