SMEG — преміальна побутова техніка made in Italy

04/10/2022

SMEG — один з найвідоміших брендів елітної побутової техніки у світі. Історія бренду почалася з 1948 року, коли Вітторіо Бертацонні заснував металургійний завод SMEG. Абревіатура SMEG - це Smalteria Metallurgica Emiliana Guastalla (Металургійне емалювання Емілія Гуасталла). Між іншим, компанія і досі належить для сім’ї Бертацонні і на кожному пристрої є позначка «Made in Italy».

Відмінною рисою техніки SMEG від початку заснування і до сьогодні є преміальний дизайн та акцент на технологічній складовій. Для прикладу, ще в 50-х роках SMEG випустив одну з перших газових плит з автоматичним підпалом, запобіжниками та таймером, то було революційно. Італійці завжди прагнули поєднати інноваційну технічну частину з продуманим елітарним дизайном і їм це вдалося, тому вони, без перебільшення, були приречені на успіх. Чого вартує хоча б легендарний ретро-холодильник в стилі 1950-х років Smeg Retro Style. Це витвір дизайнерського мистецтва і тільки після цього це холодильник.​

Bcuvc7icOkz-eYEaEX2lG96w9gvI8-FTFdSzbY9lD6bJU6NWfMaZBTALz4kMJDu-nSOlcXkAM96ShPTG8uRvXE9AlD9kQWwCGepyuuAFC9sXTCq3hsVIrEPGqXM-RBARqVhLbWOU6Me-wNDzVaiiqLRUw06puiGEbv4ZDCjIPl9DNYvnq2b2OjKWBw

До речі, руку до дизайну техніки SMEG приклали такі всесвітньо відомі архітектори та дизайнери як  Гуїдо Каналі, Маріо Белліні, Ренцо Піано, Марк Ньюсон та Джанкарло Кандеаго. Крім того, компанія продовжує проводити глибокі дослідження щодо удосконалення дизайну залишаючись в межах ексклюзивного стилю SMEG.

OFYmt-nLBTpi5ymOjBEd7hOED2MW0pY07dMjqo5BY35LfXncVr8bHg6jeq2RcWyIQdUFlqlBREon7US45aKl4j5Mr-p13PuwcTFFzPuu-TF3fQRYAP5O1tm00XrHPA70QPqq5IKFudJvou780gtBZI0eMcburOR-SEtDpeLY02xOwmwpJZMRsLncZg

В останнє десятиліття своєї історії компанія SMEG сконцентрувалася на виробництві дрібної побутової техніки серед якої є чайники, тостери, кавомашини, міксери та багато інших пристроїв. Далі детальніше розповімо про кожен з них.

Електрочайник Smeg Retro Style

Електрочайник SMEG в ретро стилі — це не просто про кип’ятіння води, це елемент інтер’єру. Такий чайник доступний більше, ніж в 14-ти кольорах — від соковитого червоного до ніжно кремового. 

rJ3qT257wbuhilxPsVvSXsDqzcZqLcavv32Mjgp0qDEfhaNC_ET5Tru1Z_9ZfoTX4xTt4KVCxymar1bDJjed9IDK_oHtT43qKo2krQNl_YPhSU8-px8QokT0YiRT1N0QnyHNYDQDjYLuJ-vG8UDnn70eOh_gi8EhxdmEsj_BgBTzxHv79bGOzfiqNg

Це чайник, який створює атмосферу за столом. Уявіть, що ви прокидаєтесь вранці, відкриваєте штори і перші промені сонця пробиваються до вашої оселі, на кухні вас вже чекає круасан та улюблений зелений чай. Поруч зі сніданком на столі є чайник SMEG пастельного кольору. Він ідеально пасує для таких моментів. Разом з тим виконує базову функцію кип’ятіння води.

Серед інших фішок чайника можна виокремити наступні:

  • безпека — він не увімкнеться, якщо відсутня вода, фіксується нековзкими ніжками та має м’яке відкривання кришки;
  • зручність — вимикається при 100 °С та при знятті з бази, має відділення для зберігання кабелю в базі і може повертатися на ній на 360°.
  • довговічність — корпус з нержавіючої сталі, знімний фільтр, що миється також з нержавіючої сталі.

За ручкою є спеціальний важіль для увімкнення чайника, а також індикатор рівня води. До речі чайник вміщує 1,7 л. Такий ретро чайник створює атмосферу на кухні. 

Тостер Smeg Retro Style

Тостер SMEG виконаний в аналогічному ретро стилі, як і чайник, і доступний в 15-ти кольорах. Він також стане окрасою будь-якої кухні, якщо правильно підібрати колір, який пасуватиме до інтер’єру. З такою технікою зображення затишних кухонь з Pinterest ніби оживають. Крім естетичної складаової цей тостер може похвалитися великою кількістю практичних фішок:

  • підійде для приготування сендвічів, підігріву паніні, фокачо або бріоші;
  • підтримує функції підігріву, розморожування, багель (підсмажування хліба тільки з одного боку);
  • має 6 рівнів підсмажування;
  • має знімний піддон для крихт, а скибки хліба автоматично центруються всередині тостера;
  • корпус виготовлений з нержавіючої сталі та покритий високоякісною емаллю.

LBe9MMXwJw3hgRD9lS54h8dpzWeija9E2JFWIzxZOODk6ocy6GVX03qRcNjL3HhIBPJVjU_w7qrpDYdK1WoQ8XfhQkq3O5-pMsEivXpLStR2tnOKYherTK_X_s-9Ngh421YF0sHFtEHCAgv2Wt8WQGEXSTeYTmd6Lw8iHJakzQgZtX5qvYICcMvM6g

Крім того, з цим тостером ви можете використовувати додаткові аксесуари, наприклад тримач для сендвічів чи решітку для підігріву паніні. Аксесуари доведеться купити окремо. До речі, багато кольорів електрочайника SMEG співпадають з кольорами тостерів SMEG, тому ви можете придбати техніку цього бренду в стилі 50-х ще й в одному кольорі.

Кавомашина Smeg Retro Style

Смакувати справжню італійську каву з істинно італійської кавомашини в дизайні 50-х років - це окремий вид задоволення. Якщо чайник та тостер виконані в одному дизайн-коді, але все ж схожі на багато інших апаратів, які є на ринку, то кавомашина SMEG сильно відрізняється від тих кавових апаратів, які пропонують інші виробники.

Це автоматична кавомашина, тому вона все робить за вас, достатньо лише вибрати відповідну програму. Ви можете запропонувати гостям чи потішити себе такими видами кави: рістретто, еспресо, чорна кава, лунго, американо, а завдяки функції капучинатора ви можете готувати улюблені латте, капучино чи флет вайт.

BQE55CzIMHLMUuPuhItn8pKGWu6ig9aesE3uxyy_9IKAIAgUNrTdD5tJvTbX0SPe1IplCzpFo5YcBFCIUbG0_6t_3nNWgZoYpx2bQwjnGxXAzgTPeyE0DwOguMG1NdLsTM6V17GeacicwEwBN23wAso5Db3Nt2Of_xZtyFtxyftUM4kO3FfB2vNMKw

Передня панель кавомашини виконана в настільки мінімалістичному стилі, що навіть не віриться, що цей апарат може готувати таку різноманітність напоїв. Є можливість регулювати висоту для різних чашок, що дуже зручно, якщо кавомашина розташована в офісі і всі використовують власні чашки. Ця кавомашина оснащена резервуаром для зерен на 150 грамів, автоматичною системою ополіскування та капучинатором з нержавіючої сталі.

Також перевагою цієї кавомашини є компактні розміри 433 x 180 x 336 мм. Завдяки цьому пристрою ви завжди отримаєте свіжозмелену і свіжозварену каву, без походу до кав'ярні. 

Крапельна кавоварка Smeg Retro Style

Крапельна кавоварка Smeg Retro Style дозволяє насолодитися фільтр-кавою. Вона ідеально підійде для гурманів, які люблять повільно смакувати легкий шар пінки і при цьому налаштовувати міцність.

fkx6eTS--NSsM0u-Xbji2CWMJ7fVxBnLnj-z1PVgXjpbEHjWznuY7NH1cizoPqPCPHth9y5W4lyKzFBSXOr6j7czGL58oaHPgb_CZbK0fy5wmdgXfeHLqYjlRyBhnFV0BYiA0GL20aThtMUqvqbHbOoHNuOg2023nOrUQkOhDisobStO4YCPc6Bs9w

На корпусі кавоварки є LED-дисплей та годинник. Також вона оснащена селектором інтенсивності аромату (від інтенсивного до делікатного). У скляній чаші можна приготувати до 10 чашок кави, що ідеально підходить для сім’ї чи офісу. Також є функція 4 чашок, що чудово підходить для невеликої компанії. Є функція підтримання температури, яка зберігає чашу з кавою в теплі протягом 40 хвилин після приготування.

В комплекті з кавоваркою є мірна ложка для меленої кави. Крапельна кавоварка SMEG дозволяє приготувати ароматну каву з насиченим ароматом з можливістю обирати інтенсивність аромату, щоб задовольнити любителів м'якої кави, так і тих, хто обирає більш насичений смак. 

Планетарний міксер Smeg Retro Style

Планетарний міксер — це мрія кожного, хто шукає міксер для своєї кухні, адже такий механізм гарантує однорідну ідеальну суміш після змішування і кожен, хто з ним працює може проявити свої кулінарні таланти на максимальному рівні. Крім технологій, які реалізовані в цьому апараті цей міксер отримав нагороду за дизайн.

e4UOLEOAd7bxHLYArSIFr-YkycI2rTgEWiRhEMogFZjkLEeIHVDDwzRfArkFS6MLbMSh-lKzqz2nokoYfy5ovdMqcWvd8FMP5_Z7qxvll_6bHr95_-NrsKO7HaGu2bg2Hevhe7tfSKcQUy_qbbEFvVypfOjjec3wgK2_5N05MZHGV7CtWbJXzCch_w

Планетарний міксер Smeg Retro Style має функцію плавного старту, тому продукти, які поміщені в чашу не розбризкуються на старті змішування, а коли головка змішувача піднімається, то обертання блокується. Пристрій виконаний з алюмінію, а чаша цього пристрою виконана з нержавіючої сталі.

Разом з міксером є набір аксесуарів:

  • вінчик з нержавіючої сталі для збивання легких продуктів (білків, вершків);
  • алюмінієва насадка для збивання щільних продуктів;
  • алюмінієвий гачок для тіста;
  • чаша з нержавіючої сталі;
  • пластикова кришка для чаші.

Планетарний міксер Smeg Retro Style має 10 швидкостей, тому можна його налаштувати для змішування інших інгредієнтів.

Ріжкова кавоварка Smeg Retro Style

Ріжкова кавоварка Smeg Retro Style — це класична кавоварка, яка робить каву за всіма італійськими традиціями. Вона дозволяє готувати 1 або 2 порції кави з тонким налаштуванням міцності. Кавомашина оснащена системою Thermoblock, яка прискорює ввімкнення кавоварки та нагрівання води. Система приготування капучино дозволяє змішати пару, повітря та молоко в маленькій склянці для приготування густої піни.

До речі, сталеву підставку можна зняти для легкого очищення та для розміщення високих склянок. Дуже зручною є панель керування, яка знаходиться на верхньому торці кавоварки. Тут є три клавіші, де ви можете вибрати звичайне чи подвійне еспресо, а також активувати функцію пари.

Yw3nT-XiGggrkxDr8Oz76B8Bt2XOP5Q0uwrN1_xIhDrvkV13LjUYkRcqRLAtWjZcNhNcweNpdzJnRuCltOz9zaeAr6m3ewZrXs5fDHy336w5aDISlyWleZvnjH3-QSTgHg3g45tmrZxUnbC6y8ASsVl4JhCVw9SQV3ReLFwy0x-XEBBXBIuJp-k8RA

Кавоварка має резервуар для води на 1 л., який розташовується на задній частині пристрою. Ріжкова кавоварка Smeg Retro Style — ідеальне рішення для гурманів, які починають день з кави.

ЧОМУ САМЕ SMEG?

Поглянувши на різні позиції дрібної побутової техніки, які представлені вище, виникає питання чому SMEG знаходиться у вищому ціновому сегменті, ніж інші виробники схожих пристроїв? Можемо виокремити кілька пунктів:

  • історія — компанія на ринку більше 70 років і в останнє десятиліття особливу увагу присвячує для дрібної побутової техніки.
  • надійність — на всю техніку SMEG є гарантія 2 роки, а крім того можна розраховувати на  10-річний термін експлуатації та підтримки від виробника, тобто після придбання ви можете відремонтувати чи замінити деталі впродовж 10-ти років.
  • дизайн — у SMEG працювали і працюють провідні дизайнери Італії та світу, тому вся техніка цього бренду ніби створена для Instagram та Pinterest, а ретро лінійка пристроїв дрібної побутової техніки відома на весь світ. SMEG — це про створення особливої атмосфери на кухні.
  • кольори — ви можете обирати серед багатьох унікальних кольорів, щоб обрана вами техніка легко вписалася в інтер’єр вашої кухні. Деякі пристрої доступні в понад 15-ти кольорах.
  • безпечність — у всіх пристроях SMEG велика увага приділяється безпеці починаючи від заокруглених, випуклих граней та прорезинених ніжок і закінчуючи тим, що наприклад чайник не увімкнеться, якщо немає води, а планетарний міксер не запуститься, якщо головка змішувача піднята.
  • інноваційність — SMEG мають свої сертифікаційні лабораторії і прагнуть розробляти рішення, що відповідають вимогам сучасного життя, спираючись на досвід компанії і самі передові технології. 

Вся техніка SMEG це про високу якість, увагу до найменших деталей, а також про використання кращих матеріалів від затемненого скла, нержавіючої сталі до міді та високоякісного алюмінію. Детальніше ознайомитись з усім асортиментом SMEG можна за посиланням.

Читайте також:
Яку кавомашину вибрати: автоматична, капсульна чи ріжкова?
Якщо ви в процесі вибору кавомашини, то вже напевно зрозуміли, що це питання набагато складніше, ніж здавалося спочатку через велику кількість типів кавомашин, наявних функцій та способів приготування. Наша ціль, щоб після прочитання цього матеріалу ви чітко розуміли, яка кавомашина вам потрібна від
09/04/2024
Як вибрати кавомашину для дому? 
Якщо ви тут, то ймовірно зараз ви шукаєте кавомашину для дому і хочете розібратися на що варто звернути увагу при виборі. Сьогодні на ринку “море” різних моделей кавомашин від відомих виробників і від тих, хто тільки завойовує авторитет. Ми спробуємо допомогти вам навчитися впевнено плавати в цьому
30/11/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?