Працюємо на перемогу! КТС не припиняв роботу жодного дня в умовах війни

21/04/2022

Новина про початок війни шокувала всіх українців вранці 24 лютого. Команда КТС не стала виключенням. Проте всі одразу постаралися відкинути паніку та обговорили подальшу роботу. Звісно ж те, що КТС продовжує працювати до тих пір, поки це буде можливо, без жодних зупинок, не підлягало сумніву. А також доставляти товари та продовжувати роботу магазинів у тих містах, де можемо забезпечити безпеку своїм працівникам та клієнтам.

1_photo_2022-04-21_16-14-25.jpg

КТС опинилась в складних умовах відсутності доступу до складів у Києві, призупиненою логістикою та без можливості постачання товарів. Але це нова реальність, до якої ми були змушені адаптуватись. У перший ж день війни компанією було прийнято рішення повністю відмовитись від російськомовної версії сайту. Це не означає відмову від російськомовних клієнтів – громадян України, проте у своїй рідній країні комунікація у будь-яких сферах обслуговування повинна бути виключно державною українською мовою!

Особливу увагу КТС зосередили на продажі необхідних корисних товарів: зарядні пристрої, кабелі, роутери, ліхтарики, повербанки, квадрокоптери, принтери, ноутбуки тощо. Окрім знижок для волонтерів та військових, компанія активно долучилась до допомоги ЗСУ та теробороні. Ми безкоштовно передавали Збройним силам необхідну техніку та допомагали фінансово, як напряму, так і через благодійні аукціони кондитерських виробів кав‘ярні juicebar, що розташована в одному із магазинів КТС та продажу патріотичних стікерів, що створила дизайнерка компанії. Усі виручені кошти були перераховані у фонд «Повертайся живим». Також на сьогоднішній день КТС напряму співпрацює із благодійним фондом Сергія Притули та передає 1% від суми всіх чеків з усіх магазинів за місяць для нього. 

photo_2022-04-21_16-29-27.jpg

photo_2022-04-21_16-13-42.jpg

На жаль, війна внесла свої корективи і у кадрову ситуацію. Хтось із  працівників переїхав на певний час у іншу країну, хтось почав працювати віддалено або частково,  а хтось перейшов до лав ЗСУ, проте жодного працівника у компанії не було скорочено. Ми доклали максимальних зусиль аби правильно організувати роботу в теперішніх обставинах. 

Не зважаючи на всі події, КТС розуміє, що дуже важливо підтримувати як фізичне, так і ментальне здоров‘я українців. Особливої уваги зараз заслуговують тимчасово внутрішньо переміщені особи або люди, які були  змушені покинути свої домівки. Компанія, в свою чергу,  активно співпрацювала та співпрацює з місцевими волонтерськими організаціями, аби забезпечувати таких осіб всім необхідним (пошук житла, речей та закупка необхідної техніки)

Окрім активної допомоги ЗСУ та теробороні ми захоплюємося мужністю наших захисників, а також патріотизмом та єдністю українців. Частина наших співробітників вступила до Збройних сил України і  тероборони, стала волонтерами та робить все можливе для наближення перемоги. Ми щиро вдячні кожному та кожній, продовжуємо активно працювати, сплачувати податки, підтримувати економіку та сприяти пришвидшенню перемоги України у цій війні. 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?