Додаєм гарного настрою: яскраві аксесуари для холодної зими

04/02/2019

У холодну пору року, коли природа не радує барвами, так хочеться отримати сонячну погоду та заряд енергії, щоб набратися сил на зимівку. Багато хто радить обирати яскраві відтінки в одязі, а ми пропонуємо звертати увагу на різнокольорову техніку, яка кожен день буде піднімати настрій крутим дизайном.

Не так давно Apple представила новий iPhone XR, який можна знайти у жовтому, синьому та, навіть кораловому варіанті, який, до речі, визнали кольором 2019 року.

цвета айфонов.jpg


Але, якщо ви ще поки не назбирали коштів на оновлення смартфона чи просто не є фанатом техніки Apple, тримайте підбірку інших яскравих гаджетів, які можна придбати у мережі КТС та отримати кешбек на наступні покупки

1. Більше звуку в менших розмірах

Любите накладні навушники? Я теж, але от при холодній погоді, головний убір не дозволяє нормально використовувати свої улюблені вуха. Та й зайвий “багаж” на голові при масивному теплому одязі не дуже хочеться носити щодня. Тому, раджу обзавестися альтернативними навушниками чи гарнітурою - вакуумні чи вкладиші вже обирайте на свій смак. 

Соковиті та компактні навушники пропонують всі виробники, я ж власниця бюджетних Xiaomi Piston - вони дають хорошу якість звуку при цікавому дизайні. Єдине, чого не вистачає, то це г-подібного конектора, який мали Panasonic (але я забула їх в кишені та вони благополучно були випрані). Обидві моделі міцні, щоправда не раджу перевіряти їх так, як це зробила я, кабель хоч і не порвався після того, як вони були знайдені у пральній машині, але зрозуміло, навушники більше не працювали.

205244.jpg

Із схожою ціною, але концентричною обробкою чаш можна знайти 1more Piston Fit (є рожеві, блакитні, срібні та класичні чорні). Конектор у моделі теж прямий, є однокнопочний пульт і мікрофон для спілкування.

209113.jpg

Бюджетний сегмент взагалі має багато варіантів навушників із соковитими кольорами - є модель від Samsung EO-HS1303 та, навіть брендові JBL T110 (для любителів бездротових також є Bluetooth варіант). 

Із більш дорогих моделей агресивний червоний і стриманий синій колір чаш мають навушники Sony MDR-XB50BS. Вони бездротові та зручні для спорту, тому якраз допоможуть покращити фізичну форму у залі перед теплою порою року.

Схожими до них є Anker SoundBuds Curve, BOSE SoundSport Aqua. Навіть у кораловому кольорі є Urbanears Stadion Rush - спеціально для тих, хто хоче підтримувати найбільш трендовий образ.


урбаниарс.jpg

2. На відпочинок потрібно починати відкладати раніше

Згадайте як круто влітку сидіти на пікніку, грати з друзями у волейбол на пляжі та танцювати на дискотеці. Так, без музики важко уявити відпочинок, а тому бренд JBL створили класну колонку Flip - мініатюрну, яскраву та потужну за звучанням. Її можна буде носити з собою всюди, навіть якщо просто вирішите погуляти у парку із JBL Flip це буде перетворюватися у цікаву пригоду. Радимо підготуватися до відпусток завчасно та вже складати чемодани на курорт, в які легко поміститься JBL Flip.

флип.jpg


 

3. Коли треба зарядитися енергією

Без повербанків вже мало хто уявляє свій побут. Купа гаджетів, які оточують нас щодня потребують живлення, тому у сумці чи рюкзаку пересічного українця часто можна зустріти  портативну батарею. Більшість з них виглядають як маленькі цеглинки - срібні, чорні та білі повербанки заполонили ринок. Але, звичайно, виробники фантазують із кольорами та формою корпусів. До речі, більш про повербанки та залежність їх ємності від дизайну читайте за посиланням.

Китайський бренд JoyRoom вирішив побалувати любителів нестандартного Power Bank PT-D02 - гаджет радує широким розмаїттям веселих принтів. Тут тобі і лисички, і котики, і сова теж є, загалом обирати буде приємно. Із попереднього покоління Power Bank PT-D01 також є цікаві візерунки, а от взагалі здивувати креативом може Solove Bear X10 - повербанк мало того, що виглядає як ведмедик, да й ще змусить довго розглядати хитромудрий малюнок.  

1_солове.jpg


4. А коли гаджет носиш на собі?

Смарт-годинники та фітнес-браслети користувач носить безпосередньо на зап'ясті. Для чоловіків, можливо, класичний чорний колір ремінця та гаджета не набридатиме, а от жінки постійно намагаються зібрати свій щоденний образ із максимальною увагою. То прикраси не підходять, то макіяж занадто яскравий, а може й просто надокучило носити один й той самий фітнес-браслет щодня. Якщо впізнаєте себе, то не сумуйте - для брендових Apple Watch і популярного китайського фітнес-помічника Mi band є багато аксесуарів.

Якщо ж і з Apple Watch і так все зрозуміло (гаджет виглядає досить престижно, щоб потребувати додаткових прикрас), то для стриманого на вигляд Mi band є стільки ремінців, що очі розбігаються. До слова, навіть модний у цьому сезоні леопардовий принт також присутній=). 

ремынець.jpg


5. Якщо ми почали говорити про Apple…

Оригінальний чохол на iPhone? Якщо ти його і купив одразу в парі з смартфоном, то взяти другий по такій ціні ризикує не кожен. Звичайно, що захочеться поміняти чохол, і не один раз - тим більше для iPhone існує стільки різнобарвних аксесуарів, що вибрати один серед тисячі важко. 

Доступним варіантом придбання “обновки” для преміального смартфона є копії оригіналів - вони поступаються за якістю, але із задачею задовільнити бажання “купити щось новеньке” справляються на відмінно.

До слова, копії відомого Silicone Case для iPhone можна придбати і для інших моделей смартфонів - так що одягайте свій Samsung у силіконовий чохол та піднімайте собі настрій яскравими кольорами.

229424.jpg


Читайте також:

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
Samsung Galaxy А35 VS А55: що нового?
Компанія Samsung 11 березня представила два середньо бюджетні смартфони — Galaxy А35 та Galaxy А55. Всі попередні покоління цих смартфонів стали бестселлерами за короткий проміжок часу, тому є підстави сподіватися, що й цьогорічні Galaxy А35 та Galaxy А55 будуть бестселлерами через ряд корисних фішо
28/03/2024
Як перевірити екранний час на Android?
Якщо ви хочете почати користуватися смартфоном менше та більш відповідально, щоб вивільнити час для саморозвитку, читання, фізичних вправ, ігор з дітьми, здоровішого сну, то ця стаття для вас, адже вона про екранний час. Саме поняття “екранний час” ввійшло в обіг завдяки компанії Apple, але в смартф
15/03/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?