Чотири подарунки для себе (жіночий погляд на День Святого Валентина)

06/02/2018

 

Ну що, ж любі жінки, прийшов ще один рік вшанування нашої краси та турботи. І зовсім скоро, 14 лютого, на нас чекатимуть “неочікувані” подарунки від коханих: велетенські валентинки, майбутнє яких - зустріти старість у сміттєпереробних баках; плюшеві ведмедики, що сторожуватимуть квартиру, коли ти в університеті чи на роботі; безособові червоні троянди, хоча я люблю жовті тюльпани, але ж вони “вісники розлуки” :) Тому цього року, як і зазвичай, подарунок доведеться обирати самій.

Екшн-камера Eken H6s Grey

Найдрайвовіші моменти вашого життя не будуть втрачені, якщо у вас є екшн-камера. Якщо ви не з тих жінок, які тільки варять супчики та дивляться серіали, а ще й час від часу стають на лижі, подорожують та ведуть соцмережі, то екшн-камера — річ дуже необхідна.

Причини для покупки екшн-камери Eken H6s Grey:

  • Запис відео у високій якості. Екшн-камера Eken H6s Grey може записувати відео в розширенні 4К, що дозволяє дивитися його на великому телевізорі і знову переживати усі відзняті моменти заново.

Lxfjq7Gor4fVXJTOIc03r5GH4DaQi7tlJm7GyhlxnWcMg39yRvXjFzEjzdq9XOTIEJX0cUDZvgDBXBQnF7Rp38afozGx-R3kf_fyMlfYHUxxrPbYyHt_aOu6nd5l5rHXkf9JU6Cc

  • Простота у налаштуванні та керуванні. Коли потрібно відзняти, щось унікальне, зазвичай, потрібно робити це дуже оперативно. Eken H6s Grey має простий інтерфейс, тому для увімкнення запису відео вам потрібно буде лише декілька секунд.
  • Стабілізація. Щоб похвалитися перед друзями власним екшн-відео потрібно, щоб воно було без ривків та ефекту сильної тряски. В камері чудово реалізована стабілізація, тому про це ви можете не турбуватися.

Huawei Mate 10 Lite

Ви одна з тих унікальних жінок, кому не дуже подобається iPhone чи iOS? У нас для вас чудово новина і вона називається Huawei Mate 10 Lite — смартфон, який має витончений дизайн і можливості, якими легко підкорить ніжне серце жінки. До того ж смартфон представлений в декількох кольорах, найбільше з яких виділяється — синій, своєю елегантністю та красою.

qgs7il7ZeF1Z9-D6-c9erqOIB_X47zTKRHvXjOKr0Q72PaD1Lns-MAgR4Qs4PisPF7j1OhrmPH8QK9S7iDfe1O7yD6QEeYEQYYNseVnIlobuUz7kPmcSwz1MIOfMY3OXsI7rmAzr

Причини для покупки Huawei Mate 10 Lite:

  • Чотири камери. Робити ефектні “боке” можна, як на основну, так і на фронтальну камери. Ваші соцмережі ряснітимуть класними пейзажами та портретами. Нижче - приклад знімку з ефектом розмиття фону на Mate 10 Lite.

9fBefZKxFzfD2w2RlnZ3gP3XgQL_vWcOADYq4MIyVolV6AC_7GAnCh4O11etwk1KnvlHUx435hU2K8T5Z5NEDlDg8_4wxfmU1WVFgSgmH4O02WpbWIwhxoPssWgUinBJ09DjVEXK

  • Великий екран. Смартфон має екран 5,9 дюйма, але з надзвичайно тонкими рамками, що не робить його “лопатою” і він гармонійно лежатиме  в невеликій жіночій руці, легко буде поміщатися навіть в найменше відділення сумочки чи клатчу.
  • Потужність. Смартфон має 8-ядерний процесор та 4 ГБ оперативної пам’яті, тому можете забути про затримки анімації чи зависання в той момент, коли хочете показати подругам фото з відпочинку.
  • Ціна. Смартфон, який знаходиться в сегменті бюджетних, має по-справжньому флагманські характеристики та можливості і до всього ще й такий жіночний синій колір корпусу.

iPhone Х

Давайте говорити відверто. iPhone - це мрія кожної жінки. Ну гаразд, у когось вона просто прихована :) Вартість, чесно, кусається, але ми ж не проти прийняти такий подарунок від коханого :)

zuCA6kL7e2DI45yRnnnei95e_Qi1P_3SRCknBgz61jfasIA_QrQiSfKyjEB5Pp50VB-hw39VInv36tXXnOwPmgIbv2WwoDiUE-drCsL3x4Cev42_y7eUIKOVIaxxdYlPE6xREWZk

Причини для покупки iPhone X:

  • Впізнаваний дизайн. Уявіть погляди ваших подруг та навіть незнайомих вам людей, коли зі своєї сумочки ви дістанете смартфон з дуже впізнаваним “чубчиком”.
  • Face ID. Поки всі намагаюся правильно поставити палець, щоб спрацював сканер відбитків, ваш телефон впізнаватиме вас по обличчю.
  • Новий підхід до спілкування. Ваші друзі надсилають вам смайлики? Це вже вчорашній день, адже ви можете надсилати animoji, що в рази крутіше.
  • Безпровідна зарядка. Для справжніх леді не до дротів. А в iPhone X без них можна обійтися, адже є можливість бездротової зарядки. Все, що потрібно зробити — покласти його на спеціальну підставку і забрати через трохи часу повністю заряджений.
  • Суперкамера. Портрети з ідеальним розмиттям бекграунду та live-фото з високою деталізацією до ваших послуг. Тепер ваші десерти та салати будуть сфотографовані в найвищій якості.

J-E7EVCVnKkbYl2ofUtX--zSfYi1UAASny8-UZ2VbRFVPUp_H-Yc1o5NXyCcGLvZf9z09jxB1gd-T0IBh2ntJax51ga8q_il4Hs-RuzOUELFfvDgs0i9abjaovAZdPmsQKw8EwVm

Гарнітура DICCUE DUA100

Подарунок на день Валентина, який може собі дозволити кожна дівчина — гарнітура DICCUE DUA100. Музика з нами постійно, незалежно від того чи нам сумно, чи радісно чи романтично, тому слухати її потрібно в найкращій якості.

MISa0mMHIr-sQvfNtQs93LJYtTlPzovcPxx3ZnLZGJXkXZb9EaKuTwmj7R_IUeQwbBY3ClTwZTkQFzjshDWJbJl7s5ZpUSkBRFiKn4Zr8Pi_zLjfh-gVWPXffLXpeqCUOzRUyuPs

Причини для покупки DICCUE DUA100:

  • Чотири динаміки. В кожен навушник вбудовано по два динаміки: один - для глибоких басів, інший - для чистого відтворення високих частот та вокалу.
  • Наявність мікрофону. Якщо ви любите поговорити з подругами по телефону, то для цього не потрібно знімати навушники. Завдяки вбудованому мікрофону ваш співрозмовник ідеально вас чутиме навіть в шумному середовищі.
  • Зручна конструкція. Інженери та дизайнери добре попрацювали над ергономічністю та зручністю. Тому навушники Diccue Dua100 не створюватимуть вам дискомфорту навіть при тривалому використанні.

LHfgoJ1NzTXrTsHjlpfDUVHzxAXvDfb8BbLX2rX4iys36xlyvOp-0TtGbsY8sXvQJ42Y2Mr_gJskCirpKGGqlkGXiWI0MXDR4orGcEb9zJkF0VnQXDAhVJOr6aZY8t36uPnDrkFc

Якщо коротко підсумувати - пора робити свято для себе! Тому не забувайте про власні бажання на День Святого Валентина. Але якщо ви досі прихильник романтичних побачень, пропоную вам переглянути список сміливих бажань, складений моїм колегою.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?