Що подарувати на День Валентина собі коханому?

06/02/2018

Мабуть кожен чоловік відчуває наближення цієї події. Навколо немов щось змінюється. Колеги-жінки все більш усміхнені, щодня нові зачіски та look’и, а вдома на тебе чекає красиво оформлений стіл та смачна вечеря. Так, це свято 14-го лютого, День болі для чоловічого гаманця.

Правду кажучи, сучасна “валентинова” індустрія диктує вже незмінні правила протягом років: від валентинок, коли ти у другому класі, до справжніх романтичних подвигів. Все без змін!

Але цьогорічний Валентин для мене буде Містером Егоїстом. Тому пропоную поспілкуватися на тему особистих подарунків.

Чотири подарунки для чоловіків

Смартфон Google Pixel 2

Якщо ви поглянули на свій смартфон, а він вже трішки потертий, подряпаний, то 14 лютого — день, коли варто придбати собі Google Pixel 2. Чому так радикально? Читайте про 4 причини для покупки.

uLRZVU8NtSd5Pf243fSO25DAEFL6MPkaI4ie1CG-XdUwEqnqBlvUD_LyPw7vwbJO5lbnfTGwOpNjWh3xOz41-BpDfz_N3aQXCHgKMyq100RpCeRFUTfyha-iQhTZXoofRN-gXbCS

Причини для покупки Pixel 2:

  • Краща камера на ринку. Ви зможете робити круті фото своєї половинки, а якщо такої нема, то з крутими фото вона у вас дуже швидко з’явиться.
  • Захищеність від води і пилу. Справжні, брутальні чоловіки не особливо переймаються про безпеку свого девайсу чи про те, щоб він бува не забруднився чи не намочився, а тут про це думати і не варто, бо компанія Google вже зробила це за вас.
  • Найсвіжіші оновлення. Google Pixel 2 — це флагман компанії, яка розробила і просуває операційну систему Android, а для свого “головного” смартфону всі оновлення будуть представлені в першу чергу.
  • Статус. Ви будете ходити в руках зі смартфоном і думкою про те, що вас таки найкращі фото. Таке знання дозволить вам ходити з головою, піднятою трішки вище, ніж зазвичай :).

PlayStation 4

Кожен чоловік мріє про PlayStation 4, щоб після важкого дня зібрати вдома компанію друзів і “залипнути” на декілька годин у FIFA18, Gran Turismo чи іншій грі. День закоханих, як не крути, то чому б не придбати собі коханому PS4?

photo_2018-02-06_12-04-32.jpg

Причини для покупки PlayStation 4

  • Гра з друзями. Ваша квартира чи будинок з PS4 перетвориться на затишне дружнє середовище. А що може бути краще, ніж зібратися з “мужиками”, щоб “порубатися” в улюблені шутери чи гонки? Правильно, нічого кращого і не придумаєш..
  • Простота підключення. З PS4 вам не доведеться возитися з великою кількістю дротів, тим більше у день закоханих. Все, що потрібно зробити: підключити HDMI-дріт до монітора, натиснути клавішу старту - і ви вже у віртуальному світі.
  • Від звичайного гравця до геймера. Професійні геймери заробляють тисячі “вічнозелених” на тому, що круто грають улюблені ігри, але все починалося з того, що у кожного з них була ігрова консоль, де вони відшліфовували свою майстерність. У вас є всі шанси пройти такий же шлях.

Відеокарта GEFORCE GTX 1070TI

Найбільш обговорювана тема останніх місяців — криптовалюта та її добування (майнінг). 14 лютого — це час, коли собі коханому можна придбати потужну відеокарту.

За рік часу на майнінгу потужною відеокартою можна заробити пристойну суму і на наступний день Валентина купити своїй половинці гідний презент, або ще одну відеокарту для себе :).

2_photo_2018-02-06_13-31-10.jpg

Причини для покупки відеокарти

  • Гроші. З потужною відеокартою процес добування криптовалюти буде значно простішим і швидшим, а  відеокарта окупить себе швидше і почне приносити дохід.
  • Ігри. Відеокарти купують не лише для майнінгу, але й для того, щоб зробити зі свого комп’ютера справжнього ігрового “монстра”. Якщо ви прихильник гри на ПК, то крута відеокарта — це не розкіш, а необхідність.

Гіроскутер Ninebot

Гіроскутери перестали бути непрактичною забавкою для підлітків. Вдосконалення конструкції і нові можливості зробили з них гаджет, який буде крутим подарунком і для хлопця, і для дорослого чоловіка.

Причини для покупки гіроскутера

  • Універсальність. Ви не хочете ходити пішки, але зупинятися через кожні 30 секунд на світлофорі теж не для вас, то гіроскутер — це просто знахідка. Він може їхати по асфальту , гравію, траві і навіть під горби з нахилом до 15 градусів зі швидкістю 18 км/год.

JqQLNAYl9bl1SeY32gclejRoFZIQTGqPRcdv01yE42blNtQq_WIs4cFIybKPm-JXEOFFn1yC2p9tAVeA5djmrn-G6RAdd9Hq1L7KUgAa1Kjcsyw56imKRO7Bi-FK2rbR3Z_XXpmC

  • Сучасний та практичний. Ви точно будете привертати до себе увагу, а якщо навчитесь вміло долати повороти, то, безумовно, будете ловити на собі здивовані погляди перехожих. Окрім того, до роботи ви будете добиратися невтомленим і без пилу на взутті.

Тому мужчини, досить йти на поступки сучасній індустрії. Пора приділяти увагу і власним бажанням. А хто, все ж палкий прихильник традицій, читайте про “технобажайки” для жінок у наступній статті.

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?