10 999 грн
Купуй

Web-камера Logitech MX Brio 705 Graphite for business (960-001530)

Код: 399733
Оціни
Оціни
1/4
Вбудований мікрофон: ТакМатеріал корпусу: Алюміній
10 999 грн
Кешбек 109 грн
Купуй
Від 1 833 грн/міс
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Безкоштовно Відправимо завтра
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо завтра
Опис

Logitech MX Brio 705 — вебкамера для бізнесу, що пропонує чудове відео 4K й ідеально підходить для кваліфікованих професіоналів і керівників. Подвійні мікрофони з формуванням променя фокусуються на голосі та покращують його, щоб вас було чітко чути навіть у шумному середовищі.

Ця модель оснащена датчиком зображення із заднім підсвічуванням на основі технології Sony STARVIS. Камера автоматично налаштовується на яскраве та слабке світло, точніше відображаючи відтінки шкіри. Сенсор також має спеціальну лінзу та збільшений піксель сенсора, щоб забезпечити чудову якість зображення навіть в різних умовах використання.

MX Brio 705 використовує вдосконалену технологію замкнутого автофокусування для отримання максимально чіткого зображення. Точне автофокусування швидко реагує та миттєво перефокусується на вашому обличчі, коли ви змінюєте своє положення перед камерою. Автоматичне кадрування RightSight автоматично виявляє та центрує камеру на користувачах, коли вони говорять і рухаються під час зустрічей.

Параметри поля зору, що регулюються, дозволяють контролювати те, що відображається на екрані. Режим показу надає можливість легко ділитися додатковою інформацією під час відеодзвінків, просто нахиливши камеру вниз, щоб показати ескізи, об’єкти та незавершену роботу. 

З цим товаром купують

Logitech MX Brio 705 for business

Особливості: 

- AI-покращення зображення; 
- найбільший датчик зображення; 
- технології замкнутого автофокусування; 
- стильний дизайн; 
- режим показу; 
- якісне відтворення голосу. 

Завжди якісне зображення 

Виглядайте впевнено на відеодзвінках: AI-покращення зображення забезпечує чіткість і природне освітлення, а регульоване поле зору дозволяє контролювати екранний вміст. 

Чудова якість зображення 

MX Brio 705 оснащена найбільшим датчиком зображення з підсвіткою від Sony STARVIS і спеціальною лінзою з на 70% більшими пікселями, що забезпечує чудову якість зображення навіть при слабкому освітленні. 

Завжди в центрі уваги 

Швидкий і точний автофокус MX Brio 705 for Business миттєво налаштовується на ваше обличчя, забезпечуючи максимальну чіткість зображення завдяки вдосконаленій технології замкнутого автофокусування. 

Стильний дизайн 

Надайте відеозустрічам сучасного вигляду. Веб-камера, виготовлена з міцного фрезерованого алюмінію з низьким вмістом вуглецю, зробленого за допомогою відновлюваної енергії, не тільки виглядає стильно, але й знижує вуглецевий слід продукту. Пластикові компоненти містять щонайменше 82% переробленого пластику. 

Інтелектуальні наради 

Розширені функції забезпечують співробітникам відчуття присутності на відеозустрічах. Автоматичне кадрування тримає вас у центрі уваги в режимі презентації, полегшуючи обмін фізичними предметами під час дзвінків. Подвійні мікрофони з формуванням променя фокусуються на вашому голосі, покращуючи його якість. 

З легкістю діліться своєю роботою 

Режим показу дозволяє співробітникам легко ділитися фізичними предметами під час відеодзвінків, нахиляючи камеру вниз для демонстрації ескізів, об'єктів та незавершених робіт. 

Якісна передача голосу 

Подвійні мікрофони з формуванням променя відсікають фонові шуми, забезпечуючи чітке звучання голосу співробітників навіть у галасливих умовах. 

Характеристики
Вбудований мікрофонТак
Матеріал корпусуАлюміній
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Схожі моделі
  • Виробник:Logitech
  • Код виробника:960-001530
  • Роздільна здатність веб-камери:4096x2160 4K
  • Тип матриці фотокамери:CMOS
  • Частота кадрів в секунду:30 fps
  • Фокусування:Автофокус
  • Інтерфейси:USB Type-C
  • Вбудований мікрофон:Так
  • Кріплення:Прищіпка
  • Операційна система:Mac OS, Chrome OS, Windows
Фізичні параметри
  • Вага:0.137 кг
  • Ширина:98 мм
  • Висота:44 мм
  • Глибина:36 мм
  • Основний колір:Сірий
  • Матеріал корпусу:Алюміній
* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення
Швейцарська компанія Logitech була заснована у 1981 році двома програмістами та професійним менеджером. Спочатку, фірма займалась виключно розробкою програмного забезпечення. Але, побачивши революційний на той час маніпулятор – комп’ютерну мишу, партнери вирішили спробувати створити власний пристрій... Детальніше
Огляди
16/07/2020
Як вибрати web-камеру для ноутбука та ПК?
За останні 5 місяців безліч зустрічей, семінарів, лекцій, презентацій перейшли в онлайн з відомих причин і для багатьох актуалізувалося питання використання web-камери. Якщо раніше вона для багатьох була просто отвором, який необхідно заклеїти, щоб бува за вами ніхто не міг спостерігати, то сьогодні
27/02/2021
Fifine K432 VS Fifine K420: яку камеру обрати?
Нещодавно роблячи огляд мікрофонів від бренду Fifine я був приємно вражений тим, який результат показують настільки доступні мікрофони. Детальніше про них можете прочитати у нашій статті: “ТОП-5 мікрофонів Fifine: відмінний результат без переплат”. Сьогодні до нас на огляд потрапили дві web-камери в
14/09/2022
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?