15 399
13 999 грн
Купуй

Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023

Код: 393002
Оціни
Оціни
Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023
Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023Робот-пилосос Samsung VR3MB77312K/UK 2023
1/11
Знижка -9%
Тип прибирання: Сухий / ВологийУправління пилососом: Зі смартфонуЧас зарядки: 240Час автономної роботи (max): 180Ємність акумулятора: 5200Основний колір: ЧорнийВага: 3.6
Знижка -9%
15 399
13 999 грн
Кешбек 139 грн
Купуй
Від 2 800 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 20/05
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 20/05
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 20/05
Додаткові пропозиції
Сервіси
1 680 грн
Опис

Samsung VR3MB77312K/UK — робот-пилосос, який спростить побут та зробить життя комфортнішим. Цей пристрій буде підтримувати чистоту вашої оселі, прибираючи різні типи покриття — від килимів до ламінату. Він оснащений спеціальними щітками із гумовими елементами, тому якісно прибирає забруднення та збирає не лише шерсть домашніх улюбленців, а й волосся. А завдяки можливості вологого прибирання, ваш дім сяятиме від чистоти.

Сухе та вологе прибирання
Цей робот пилосос підтримує функцію як сухого, так і вологого прибирання. Він ефективно всмоктує весь бруд та пил з підлогового покриття, а при встановленні подушечки для вологого прибирання, пристрій автоматично перемикається в потрібний режим  та контролює рівень води у контейнері.

Автономна робота
Пристрій живиться від потужної літій-іонної батареї місткістю 5200 мАг, одного повного заряду якої вистачає на 180 хвилин безперервної роботи. При низькому рівні заряду, пилосос автоматично повертається на док-станцію для підзарядки. Після поновлення заряду він продовжує прибирання з точки повернення.

Компактні розміри
Завдяки компактним розмірам та висоті всього-на-всього у 10.5 см, робот-пилосос запросто впорається з прибиранням у таких важкодоступних місцях як під диваном чи під ліжком. 

Просте керування зі смартфона
За допомогою функції Wi-Fi та спеціальному додатку на вашому смартфоні, ви з легкістю зможете запустити ваш робот-пилосос, задати режим прибирання, відрегулювати потужність всмоктування та проконтролювати швидкість прибирання та рівень води у контейнері.

Високоточний сенсор LiDAR
Робот-пилосос оснащений високоточним сенсором LiDAR, який детально сканує простір та прокладає найоптимальніший маршрут прибирання.

Оптимальна потужність для збирання пилу та сміття на різних поверхнях
Інтелектуальна система управління потужністю, яка визначає тип поверхні та встановлює оптимальну потужність всмоктування. При переміщенні пилососа на килимове покриття або килимки потужність всмоктування автоматично збільшується, щоб більш ефективно видалити застряглий в ворсі пил.

Місткий пилозбірник
Об'єм пилозбірника становить 500 мл, чого достатньо для тривалого використання. Після прибирання, варто лише дістати контейнер, викинути сміття, промити його під проточною водою та просушити перед наступним прибиранням.

З цим товаром купують

Samsung VR3MB77312K/UK

Особливості :

- одночасне сухе та вологе прибирання;
- автоматичне налаштування потужності всмоктування;
- 180 хв автономної роботи;  
- розумний датчик LiDAR; 
- зручний мобільний застосунок;
- простий догляд. 

Ефективне прибирання 

Цей робот-пилосос виконує одночасно, як вологе прибирання твердих підлогових покриттів, так і сухе збирання пилу на всіх типах покриттів — від килима, і до ламінату. Завдяки цьому пристрою ви завжди зможете підтримувати ідеальну чистоту у своїй оселі, не прикладаючи при цьому жодних зусиль. 

Якісне вологе прибирання 

Для ефективного вологого прибирання Samsung VR3MB77312K/UK оснащений резервуаром для води місткістю у 220 мл, який визначає, чи приєднана швабра, і автоматично вмикає миття та регулює кількість води. 

Потужне всмоктування 

Пристрій оснащений високоефективний двигун BLDC, який ефективно максимізує потужність всмоктування, що дозволяє збирати навіть найдрібніший пил. V-подібна роликова щітка призначена для прибирання різних типів підлогового покриття, зокрема килимів та гладкого паркету. 

Автоматичне збільшення сили всмоктування 

Потрапляючи на килим, робот-пилосос автоматично збільшує потужність всмоктування, що дозволяє забезпечити глибоке прибирання ворсу. Після того, як він з'їжджає з килима, то повертається до початкового рівня всмоктування. Крім того, пристрій уникає ділянок з килимовим покриттям під час вологого прибирання. 

Тривала автономна робота 

Samsung VR3MB77312K/UK оснащений місткою акумуляторною батареєю на 5200 мАг одного повного заряду якої вистачає на 180 хвилин безперервного прибирання оселі. При низькому рівні заряду, пристрій автоматично відправляється на док-станцію для поновлення заряду, після чого продовжує прибирання з місця зупинки. 

Розумна навігація з датчиком LiDAR

Завдяки вбудованому датчику LiDAR, пристрій точно розраховує своє місцезнаходження та оптимізує маршрут. Він багаторазово скануючи кімнату для збору інформації про відстань, таким чином, щоб охопити якнайбільшу площу для прибирання. 

Просте керування зі смартфона 

Керувати роботою свого незамінного помічника можна за допомогою багатофункціонального застосунку на вашому смартфоні. Він дозволяє відстежувати місце прибирання в режимі реального часу та керувати роботом-пилососом з будь-якого місця лише одним легким дотиком. Також у застосунку ви можете переглянути історію прибирання та відстежувати стан його компонентів. 

Прибирання в обраній зоні

За допомогою функції Select & Go ви можете обирати відповідні зони, які потребують прибирання. Робот-пилосос розпізнає кімнати й може прибирати в них вибірково, переїжджаючи з кімнати в кімнату для швидкого та ефективного прибирання вашої оселі.  

Встановлення заборонених зон

За допомогою програми SmartThings ви можете встановлювати заборонені зони як робот-пилосос уникатиме на своєму маршруті. Завдяки цьому, пристрій не зможе потрапити в ці зони навіть без облаштування фізичних бар’єрів.  

Простий догляд 

Після спорожнення, пилозбірник за бажанням можна промити під проточною водою та просушити перед наступним використанням.  

Характеристики
Тип прибиранняСухий / Вологий
Управління пилососомЗі смартфону
Час зарядки240 хв
Час автономної роботи (max)180 хв
Ємність акумулятора5200 мАг
Основний колірЧорний
Вага3.6 кг
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:Samsung
  • Код виробника:VR3MB77312K/UK
  • Споживча потужність:55 Вт
  • Тип прибирання:Сухий / Вологий
  • Покриття поверхні:Килим, Паркет, Ламінат, Ковролін, Плитка, Лінолеум
  • Рівень шуму:75 дБ
  • Об'єм пилозбірника:500 мл
  • Додаткові можливості:Віртуальні стіни, Прибирання в різних кімнатах, Прибирання по графіку
  • Управління пилососом:Зі смартфону
  • Режим зарядки:Автоматичне
  • Час зарядки:240 хв
  • Час автономної роботи (max):180 хв
  • Ємність акумулятора:5200 мАг
  • Матеріал:Пластик
  • Основний колір:Чорний
  • Вага:3.6 кг
  • Розмір:353 x 357 x 105 мм
  • Комплектація:Робот-пилосос; Станція заряджання; Накладка для вологого прибирання.
Корейська компанія Samsung була заснована у 1938 році, підприємцем Лі Бен Чхолем. Назву фірми можна було перевести як «три зірки». Початкова діяльність компанії – торгівля різноманітною їжею, у тому числі рисом, локшиною та рибою. Потім корейський бізнесмен вирішив спіймати вдачу у будівництві та на... Детальніше
Огляди
20/01/2023
ТОП-7 беззаперечних переваг робота-пилососа Momax Elite Cleanse IoT UV-C
На ринку роботів-пилососів є з чого вибрати і кожен свіжий пристрій має дуже переконливо заявити про себе, щоб завоювати увагу користувачів. Нещодавно в арсеналі бренду Momax з’явився пилосос зі складною назвою Elite Cleanse IoT UV-C. В цьому матеріалі коротко розповімо чому цей робот-пилосос нароби
20/11/2022
Roborock Vacuum Cleaner S7 Max V — кращий робот-пилосос у 2022 році
Roborock Vacuum Cleaner S7 Max V був представлений у 2022 році і заслужено вважається одним з кращих серед роботів-пилососів, які існують на даний момент. Зважаючи на те, що є роботи-пилососи, які коштують 6-7 тисяч гривень, то логічно з’являється питання про те, чому Roborock Vacuum Cleaner S7 Max
31/05/2023
Який робот-пилосос вибрати в 2023 році?
Роботи-пилососи стають дедалі популярнішими, бо виробники пропонують не просто помічника у прибиранні, а комплексний підхід до чистоти у домі. Роботи-пилососи виконують сухе та вологе прибирання і кожна нова модель пропонує функції та фішки, які трансформують процес прибирання з рутини в інтерактивн
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?