599 грн
Купуй

Машинка для видалення катишків Xiaomi Sothing Linter Remover (DSHJ-S-2002)

Машинка для видалення катишків Xiaomi Sothing Linter Remover (DSHJ-S-2002)
Машинка для видалення катишків Xiaomi Sothing Linter Remover (DSHJ-S-2002)Машинка для видалення катишків Xiaomi Sothing Linter Remover (DSHJ-S-2002)Машинка для видалення катишків Xiaomi Sothing Linter Remover (DSHJ-S-2002)Машинка для видалення катишків Xiaomi Sothing Linter Remover (DSHJ-S-2002)Машинка для видалення катишків Xiaomi Sothing Linter Remover (DSHJ-S-2002)Машинка для видалення катишків Xiaomi Sothing Linter Remover (DSHJ-S-2002)
1/6
Тип пристрою: Для видалення катишківПризначення: Догляд Beauty/HealthКатегорія: Аксесуари для доглядуМатеріал: ПластикОсновний колір: Білий
599 грн
Кешбек 5 грн
Купуй
Від 120 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 04/04
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Від 70 грн Відправимо 04/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 04/04
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 04/04
Опис

Машинка для видалення катишків — це чудовий подарунок для прихильників свідомого споживання. Також це незмінний гаджет для зимової пори рок. коли в гардеробі використовується багато трикотажу. Такий невеличкий пристрій допоможе повернути новий вигляд одягу та освіжити улюблений светр. Жилети, худі, пальта та інші предмети одягу та інтер'єру виглядатимуть як нові.

Працює пристрій від вбудованого акумулятора місткістю 500 мАг, який забезпечує 90 хвилин автономної роботи пристрою.

Машинка виготовлена з якісного пластику та оснащена гострими лезами, які прикриті захисною сіткою, що надійно оберігає речі від ушкоджень.

Завжди акуратний вигляд 

Підтримуйте ваш одяг в ідеальному стані з машинкою Xiaomi SOTHING Lint Remover Clothes Fuzz. Портативний девайс віртуозно видаляє з тканини катишки і ворсинки, повертаючи їй гарний вигляд. Крім того, вбудований акумулятор робить пристрій повністю автономним, а компактні габарити дозволяють брати його з собою у відрядження і подорожі. 

Конструкція

Машинка-тример оснащена блоком гострих лез, прихованих під 52-міліметровою сіткою з отворами різного розміру. Обертаючись на великій швидкості, ножі швидко і ретельно зрізають скачані волокна з тканини, не пошкоджуючи при цьому сам матеріал. Таким чином ви зможете привести свої улюблені наряди в порядок при мінімальних витратах часу і сил. 

Повна автономність 

Ще одна перевага Xiaomi SOTHING — пристрій не вимагає підключення до розетки або заміни батарей. Вбудований акумулятор ємністю 500 мАг забезпечує тримеру 90 хвилин автономної роботи, а порт USB Type-C дає можливість поповнювати запаси енергії від мережевого адаптера для смартфона, комп'ютера або портативного акумулятора.  

Зручне транспортування 

Якщо ви відправляєтеся на відпочинок або в ділову поїздку, машинку-тример також можна прихопити з собою, щоб і далеко від дому виглядати чарівно. Компактний пристрій вагою в 150 г можна переносити навіть в сумочці, а в дорожній валізі або рюкзаку виріб і зовсім не буде помітним серед інших речей.  

У цілковитій безпеці 

На відміну від видалення катишків за допомогою лез, ножиць та інших підручних засобів, машинка-тример є найбільш безпечним варіантом. За рахунок того, що гострий ножовий блок прихований під сіткою, ви ніколи не поранитесь під час використання і не пошкодите тканину. 

Характеристики
Тип пристроюДля видалення катишків
ПризначенняДогляд Beauty/Health
КатегоріяАксесуари для догляду
МатеріалПластик
Основний колірБілий
Усі характеристики
Відгуки
Ольга

Класна машинка, радує те, що є підсвітка і заряджається від кабелю швидко. Класно знімає ковтунці з худі.

Переглянути відгуки (4)
Основні параметри
  • Тип живлення:Живлення від акумулятора
Фізичні параметри
  • Основний колір:Білий
  • Матеріал:Пластик
Китайський бренд Xiaomi почав своє існування в 2010 році, коли вісім підприємців на чолі з мільярдером Лєем Цзюном вирішили створити компанію, яка зможе реалізувати їх спільну концепцію «зручного телефону». Першим інноваційним продуктом нової компанії стала операційна система MIUI, для Android-платформ,... Детальніше
Огляди
12/12/2020
Топ-5 гаджетів, які маст хев взимку
Зима прийшла, як завжди, надто швидко. І, щоб зробити цей холодний період максимально комфортним, пропоную звернути увагу на наступні гаджети. Словом, топ-5 товарів, які просто маст хев взимку. Термос Британські вчені довели, що взимку ми випиваємо чаю у 19383 разів більше, ніж літом :) Можливо,
15/02/2021
Розумний чайник Xiaomi Viomi Smart Kettle: досвід користування
Давно планував придбати чайник від Xiaomi і зупинив свій вибір на Xiaomi Viomi Smart Kettle. Забігаючи наперед скажу, що ні на мить про це не пожалкував. В чому його “розумність” і які переваги у користуванні таким чайником розповім нижче. Не буду зайвий раз вдаватися в “сухі” технічні характеристик
18/12/2020
Що подарувати на новорічні свята: смарт шпаргалка для всіх
Хо хо хоооооо! І не кажи, що тебе ще не «вджінгелбелило»? :))) Новорічний настрій з‘являється з кожним днем все більше і більше. Прийшла пора… вибирати подарунки! Ми знаємо, як це важко купити хороший презент. Тому зробили підбірку, щоб тобі було легше зорієнтуватися.    Коротенький гайд по вибо
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?