2 499 грн
Купуй

Килимок SteelSeries QcK Heavy XXL Diablo IV Edition (63426)

Код: 389416
Оціни
Оціни
Килимок SteelSeries QcK Heavy XXL Diablo IV Edition (63426)
Килимок SteelSeries QcK Heavy XXL Diablo IV Edition (63426)Килимок SteelSeries QcK Heavy XXL Diablo IV Edition (63426)Килимок SteelSeries QcK Heavy XXL Diablo IV Edition (63426)
1/3
Ширина: 400Довжина: 900Товщина: 4Матеріал: Гума, Інша тканинаОсновний колір: Чорний
2 499 грн
Кешбек 24 грн
Купуй
Від 500 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Від 70 грн Відправимо 01/05
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Від 70 грн Відправимо 01/05
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Від 105 грн. Відправимо 01/05
Укрпошта
Від 45 грн. Відправимо 01/05
Опис

SteelSeries QcK Heavy XXL Diablo IV Edition — це ідеальний аксесуар для гравців, які цінують комфорт та високу точність під час гри. З неймовірною площею та вражаючою якістю виконання.

Килимок має екстратовсту конструкцію, що забезпечує м'яку та комфортну поверхню для руки. Прогумована основа надійно фіксує килимок на столі, запобігаючи небажаному пересуванню під час інтенсивних геймплейних сесій. Використана мікроволоконна тканина гарантує максимальну точність рухів миші. Це особливо важливо для гравців, які вимагають від свого обладнання найвищої продуктивності.

Килимок підходить як для високочутливих, так і для низькочутливих налаштувань миші. Незалежно від вашого геймплейного стилю, цей килимок гарантує оптимальну реакцію на кожен рух.

Тканина володіє високою міцністю, що забезпечує довгий термін служби килимка. Крім того, його можна прати, що робить його легким у догляді та зберіганні.

З розмірами 900 x 400 x 4 мм, цей килимок надає велику площу для комфортного розташування клавіатури та миші, створюючи оптимальне геймплейне середовище.

Килимок SteelSeries QcK Heavy XXL Diablo IV Edition — це не лише стильний аксесуар, але і відмінний інструмент для досягнення високого рівня продуктивності в будь-якій грі.

З цим товаром купують
Характеристики
Ширина400 мм
Довжина900 мм
Товщина4 мм
МатеріалГума, Інша тканина
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

  • Виробник:SteelSeries
  • Код виробника:63426
  • Основний колір:Чорний
  • Ширина:400 мм
  • Довжина:900 мм
  • Товщина:4 мм
  • Нанесене зображення:Відеоігри
  • Матеріал:Гума, Інша тканина
SteelSeries — датська компанія, яка відома як виробник ігрових маніпуляторів (навушників, мишей, клавіатур, килимків), розрахованих виключно на професійних геймерів. Заснування компанії відбулося в лютому 2001 року в Данії. Штаб-квартира знаходиться в Копенгагені. Своєю місією компанія вважає створення... Детальніше
Огляди
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?