129
99 грн
Купуй

Килимок Hator Tonn Mobile Black (HTP-1000)

Килимок Hator Tonn Mobile Black (HTP-1000)
Килимок Hator Tonn Mobile Black (HTP-1000)Килимок Hator Tonn Mobile Black (HTP-1000)Килимок Hator Tonn Mobile Black (HTP-1000)Килимок Hator Tonn Mobile Black (HTP-1000)Килимок Hator Tonn Mobile Black (HTP-1000)
1/5
Знижка -23%
Ширина: 215Довжина: 270Товщина: 1Матеріал: Гума, Інша тканинаОсновний колір: Чорний
Знижка -23%
129
99 грн
Купуй
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Доставка в Поштомати Нової Пошти
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Укрпошта
Опис

Hator Tonn Mobile — компактний професійний ігровий килимок, що забезпечить максимальне відчуття комфорту під час тривалого ігрового процесу.

Дана модель килимка підійде для всіх типів мишок. Має унікальну текстуру поверхні, яка підвищує чутливість сенсора миші. Також Hator Tonn Mobile досить м'який на дотик і гнучкий, що полегшить тривалу роботу за комп'ютером. Килимок має компактні розміри, які задовольнять потреби кожного користувача.

Матеріалом виготовлення є високоякісна тканина, що має спеціально розроблену нековзну гумову основу.

Hator Tonn Mobile виконаний у чорному кольорі, тому вдало впишеться у ваш ігровий простір.

З цим товаром купують
Характеристики
Ширина215 мм
Довжина270 мм
Товщина1 мм
МатеріалГума, Інша тканина
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки
Костянтин

За таку ціну відмінний килимок. До цього був якийсь A4Tech X7-200, не перелічити років, скільки він мені служить, але в місцях, де лягає рука, він почав завертатися вгору, вирішив взяти новий, але зараз прожають килимки лише з прошитими ниткою краями, що дуже відчувається рукою і це неприємне відчуття. Тож довелося знайти інший килимок без оброблених країв. Цей килим тонше A4Tech раза в 3, мабуть, я віднесу це до плюсів, так як рука менше відчуває перехід зі столу на килимок. В усьому іншому я не помітив різниці, миша так само і з тамим самим супротивом бігає по килимку, точність відтворення рухів на єкрані не постраждала, килимок тримається за стіл відмінно, сморіду від гуми не відчувається, якщо тільки не пхати носа у саму гуму. Враховуючи вартість, поки що це просто чудовий килимок, а далі буде видно, як швидко він розлізиться.

Переглянути відгуки (1)
  • Виробник:Hator
  • Код виробника:HTP-1000
  • Основний колір:Чорний
  • Ширина:215 мм
  • Довжина:270 мм
  • Товщина:1 мм
  • Матеріал:Гума, Інша тканина
Hator Gaming - міжнародна компанія, яка займається виробництвом спеціалізованих аксесуарів і периферійних пристроїв для геймерів. Вся продукція за дизайном і функціями підтверджує своє призначення для кіберспорту.  На ринок України компанія прийшла не так давно, хоча й має вітчизняне коріння. Першими... Детальніше
Огляди
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?