18 399 грн
Купуй

Джойстик Thrustmaster Viper TQS (4060252)

Код: 392348
Оціни
Оціни
Джойстик Thrustmaster Viper TQS (4060252)
Джойстик Thrustmaster Viper TQS (4060252)Джойстик Thrustmaster Viper TQS (4060252)Джойстик Thrustmaster Viper TQS (4060252)Джойстик Thrustmaster Viper TQS (4060252)
1/4
Тип маніпулятора: ДжойстикТип підключення: ДротовийІнтерфейси: USB 2.0Основний колір: Чорний
18 399 грн
Кешбек 183 грн
Купуй
Від 3 780 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 30/04
Опис

Thrustmaster Viper TQS — стильний джойстик з відомою квадрантною системою дросельної заслінки від Viper. Відчуйте видатну ергономіку завдяки репліці в масштабі 1:1 з металевим корпусом ручки та кнопками, а також реалістичною панеллю керування з підсвічуванням. Viper TQS Mission Pack забезпечить реалістичність системи керування ат геймінгу загалом, а також гарантуватиме максимально точне відтворення кінематики польоту та емоцій, які відчувають справжні пілоти Viper.

Легендарна кінематика польоту
Насолоджуйтесь точним повторенням механічного руху дроселя Viper уздовж своєї осі із захопливим і плавним ходом завдяки металевим підшипникам. Viper TQS відтворює справжні відчуття за допомогою осі з доступом до фіксаторів Idle/Cutoff і Afterburner за допомогою механічних важелів і повороту ручки. 

Культові функції для бою
Viper TQS надає вам реальні відчуття за допомогою металевих ручок керування, перемикача Chaff/Flare для застосування контрзаходів у повітряному бою та перемикачів затемнення для кращого занурення у повітряні бої.

Регулювання тертя
Насолоджуйтесь міцним, лінійним ходом без мертвих зон на дросельній заслінці завдяки регульованому тертю. Лита металева конструкція забезпечує постійне тертя, яке не зменшується з часом, із 16-бітною хірургічною точністю завдяки магнітному датчику HEART (технологія HallEffect AccuRate).

Універсальний та готовий VR
Тримайте ворогів у полі зору, адже до кожної з 21 кнопок дій легко отримати доступ та їх легко знайти, навіть якщо ви носите гарнітуру VR. Ви також можете скористатися перевагами перемикача VR, що дозволяє збільшувати точку зору, щоб ніколи не пропустити жодної дії.

Масштабований дросель
Розкрийте потенціал Viper TQS, розширивши його польотні та бойові можливості за допомогою Viper Panel (продається окремо) — високоякісного додаткового модуля з підсвічуванням із 43 кнопками (включаючи 11 віртуальних), важелем шасі та функцією відкидання (для аварійних ситуацій), а також одного торцевого колеса (вісь). 

З цим товаром купують
Характеристики
Тип маніпулятораДжойстик
Тип підключенняДротовий
ІнтерфейсиUSB 2.0
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Схожі моделі
  • Виробник:Thrustmaster
  • Код виробника:4060252
  • Тип маніпулятора:Джойстик
  • Тип підключення:Дротовий
  • Інтерфейси:USB 2.0
Клавіши
  • Кількість кнопок:21 шт
Фізичні параметри
  • Основний колір:Чорний
  • Оригінальний колір:Black
Огляди
09/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
28/08/2021
ТОП-5‌ ‌геймпадів‌ ‌для‌ ‌FIFA‌ ‌22,‌ ‌Elden‌ ‌Ring‌ ‌і‌ ‌Forza‌ ‌Horizon‌ ‌5‌
Найближчими місяцями вийдуть одразу кілька великобюджетних комп'ютерних ігор, для яких якщо не обов'язковим, то принаймні дуже бажаним є геймпад (він же контролер, він же джойстик). Мова йде про футбольний симулятор FIFA 22 (а також його конкурента PES eFootball 22), экшен-ролівку Elden Ring і автоп
23/09/2021
Як зібрати ПК для FIFA 22?
Відкрився ранній доступ до нового футбольного симулятора FIFA 22 від компанії Electronic Arts. Пограти 10 годин можуть усі підписники сервіса EA Play. Повна ж версія гри вийде вже через тиждень (прогрес буде збережений та перенесений). Також EA опублікувала офіційні системні вимоги до комп'ютера.
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?