18 333 грн
Купуй

Джойстик Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick (2960738)

Код: 135107
Оціни
Оціни
Джойстик Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick (2960738)
Джойстик Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick (2960738)Джойстик Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick (2960738)Джойстик Thrustmaster Hotas Warthog Flight Stick (2960738)
1/3
Тип маніпулятора: ДжойстикТип підключення: ДротовийІнтерфейси: USB 2.0Зворотний зв’язок маніпулятора: ВібраційнийОсновний колір: Чорний
18 333 грн
Кешбек 183 грн
Купуй
Від 3 766 грн/міс
Купуй в кредит
Самовивіз з магазину КТС
Безкоштовно
Доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 23/04
Кур'єрська доставка Нова Пошта
Безкоштовно Відправимо 23/04
Укрпошта
Безкоштовно Відправимо 23/04
Опис

Дротовий джойстик виробництва Thrustmaster. Призначений для використання з ПК. Чудовий варіант для любителів симуляторів. 

Джойстик, важелі керування двигуном та бази виконані з металу, їх загальна вага становить понад 6,5 кг — і це вражає! 55 повністю програмованих кнопок та 2 перемикачі з 4 напрямками та вбудованими кнопками. HOTAS WARTHOG - перший у світі джойстик, оснащений такими функціями, і взагалі єдиний у своєму роді.

Найточніший і функціональний джойстик з доступних

Джойстик оснащений 19 кнопками та перемикачем точки огляду. Виняткова точність дії забезпечується вбудованою системою магнітного датчика H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology: роздільна здатність 16 біт (65536 x 65536 значень), без карданних шарнірів (шарнірів Гука). Крім того, для приведення в дію кнопок і пускових пристроїв потрібне натискання, аналогічне за силою тому, що необхідно на реальному літаку, — цим досі не міг похвалитися жодний джойстик. Також можна зняти руків'я джойстика або зняти базу та встановити джойстик у кабіну пілота.     

Система важелів Pull and Push зі знімним стопором Afterburner

Система здвоєних важелів управління двигуном також була ретельно спроєктована і забезпечує незалежне управління двома двигунами: система блокування дозволяє з'єднати 2 важелі або використовувати їх незалежно один від одного. Технологія магнітного датчика (роздільна здатність 14 біт, 16384 значень для шкірного важеля), що застосовується, забезпечує неперевершену точність дії. Перемикання важелів у положення Idle та Afterburner здійснюється за допомогою системи Pull and Push для більшої реалістичності. Стопор Afterburner можна демонтувати та краще адаптувати систему керування двигуном відповідно до типу пілотованого літака. Загалом важелі управління оснащені 17 кнопками, перемикачем Point Of View hat та перемикачем "mouse hat/slew control".

Панель управління та 5 програмованих індикаторів

Останній механічний елемент системи панель управління пропонує безліч різноманітних регуляторів. Крім іншого, тут є фрикційне колесо, за допомогою якого можна за своїм бажанням відрегулювати опір важелів та підсвічування регуляторів, яке особливо корисне під час нічних польотів. 5 програмованих світлодіодів - зручна функція для роботи в умовах низького освітлення. На базі знаходиться колесо управління тримером «trim wheel» і 15 кнопок: у тому числі кілька кнопок з опором натискання, як на реальному літаку, а також металеві перемикачі промислового класу (2 або 3 положення) з реалістичним опором.

З цим товаром купують
Характеристики
Тип маніпулятораДжойстик
Тип підключенняДротовий
ІнтерфейсиUSB 2.0
Зворотний зв’язок маніпулятораВібраційний
Основний колірЧорний
Усі характеристики
Відгуки

Ще немає жодного відгуку, залиште перший

Схожі моделі
  • Виробник:Thrustmaster
  • Код виробника:2960738
  • Тип маніпулятора:Джойстик
  • Тип підключення:Дротовий
  • Інтерфейси:USB 2.0
  • Зворотний зв’язок маніпулятора:Вібраційний
Фізичні параметри
  • Основний колір:Чорний
  • Оригінальний колір:Black
Огляди
09/03/2024
Як підключити контролер DualShock 4 чи DualSense до iPhone?
Рівень графіки в іграх для смартфонів та планшетів, як на iOS, так і на Android пристроях дуже виріс. З року в рік ринок мобільного геймінгу тільки зростає, а виробники смартфонів навіть пропонують спеціальні рішення, щоб геймеру були створені всі умови для досягнення високих результатів. Якщо ви к
23/09/2021
Як зібрати ПК для FIFA 22?
Відкрився ранній доступ до нового футбольного симулятора FIFA 22 від компанії Electronic Arts. Пограти 10 годин можуть усі підписники сервіса EA Play. Повна ж версія гри вийде вже через тиждень (прогрес буде збережений та перенесений). Також EA опублікувала офіційні системні вимоги до комп'ютера.
28/08/2021
ТОП-5‌ ‌геймпадів‌ ‌для‌ ‌FIFA‌ ‌22,‌ ‌Elden‌ ‌Ring‌ ‌і‌ ‌Forza‌ ‌Horizon‌ ‌5‌
Найближчими місяцями вийдуть одразу кілька великобюджетних комп'ютерних ігор, для яких якщо не обов'язковим, то принаймні дуже бажаним є геймпад (він же контролер, він же джойстик). Мова йде про футбольний симулятор FIFA 22 (а також його конкурента PES eFootball 22), экшен-ролівку Elden Ring і автоп
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?