Живи без дротів: док станції для Apple

16/04/2020

Сьогодні на ринку вже є смартфони з гнучким екраном, є можливість знімати на телефон відео у форматі 4К. Є безліч техніки для дому, яка робить усе за тебе, починаючи з робота-пилососа і закінчуючи гаджетом, який буде підсипати корм твоєму котику за заданим графіком! Біологи та медики давно навчилися змінювати геном ембріона та «вирощують» нові органи через 3D принтер! Ми літаємо у космос майже “через день”, ми розмовляємо з Siri та іншими штучними інтелектами як з людьми, ми передаємо інформацію через свої ПК, ноутбуки, планшети, смартфони за лічені секунди! 

А ти все ще заряджаєш телефон через дріт??!!!?!! Серйозно???!!! =) Guys, 21 століття! USB кабель слід використовувати хіба що так:

дріт для зарядки

Ну, або так:

зарядити телефон

«Це класна штука» — говорили вони….

безпровідна зарядка

Альтернатива звичайній зарядці твоїх гаджетів є. Називається вона док-станція. І це далеко не просто безпровідна зарядка, це набагато більше =) З вигляду пристрій виглядає як підставка з конекторами, на яку ти просто кладеш свій смартфон, навушники, годинник і так далі у відповідний “відсік”. Пристрій забезпечує зручне положення гаджету (а, відповідно, і порядок на твоєму робочому столі), швидкий заряд одного або кількох гаджетів (у безпровідному чи дротовому режимі), а також може виконувати функції “посередника” між твоїми гаджетами. Звучить круто? Так! І виглядає теж дуже стильно!

Ок, які переваги док-станції для безпровідної зарядки гаджетів Apple і на холєру навіщо вона тобі потрібна?

  1. Ти не обмежуєш себе дротами. Тут та сама пісня, що і з дротовими навушниками: провід весь час плутається і заважає. 

  2. Безпровідні док-станції підтримують швидку зарядку.

  3. Є док-станції, де можна відразу заряджати два айфони. Тепер не доведеться битися з чоловіком чи дружиною за те, хто перший заряджає смартфон.

  4. Док-станції дійсно виглядають стильно. І тепер у тебе на столі не буде як після “Армагедону”, а буде порядок, усі гаджети будуть гарно “складені” в одному місці. 

  5. Можна заряджати також іншу техніку Apple. Наприклад, у більшості док-станцій є «вішачок» для Apple Watch та «насадка» для AirPods.

док станція для айфону

Якщо ти все ще «висиш» на дротах, щоб зарядити телефон, то вже давно час переходити у wireless світ док-станцій.

Док-станція: як вибрати?

1. Перш за все, зверни увагу на функціональність док-станції. Вона далеко не завжди обмежується лише підзарядкою смартфону та інших гаджетів. Док-станції можуть бути «перехідником» для текстового контенту та медіафайлів, а також конектити декілька пристроїв в одну «родину». 

док станція

2. Друга відмінність док-станцій (а їх дійсно дуууже багато) — це кількість гаджетів, які можна підключати. Для гаджетів Apple є такі варіанти:

  • iPhone only. Так, є док-станції, які розраховані лише на iPhone. Наприклад, Wireless Charge від бренду Showkoo. Тут ти зможеш зарядити свій смарт і при цьому продовжити перегляд нашого Youtube каналу чи улюбленого серіалу (адже пристрій має вертикальну підставку, яка забезпечує зручне положення телефону).

  • iPhone + Apple Watch. Такі варіанти більш популярні, оскільки зазвичай любов до компанії Apple не обмежується одним лише смартфоном. Наприклад, Wireless Charge iPhone plus iWatch від компанії Showkoo - хороша алюмінієва стійка, яка забезпечує зручне вертикальне положення для смартфона та його безпровідну зарядку, а також дозволяє зарядити і смарт-годинник. 

Круто виглядає станція Showkoo Wooden Ewke-S1: вона зроблена з дерева, лаконічна, приємна на дотик, класно дивиться в інтер’єрі. Тут теж є місце як для смартфона, так і для годинника.

Qi Wireless для Apple iWatch plus Apple iPhone - ще один стильний 2в1 варіант для зарядки айфону і смарт-годинника з футуристичним дизайном і безпровідною зарядкою. Має насичений чорний колір та дійсно виглядає круто!

  • iPhone + Apple Watch + AirPods. Це, мабуть, найбільш популярний варіант. Якщо ти маєш повний набір “яблучної” родини, то така станція тобі чудово підійде. Взяти, хоча б, Zens Dual Aluminium Wireless Charger. Це крута алюмінієва док-станція (через що вона дуже легка та витончена), де ти зможеш підзарядити смартфон, годинник та навушники через бездротову магнітну технологію. Лише одного такого гаджета буде достатньо, щоб завжди мати фул батарею на своїх Watch’ах, 24 на 7 бути на зв’язку та з музикою у вухах!

Не менш стильно виглядає і станція Nomad Base Station Apple Watch Edition Stand. Дійсно крутий чорний колір на мінімалістичний дизайн чудово вписуються у сучасний інтер’єр. Правда, тут твій смартфон буде у “лежачому” положенні.

  • iPhone + iPhone + Apple Watch, iPhone + iPhone + Apple Watch + AirPods та інші модифікації. Це доречно коли, наприклад, і ти і твоя друга половинка “сидите” на смартах Apple. Так ви зможете одночасно заряджати свої телефони, без сварок за USB кабель =) Зазвичай такі подвійні станції мають ще підставку для смарт-годинника. Наприклад, станція Wooden Ewke-S2, зроблена з дерева та має відділення для двох смартів і одного годинника. Або ж гаджет Zens Dual Aluminium Wireless Charger plus Apple Watch, який також розрахований на 2 айфони та одні вотчі (за зарядку годинника доведеться, все-таки, сперечатись на “чу-ва-чі” =)))) )

станція для айфону

Крім того, є станції для підзарядки планшетів, смарт-колонок і так далі. По суті, можна знайти пристрій повністю на весь свій “епеловський” комплект, щоб заряджати усі гаджети в одному місці, а не по усім розеткам у себе вдома.

3. За типом зарядки смартфону док-станція може забезпечувати провідну зарядку та безпровідну. Звісно, другий варіант набагато зручніше! Проте, обов’язково враховуй чи твій смарт підтримує безпровідну зарядку. Починаючи з «вісімки» всі айфони можна заряджати у Wireless режимі. 

док станція для apple

В  основному зараз майже усі док-станції магнітні, працюють у безпровідному режимі. Проте, якщо тобі потрібен роз'єм для зарядки свого смартфону, то є і варіанти з дротовим конектом. Наприклад, Charge Dock iWatch and iPhone Silver від бренду Belkin. До речі, вона є у гарному рожевому кольорі =)

4. Дизайн. Як не крути, але естетики хочеться усім. Зараз ринок пропонує безліч док-станцій з різним дизайном на будь-який смак. Це можуть бути мінімалістичні моделі з алюмінію від Zens або ж круті варіанти з дерева для тих, хто eco friendly від бренду Showkoo.

apple

Висновки

Якщо тобі набридло заряджати смарт від розетки біля ліжка, годинник у кабінеті, навушники на кухні та чекати “черги” щоб зарядити планшет, то тобі терміново потрібна док-станція!

iphone apple watch airpods

Якщо підсумувати, то док-станція дає тобі можливість не тільки заряджати усі свої гаджети (що, звісно, її головна функція), а й навести порядок на робочому столі, без купи дротів і пристроїв. Крім того, ти отримуєш стильний аксесуар для робочої зони. 

Обирай оптимальний для себе варіант згідно з набором гаджетів, які вже маєш, і буде тобі щастя!

Читай також:

Новий iPhone SE - Apple приносить хороші новини

Швидка зарядка: Quick Charge, Power Delivery, Pump Express, Adaptive Fast Charging, Super mCharge, Huawei Super Charge, Dash/Warp Charge

Читайте також:
Apple Watch не вмикається. Що робити?
Навіть найкрутіший девайс немає сенсу, якщо ви не можете його увімкнути, незалежно від того чи у вас флагманський Apple Watch Series 8 або ж навіть Apple Watch Ultra. Якщо ви зіткнулися з тим, що ваш Apple Watch не вмикається і ви бачите лише чорний екран, то даний матеріал допоможе розібратися з на
11/04/2023
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
Такими будуть AirPods Max 2?
На ресурсі 9to5mac з’явився цікавий матеріал про те, чого не вистачає для AirPods Max і що варто було б додати в другій версії навушників. Нагадаємо, що в грудні виповнюється рік з часу виходу AirPods Max, тому вже можна очікувати нову версію. MagSafe-зарядка та роз’єм USB Type-C На даний момент в
21/12/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?