Apple Watch не вмикається. Що робити?

11/04/2023

Навіть найкрутіший девайс немає сенсу, якщо ви не можете його увімкнути, незалежно від того чи у вас флагманський Apple Watch Series 8 або ж навіть Apple Watch Ultra. Якщо ви зіткнулися з тим, що ваш Apple Watch не вмикається і ви бачите лише чорний екран, то даний матеріал допоможе розібратися з найпоширенішими причинами чому так могло трапитися і що з цим робити. 

Чому Apple Watch не вмикається?

Apple Watch розрядився

Найбільш очевидна причина — розряджена батарея. На щастя, це дуже легко виправити, а нові моделі Series 7, Series 8 та Apple Watch Ultra взагалі можуть зарядитися на 80% за 45 хвилин.

Щоб перевірити чи розряджання є причиною достатньо поставити годинник на кілька хвилин заряджатися. Також варто подбати, щоб на задньому боці Apple Watch і на зарядному пристрої не було забруднень і обов’язково зняти захисну плівку, якщо у вас новий зарядний пристрій.

Apple Watch не вмикається

Зарядний пристрій Apple Watch вийшов з ладу

Якщо ви залишили годинник заряджатися, а за кілька годин повернулися і він все одно не вмикається, то варто перевірити зарядний пристрій. Можливо годинник не заряджався через зношений зарядний пристрій або ви використовували неякісну зарядку від стороннього виробника. Щоб перевірити це достатньо спробувати заряджати іншою зарядкою, яку можна позичити в друзів або ж відвідавши магазин зі смарт-технікою.

Apple Watch не вмикається

Про те, що ваш Apple Watch заряджається ви дізнаєтесь з того, що на екрані з’явилося зображення блискавки. Якщо цього не сталося за кілька хвилин, то ймовірно у вас проблеми із блоком зарядки або кабелем. 

Apple Watch завис

Таке трапляється не часто, але годинник міг просто зависнути і “застрягнути” на чорному екрані. Іноді це може відбуватися через застарілу версію операційної системи watchOS або якийсь застосунок. 

Для початку варто перезавантажити Apple Watch, а тоді за можливості оновитись до найсвіжіших версій операційки watchOS. Це гарантуватиме ефективне використання акумулятора та відсутність помилок.

Apple Watch не вмикається

Apple Watch перебуває в режимі Power Reserve або Theatre Mode

Існує ймовірність того, що ваш годинник увімкнений, але в режимі, який обмежує його використання. В цих режимах ваш Apple Watch та iPhone не будуть обмінюватися даними. Ви можете тільки подивитися котра година натиснувши на Digital Crown. Аналогічно і в режимі "Theatre Mode" будуть вимкнені всі звукові сповіщення, а також відключається жест пробудження екрану при піднятті руки, тому щоб активувати екран вам необхідно до нього торкнутися або ж натиснути бічну клавішу. В обох випадках поки ви не активуєте екран дотиком чи клавішею він буде залишатися вимкненим.

Apple Watch не вмикається

Щоб вимкнути Power Reserve, натисніть і утримуйте бічну кнопку, доки не з'явиться логотип Apple, а потім зачекайте, поки пристрій перезавантажиться. Щоб вимкнути режим "Theatre Mode", торкніться дисплея, проведіть вгору, щоб відкрити Центр керування та торкніться піктограми "Theatre Mode" (дві маски).

ВИСНОВКИ

Якщо ж після перевірки вищезазначених причин годинник не працює, то варто віднести годинник до сервісного центру, де ви отримаєте кваліфіковану консультацію, а при необхідності відремонтуєте свій девайс. Інколи буває, що не працює клавіша увімкнення внаслідок удару чи в корпус потрапила волога, бо годинник експлуатувався в неналежних умовах або ж і зовсім з ладу вийшов дисплей. В будь-якому із зазначених випадків потрібна допомога фахівця. 

Ви можете звернутися до сервісного центру КТС зателефонувавши за одним із номерів: 0503792820, 0931770449 або написавши на пошту service@ktc.ua.

Читайте також:
У чому різниця між Thunderbolt та USB-C?
Поки що рівень уніфікації роз’ємів та кабелів не досяг того рівня, щоб можна було використовувати один кабель для всього, але ринок потрохи до цього йде. Остання презентація Apple зайвий раз це доводить. В цьому матеріалі ми поговоримо про Thunderbolt та USB-C. Хоча вони виглядають однаково все ж іс
15/09/2023
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?