Як доглядати за безпровідними навушниками?

06/09/2021

Безпровідні навушники — вже просто невід’ємна частина нашого життя! З улюбленою музикою ми всюди: на прогулянку, на роботу та навіть в магазин за хлібом:) Проте навушники, як і більшість інших гаджетів, мають здатність з часом забруднюватись та потребують правильного очищення. Як це зробити? Зараз все розкажемо! 

Очищення корпусу навушників

В першу чергу необхідно уникати потрапляння води до корпусу навушників, тож «мити» їх не радимо:) Краще використати вологу тканину, змочену лише на поверхні звичайною водою та протерти корпус навушників, а після цього ще раз м’якою та сухою безворсовою тканиною, аби забрати всю вологу. Перед тим, як сховати навушники назад у зарядний футляр необхідно переконатись, що вони повністю висохли.


350053.jpg

Чищення мікрофона і динаміків

Найкраще для очищення сіток мікрофона та динаміків підійде сухий ватний тампон або звичайна ватна паличка. Не можна при чищенні використовувати гострі предмети чи абразивні матеріали, адже вони з легкістю можуть пошкодити навушники.

Очищення кейсу

Для очищення кейсу навушників підійде та ж сама м’яка безворсова тканина, яка вже згадувалась раніше. Її можна трішки намочити у спирті, проте не допустити потрапляння рідини у порти зарядки, адже це може призвести до корозії. Щоб почистити порт необхідно взяти щіточку з м’якою щетиною та обережно забрати всі забруднення. 


350057.jpg

Зі спеціальним набором для догляду AHAStyle очистити навушники від бруду буде легко та просто. У ньому є спеціальні щітки для чищення мікрофону та динаміків, аби не пошкодити аксесуар, а також серветки для корпусу навушників та кейса. З вищезгаданими порадами і таким набором навушники стануть як нові за лічені хвилини:)

 

Читайте також:
ТОП-6 відкритих TWS-навушників 2022 для будь-якого гаманця
В цьому матеріалі ми зробили підбірку відкритих TWS-навушників в різних цінових сегментах. Чому саме відкриті TWS-навушники? Бо є багато користувачів, які взагалі не використовують вакуумні навушники з міркувань зручності чи безпеки. Тим більше, влітку при особливо високих температурах, відкриті нав
13/07/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Samsung Galaxy А73: що нового?
Минулого року Samsung Galaxy A52 i Galaxy A72 були майже ідентичними смартфонами, але з різним розміром екрану. Цього року все змінилося і А73 суттєво відрізняється від молодшої моделі не лише дисплеєм. Детальніше про ключові відмінності поговоримо далі у статті. ДИЗАЙН Як і раніше, смартфон має
22/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?