ТОП-9 переваг захисного скла Mocolo: досвід поклейки та експлуатації

03/04/2018

Якщо ви бачили у друзів або й самі стикалися з ситуацією, яка зображена на картинці нижче, то ви у правильному місці всесвітньої мережі. Немає різниці чи у вас бюджетний смартфон за 2-3 тисячі гривень чи iPhone X за 35 тисяч гривень. Розбити екран означає витратити солідну суму на його заміну. А якщо розбити флагман, то взагалі ще варто подумати замінювати скло чи замінювати смартфон, бо інколи останнє буває дешевше.

7Q5dxDmXuvGbl3QTD5cHbFa4oWIt7nrpxL5GfpfRygzoROhJuL1HrtVcZDqQtPAR8Ec0ik6CgFi2tfvsldXJ29BPBqSI6dE9VQJaPUNiCs0UcH81O8EZ2FMMettJZ_1LSl4lzNvg

Якщо ви вже читали нашу статтю: “Для чого мені чохол та захисне скло на смартфон?”, то розумієте, які наслідки можуть бути, якщо не захистити екран. Якщо ви в категорії людей, які не хочуть ризикувати безпекою свого смартфону та гаманця, то залишається лише визначитись, яке саме скло поклеїти.

В мережі ви можете натрапити на пропозиції захисного скла, яке коштує 30-60 грн. Швидше за все, це підробка і таке скло не володіє усіма перевагами оригінального, яке проходить безліч тестів на міцність, прозорість та інші характеристики.

Можна обрати для захисту екрану й плівку, але це захист набагато нижчого рівня і передусім він стосується дрібних подряпин та потертостей, а коли справа дійде до падіння чи більш сильного механічного впливу, то плівка ніяк не врятує ваш гаджет, а скло врятує.

Переваги захисного скла Mocolo:

  • Рівень прозорості. Захисне скло Mocolo має коефіцієнт пропускання світла на рівні 98%, а відповідно не впливає на якість зображення і ніяк не викривляє кольоропередачу дисплея.
  • Товщина та вага. Захисне скло Mocolo має товщину всього лиш 0,3 мм., тому після поклейки ваш гаджет фактично не додає у вазі та товщині.
  • Олеофобне покриття. “Рідне” олеофобне покриття екрану з часом стирається і екран починає швидко забруднюватися та збирати відбитки пальців. Захисне скло Mocolo має власне олеофобне покриття, тому наклеївши його на екран ви отримаєте рівень захисту смартфону від забруднень, який був на екрані з коробки.
  • Міцність. Після багатьох випробувань та тестів для захисного скла Mocolo було присвоєно рівень міцності — 9H. Більш міцний лише алмаз — 10H. Воно стійке до подряпин, сколів та потертостей.
  • 2,5D. Захисне скло Mocolo має заокругленні краї, що додає естетичного вигляду для смартфона, а також зменшує шанси розбитися при ударі.
  • Протиуламковий шар. При падінні скло Mocolo не розбивається на дрібні уламки, тому навіть при відскоку після падіння екран залишається захищеним.
  • Легко наклеїти. Щоб наклеїти захисне скло Mocolo непотрібно спеціальних знань та навичок, а достатньо прочитати інструкцію на звороті упаковки і можна починати.
  • Україномовна інструкція. Увесь текст, який є на упаковці написаний українською мовою, включаючи інструкцію для поклейки.
  • Простий догляд. Відбитки пальців та інші забруднення легко видаляються зі скла за допомогою звичайної мікрофібри.

Досвід поклейки захисного скла Mocolo

Щоб переконатись на власному досвіді у якості захисного скла та у тому, що його легко можна наклеїти не маючи в цій справі ніякого досвіду ми взяли Huawei Mate 10 Lite та захисне скло Mocolo, до речі воно є в декількох кольорах, під колір вашого смартфону і почали справу.

gIkD2nBwQX4KpRiJqS0bsBbPP7ZaikiaqEI46kBM4R782KHqAjT8QTX0cfMSgz_COSIdH150akIgD7JTd-0kMi4hkLEhyMnsDafF_wbfm8xwnBhsL99sBa6ceDtnRKkdXFggy_3M

На коробці скла є україномовна інструкція в якій є декілька простих правил, як наклеїти його правильно.

IpVsrpQZsax89q4_rBkjWg3X4X5sM4Z55pUZXAs18i8JCVJmPrcPoiU8QaXVyWdaKWPVoM1huFMYclK56nVi6YmT8CNgMHodNC8kV7t--P_QJ-ivbRG5EanKrsmXGySxIFjZwfrk

Для початку потрібно ретельно очистити поверхню екрану мікрофіброю та спиртовою серветкою, яка між іншим теж є в комплекті.

qnr6WVLi3RPgr8Phqv9IEj1qdtF89hVQ5Fu5W3Ak7LLgpLumt4QkNx-CgkqWggTmmt3FFFaCLItWhVVHrHQ_rISzsqDiSIRMyw_tD8KqpTOJ69jf0ZOT57-bjRDWjb8b1v4yzNgf

Після цього потрібно зняти захисний шар з клейкої сторони захисного скла потягнувши за спеціально призначений для цього виступ на плівці.

KXMYptgZ16p2kmpKbGEJ5t2aCokZY9mKjMHMMiRas02Qbp6PH4_RKplstP-69BE4Zbwr3ksoi0OkQD6Iuy-DVUB3cCuqGwEqzlLXT3N7r5lEOZ4UARA4sjGlECZx_si72nc-66sP

Далі потрібно вирівняти захисне скло над екраном та помістити його на поверхню, щоб воно ідеально рівно потрапляло на усі датчики та логотипи.

Q8q2sGzLQ3CDwkQO5TOkvO06gkkg9didUaq2BMYIsITLEqg0Rq_VCYUg8e0PD8XKKcLZSF4ZDFlagZOtPhUZDvX5MapiDIEcfGrvEPa1Ldv0mmFhOdqgwcMU72U0mPaAIESdDudP

Після декількох нескладних операцій скло міцно тримається на екрані, а нам залишається лише насолоджуватися бездоганною поверхнею та розуміти, що Mocolo, то таки круте скло за свої гроші.

x66jQua4JjM1OrnqztZZx8uOIoCwieZaZfOcQrXSbgWJw_M72XuGzACYdxgcikAWSpDRjjWu9SabLYSlhvsoC4JNC86Rg2FFPneZu-hpLVCNKrIwlOu4lg1OpaBA-cfr90g006xm

Види захисного скла Mocolo

Ви також можете обирати, який вид скла хочете бачити на своєму гаджеті. Три найпоширеніші види скла Mocolo, які ви можете знайти в інтернет-магазині КТС:

Яка між ними різниця?

Захисне скло Mocolo 2.5D. Воно не має рамки, повністю прозоре, має заокруглені краї та клейку основу по всій поверхні скла

GSjfrJ8a6r7dRONGu_YL5PbKA4XmQkYW8B_PsLSS9omJG9luKtPBRLDyq94k9WG094le6uavuJ12CAE_N2hQiIFM05d1pmfOWV3Vvopotf2cfyr2D75T7HqFD_tK4upXBHx9JNBC

Захисне скло Mocolo 3D, окрім заокругленості ще й повторює форму екрану. Наприклад, як у смартфонах Samsung S6-S9 Edge. Такі смартфони мають футуристичний вигляд, але при цьому дуже слизькі. Для них захисне скло — must have.

Захисне скло Mocolo Full Screen Glass має рамку, але клейка основа знаходиться лише на кольоровому ободку.

Якщо екран вашого смартфону ще не захищений, то вам варто перейти у відповідний розділ інтернет-мгазину КТС та обрати те, яке найкраще підійде вашому смартфону. Якщо ж ви хочете бути на 100% певні, що скло буде поклеєне якісно, то можете прийти в будь-який магазин мережі КТС і консультанти з радістю вам у цьому допоможуть.

Читайте також:

Читайте також:
ТОП-6 відкритих TWS-навушників 2022 для будь-якого гаманця
В цьому матеріалі ми зробили підбірку відкритих TWS-навушників в різних цінових сегментах. Чому саме відкриті TWS-навушники? Бо є багато користувачів, які взагалі не використовують вакуумні навушники з міркувань зручності чи безпеки. Тим більше, влітку при особливо високих температурах, відкриті нав
13/07/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Samsung Galaxy А73: що нового?
Минулого року Samsung Galaxy A52 i Galaxy A72 були майже ідентичними смартфонами, але з різним розміром екрану. Цього року все змінилося і А73 суттєво відрізняється від молодшої моделі не лише дисплеєм. Детальніше про ключові відмінності поговоримо далі у статті. ДИЗАЙН Як і раніше, смартфон має
22/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?