Що розповість про жінку колір смартфона

26/12/2017

Жінки — істоти емоційні. І, зазвичай, у 90% з них вирішальну роль під час вибору смартфона грає не технічна начинка, кількість мегапікселів камери чи об'єм пам'яті, а саме колір. А ось як він характеризує жінку ми і спробували розібратися.

Ви можете обрати колір смартфону та прочитати щось цікавеньке про себе: чорний, білий, сірий, жовтий, помаранчевий, золотий, зелений, синій, червоний, рожевий, фіолетовий.

Чорний колір смартфона

Чорний колір асоціюється із самотністю, строгістю, прихованою агресією, бунтарством та бажанням володарювати. Виходить, що жінка з чорним смартфоном у руках або якась сварлива змія, або депресивна готка, або пихата дамочка, навколо якої крутиться світ. Лякає, чи не так?

black smartphone1.jpg

Проте боятися не варто. Сміємо припустити, що жінка, яка надає перевагу чорним ґаджетам, завзята любителька класики. До того ж — практична та ділова.

Білий колір смартфона

Білий — повна протилежність чорному й символізує простоту, чистоту та спокій. Об'єднуючи усю палітру відтінків, білий демонструє завершеність, рівність та повну свободу. Тому смартфон у білосніжному корпусі так приваблює відкриту жінку, яка точно знає, що вона хоче від життя, ще й готова боротися за правду та справедливість у всьому світі. При цьому вона виглядає, як «пухнастий зайчик».

white smartphone.jpg

Сірий колір смартфона

Сірий — колір нейтральний. Його вибере врівноважена та розважлива жінка, яка воліє десять раз подумати, перш ніж завантажити модну гру або викласти селфі в Інстаграм. У житті намагається не надто сильно привертати до себе увагу, спокійненько займаючись своїми справами.

20-iphone-6.jpg

Жовтий колір смартфона

Жовтий — символ сонця, позитиву, відкритості та прихильності. Жінка з жовтим смартфоном — невиправна оптимістка, у якої завжди акумулятор наполовину повний. До того ж вона дуже енергійна та комунікабельна, здатна зарядити хорошим настроєм усіх навкруги.

Mood-Lena-Girl-Smartphone-Yellow-Headphones.jpg

Помаранчевий колір смартфона

Помаранчевий вважається кольором теплоти, радості, енергії, свободи та сили. Тому, якщо у вашому колі з'явилася жінка з помаранчевим смартфоном, знайте — перед вами дуже активна та творча особистість. Енергія з неї так і вирує, а силі духу можна позаздрити. Будьте готові допомагати їй втілювати в життя шедеври. Успіх обом гарантований.

Microsoft-Lumia-532-Specifications.jpg

Золотий колір смартфона

Золотий колір символізує бездоганність, розкіш, блиск та шик. Тому й не дивно, що жінка, котра обирає золоті ґаджети, бажає сяяти та виділятися, насолоджуючись благами цивілізації. Для неї важливе фінансове благополуччя, перемога в будь-яких випробовуваннях, що підкидає життя, та особистий успіх. Попри те всі свої здобутки така жінка розділить із близькими людьми.

ad056897042b38c3ae8d511e5e88ae34_18589fd146ca4b4fb36925cb0b7eb1e0.jpg

Зелений колір смартфона

Зелений колір уособлює рівновагу, гармонію, цілеспрямованість та нові починання. Відповідно й жінка, котра надає перевагу зеленому смартфону, повна життя, наснаги та ентузіазму. Вона трудяга, здатна звернути гори. Водночас турботлива мама, дружина, сестра й подруга. І все в неї «на висоті», адже жити з гармонією з природою та собою в неї виходить на всі 100%.

green smartphone.jpg

Синій колір смартфона

Синій — колір спокою та стабільності, але в то й же час вказує на наполегливість та вірність ідеалам. Жінка, що обирає синій ґаджет, уміє ставити цілі та досягати їх. Вона самовіддана, вперта та впевнена в собі. Одним словом, з нею не страшно йти в «розвідку».  

htc-u11-pic4.jpg

Червоний колір смартфона

Червоний —  найсуперечливіший колір з усієї палітри. Тут і пристрасть, і боротьба, і бажання завоювати світ, і сексуальність, і запал, і небезпека. Чи варто наголошувати, що жінка з червоним смартфоном — це ураган емоцій, здатний змести все на своєму шляху. З іншої сторони — це лідерка, що може повести за собою навіть затятих ледарів.

iphone-7-plus-red-edition-apple.jpg

Рожевий колір смартфона

Рожевий колір асоціюється з дитячою наївністю, пустотливістю, веселощами та примхливістю. Тому рожевий смартфон вірний супутник чуттєвої, романтичної, мрійливої жінки, яка навіть подорослішавши вважає себе принцесою. Може й попестити, і ніжкою тупнути.

b666aaa07cdd805a952e1c371bf6a70b.jpg

Фіолетовий колір смартфона

Фіолетовий — колір благородний та ексклюзивний. Він здатен врівноважити матеріальне та духовне, пробуджуючи творчі задатки. Відповідно й жінка, що має смартфон у фіолетовому корпусі — креативна та неординарна. Спілкуватися з нею непросто. Але може вам пощастить і виявиться, що перед вами модниця, яка палко дотримується рекомендацій Інституту кольору Pantone (2018 — рік ультрафіолету).  

xperia-i4-purple-1240x840-c5c415a35d9cbcf051b444411a467a86.jpg

Але є серед нас і хитрунки, які дуже полюблять змінювати колір смартфона за допомогою чохлів.☺ У таких жінок сьогодні в руках — білий ґаджет, завтра — червоний, післязавтра — золотий із рожевими стразами. Так хто ж вони? Невинні зайчики, пристрасні тигриці чи світські левиці? Мабуть просто жінки - істоти емоційні... ☺

1_pexels-photo-618544.jpeg

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?