Новорічний WishList: 8 ідей для подарунку активній та практичній дівчині

20/12/2017

Є в нас така давня традиція. Кожного року напередодні новорічних свят дівчата грають із чоловіками в гру «здогадайся, що я хочу». І заклопотані чоловіки носяться по магазинах, перебігаючи від стелажів із біжутерією та косметикою до прилавків з ароматичними свічками та плюшевими ведмедиками. Дивитися тоскно...

Ось я і вирішила приміряти на себе роль доброї феї та допомогти чоловікам зробити правильний вибір. ☺Задля цього провела опитування серед знайомих, подруг та колег (красунь та розумниць, що ведуть активний спосіб життя, подорожують, займаються спортом та мають безліч творчих хобі) і склала список побажань сучасних дівчат.

Якщо ваша обраниця така ж, то перестаньте ламати голову та придумувати відмовки на кшталт «найкращий твій подаруночок — це я». Хутчіш читайте й замовляйте презент на Новий рік у КТС!

Гарнітура Mifo

З вакуумними навушниками кожна прогулянка та похід у спортзал перетворюється на свято… Адже тоді улюблена пісня завжди з тобою. А якщо вона лунає з bluetooth-гарнітури Mifo, яка не заплутується у волосі та не бовтається під час бігу, то це просто кайф. Меломанкам особливо прийдуться до душі моделі I2, U2, U5, U6.

Як дарувати: Під акомпонемент «вашої» пісні.

71u3hNp+R9L._SL1000_.jpg

Фітнес-браслет Samsung Charm

За фігурою слідкує кожна жінка, частенько діймаючи коханого питаннями про свою вагу. Щоб не втрапити в халепу, ляпнувши щось не так, та спокійно провести місяць новорічних свят, презентуйте фітнес-браслет. Нехай він контролює кількість з’їджених смаколиків та нагадує про необхідність прогулятися. А якщо це буде Samsung Charm, то захвату не буде меж. Стильний ґаджет пасуватиме й до сукні, і до спортивного тріко.

Як дарувати: Покладіть фітнес-браслет у подарункову коробочку, перев'яжіть бантиком та вручіть коханій зі словами, що вона найкрасивіша жінка в цілому Всесвіті.

samsung_smart_charm_black_images_1680000949.jpg

Сумка для ноутбука HP Ladies

Як дівчина, що полюбляє працювати в кафе та брати ноутбук у відрядження, скажу що головна перевага сумки HP Ladies — це довгі ручки! Тобто можна носити торбинку на плечі, звільняючи руки. До того ж виглядає вона дуже стильно.

Якщо у вас вдома така ж бізнес-леді, то сумку для ноутбука вона оцінить точно. Є ще класичні моделі Dell Ladies, HP Women Tote та спортивні моделі Continent CC-074.

Як дарувати: Бажано з новеньким ноутбуком усередині. ☺

black_2_11.jpg

Павербанк Solove

Портативні батареї — must need кожної сучасної дівчини. Але хто сказав, що вони мають бути невиразні та масивні? Погляньте на банки Solove! Вишуканий дизайн, багата гамма кольорів, простота, зручність та... мегапотужність.

Особисто я не можу визначитися між червоненькою Solove A9s та мімішною Solove Bear X10.

Як дарувати: Потайки розрядіть телефон коханої перед виходом «у світ». У момент, коли вона захоче сфотографуватися на фоні ялинки та буде розпачливо дивитися на блимаючий екран смартфона, змахніть рукою, немов чарівник, та дістаньте з кишені павербанк. Усе — ви її герой!

solove-x10-power-bank-10000mah-black2.jpg

Екшн-камера GoPro

Потрібно поставити пам'ятник тій людині, що придумала екшн-камеру. ☺ От правда. Ви знаєте, як важко одночасно тримати в руках фотоапарат, смартфон, сумку, морозиво й ловити сценки гамірливого туристичного міста? А ці постійні муки вибору: спуститися на лижах з гори зі всіма й залишитися без шаленого відео чи спочатку закарбувати момент, а потім наздоганяти друзів? З GoPro можна буде робити все й одразу!

А якщо ваша дівчина влогер, то розцілує вас у мить. З такою камерою знімати кулінарні та хендмейдні майстер-класи — простіше простого.

Як дарувати: З путівкою в Буковель. Не змушуйте даму чекати.☺

woman-taking-photo-with-gopro-camera.jpg

3D ручка Da Vinchi

Ваша обраниця полюбляє декорувати дім або ж робить перші кроки в дизайні? Покажіть, що ви підтримуєте її захоплення та подаруйте 3D-ручку. Це такий автономний пристрій, який уміє створювати тривимірні об'єкти без спеціалізованого програмного забезпечення.

Я б сама не відмовилася від такої цяцьки, хоч і не дизайнер. ☺

Як дарувати: З новорічними трафаретами та готовністю переобладнати свою холостяцьку «берлогу» в затишну місцину.

71MBJV5DvXL._SL1280_.jpg

Cмартфон Samsung Galaxy S8

Новенький смартфон — безпрограшний варіант. А новинка року Samsung Galaxy S8 — безпрограшний варіант удвічі. Приголомшливий дизайн, екран «без меж», потужна камера, подвійний сканер захисту, здійснення платежів на ходу...Одним словом вишуканий ґаджет для витонченої жінки.☺

Як дарувати: З листівкою «Навіки твій інстачоловік», яку заховайте в стильний та міцний чохол.

1491112934.jpg

Ноутбук Apple MacBook Pro

А чому б і ні? На те й Новий рік, щоб вірити в дива й бажати Макбук. ☺ А якщо серйозно, то для дівчини, яка по 8-12 годин вдень проводить за ноутбуком (пишучи тексти, ведучи сторінки в соціальних мережах, малюючи ілюстрації та обробляючи фотографії — свій варіант підставити), кращого помічника годі й шукати.

Тому якщо ви готові розщедритися — сміливіше!

Як дарувати: Перед врученням MacBook Pro випийте заспокійливе, щоб зняти тремтіння рук. А то, не дай Бог, ще впустите. ☺

fashion-legs-notebook-working.jpg

Вдалих покупок, щасливих свят та задоволених супутниць життя!

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?