Батькам: 7 подарунків, які дійсно здивують вашу дитину

22/12/2017

Хто перший біжить подивитися, які подарунки з’явилися під ялинкою? Ні, не той, в кого довші ноги. Першими до ялинки “прилітають” діти, бо вони впевнені, що “Тато Мороз” не “поморозився”  і обов’язково щось купив.

Якщо для дітей на свята все просто, то батьки завжди ламають голову над питанням, що подарувати, щоб побачити справжній захват в очах сина чи доньки. Нові черевики — це добре, але всі діти “в темі”, що ви їх і так купите, тому хочеться чогось, що буде справжнім сюрпризом. Ми підготували для вас 7 оригінальних техно подарунків, які сподобаються вашій дитині. Є підозра, що й вам, час від часу, захочеться ними побавитись :).

ЗМІСТ:

  1. Дитячий смарт-годинник
  2. Радіокерований катер
  3. Гексакоптер
  4. Навушники
  5. Рюкзак
  6. Екшн-камера
  7. PlayStation 4

1_mem-neploho.jpg

Дитячий смарт-годинник

Дітям віком 5-9 років вони точно сподобаються, а батькам подарують спокій, відсутність хвилювання за власну дитину, а в перспективі - і кілька додаткових років життя. Яскравий дизайн, кольоровий дисплей і парочка корисних функцій — це короткий опис смарт-годинника для дітей.

detskie-smart-chasy-smartyou-k8-_pink__50392-700x700.png

Чому варто дарувати смарт-годинник?

  • GPS-трекер дозволить вам завжди знати, де знаходиться дитина з точністю до 10 м.
  • Кнопка SOS, щоб дитина якомога швидше могла повідомити маму або тата про якусь ситуацію. Наприклад, поряд кіоск з морозивом, а гроші закінчилися :).
  • Таємний дзвінок. Ви можете зателефонувати, щоб послухати, що відбувається навколо дитини.

Це переваги для батьків, а для дітей однозначно класно буде мати таку “іграшку” на руці, яка й час показує, і як фітнес-трекер кроки вміє рахувати.

В КТС є такі моделі таких смарт-годинничків:

Такий подарунок буде актуальний дітям, які навчаються в початковій школі (1-4 клас).

Радіокерований катер

Якщо ви, як мама хочете, щоб тато більше часу проводив з сином, то вихід є — покупка радіокерованого катеру Happy Sun H101. Є й інші моделі, можна переглянути в каталозі. Хто більше радітиме від такого подарунку: тато чи син - достеменно невідомо.

178994.jpg

Радіокерований катер точно сподобається, в першу чергу, хлопцям початкової та середньої школи. Для старшокласників варто приглянутись до варіантів представлених нижче.

Чому варто придбати радіокерований катер?

  • розвиває любов до техніки та інженерії;
  • дає можливість провести час разом з дитиною за цікавою розвагою.
  • на модель Happy Sun H100 у КТС діє знижка 21% до 31.12.17.

Гексакоптер

Якщо про квадрокоптер чули мабуть усі, то з гексакоптером ситуація інша. Що це? За принципом роботи — теж саме, що й квадрокоптер, але має не чотири “крила”, а шість.

1234.jpg

Виглядає така дивина трішки лякаюче, але ж уявіть, як ваша дитина розповідатиме в школі про подарунок: “Та мені мої цього року взагалі гексакоптер підігнали!”, а друзі підкидатимуть: “Та це жесть”, “Треш, я заздрю”, “Відпад, бо мені подарували зимову куртку” :)

Чому варто дарувати гексакоптер?

  • подарунок точно буде унікальний;
  • у вашої дитини буде можливість робити круті фото та відео з різних ракурсів;
  • управляти гексакоптером — крута розвага.

Навушники

Ви втомилися гукати свою дитину на вечерю, бо вона сидить у вакуумних навушниках і нічогісінько не чує? Вихід є! Придбайте їй навушники :), але не вакуумні, а накладні. Ви “тішите” відразу двох зайців: ваша дитина буде чути вас, на дорозі буде почуватися безпечніше і, до того ж, буде власником крутих “вух” для музики.

Для хлопця:

Для дівчини:

1_1234.jpg

Чому варто дарувати накладні навушники?

  • ними точно будуть користуватися;
  • вам не доведеться слухати, як ваша доця чи синочок “врубали” улюблену пісню на всю квартиру;
  • навушники такого типу дозволяють чути музику і те, що відбувається навколо.

Рюкзак

Проведіть експеримент, коли будете вручати подарунок доньці чи сину. Не показуйте, що ви приготували і з максимально натхненним виразом обличчя скажіть, що ви хочете подарувати рюкзак.

— Рюкзак? Ви реально?

Поки ваші маленькі нащадки стоятимуть з кислим виразом обличчя, вносьте подарунок в студію. Коли вони побачать, який саме рюкзак ви їм даруєте, то все миттю зміниться. Це рюкзак Grand-X RS-525.

175683.jpg

В каталозі ви можете знайти більше сотні цікавих рюкзаків, щоб обрати той, який і по кольору і по практиності підійде саме вашій дитині.

Чому варто дарувати рюкзак Grand-X RS-525?

  • у ньому безпечно можна носити ноутбук чи планшет;
  • є відведене місце для підручників;
  • є тримач для термокружки;
  • місце для універсальної батареї;
  • особлива конструкція, яка не дозволить витягнути щось поза увагою дитини.

Екшн-камера

Якщо ви гортаючи інстаграм-сторінку вашої дитини зрозуміли, що: вона знімає все, що ворушиться, а що не ворушиться, то вона ворушить і знімає — це означає, що в неї є нахил до блогерства. А хто ж з підлітків не мріє стати відомим відеоблогером на YouTube чи мати розкручену сторінку в соцмережі? Для здійснення цієї мрії чудово підійде такий гаджет, як екшн-камера.

Не лякайтесь! Не всі екшн-камери космічно дорогі. Можна вибрати екшн-камеру з чудовими характеристиками і за помірну ціну. Наприклад, камеру Eken H9R можна придбати по акційній ціні за 1599 гривень. Акція діє до 31.12.17.

eken-h9r-4k-ekshn-kamera-black.jpg

Чому варто дарувати екшн-камеру?

  • реалізація нахилів та талантів вашої дитини;
  • наявність аматорських відео-роликів на сімейні свята;
  • ви будете бачити, чим займається ваша дитина у найвищій якості :).

PlayStation 4

Чи є межа мрій? Так, є — це отримати PlayStation 4 від батьків на свята. Щоб хоч трохи передати, як зрадіє ваше чадо, отримавши такий подарунок, ось для вас парочка мемів на цю тему. До речі, в мережі схожих мемів тисячі і їх роблять самі ж школярі.

17_1.jpg

8_2.jpg

1_3 (2).jpg

No1.jpg

Чому варто дарувати PlayStation 4?

  • у вас буде слухняна дитина, аж до моменту виходу нової версії;
  • є безліч ігор, які розвивають: логічне мислення, увагу та логіку;
  • поки діти в школі, то і батьки можуть побавитися у PS4.

Ми зорієнтували вас у тому, які подарунки діти були б раді отримати на новорічні свята, тож тепер вибір за вами. Між іншим, на багато товарів діють новорічні знижки, тому варто поспішати, щоб придбати класні речі за класними цінами. І навіть якщо ви не встигнете замовити подарунок в інтернет-магазині, то в КТС є аж 24 офлайнових магазини, які будуть працювати навіть 31 грудня, до 15:00 ;)  Будемо раді допомогти зробити вашу дитину щасливою.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?