Ремінець для Apple Watch: який купити і як вибрати?

02/03/2020

Друзі, не знаю як вам, але для мене справжнім задоволенням є підбір аксесуарів до гаджетів. Після покупки першого iPhone я зрозуміла, наскільки великим плюсом техніки Apple є наявність широкого вибору чохлів, ременців, стекол і так далі. Особливо мені подобається вибирати моно-набори з аксесуарів, коли чохли до iPhone і до навушників наближені по кольору / стилю:

2_297a1c86-3d72-433d-b88d-a44717828d79.jpg

І почавши замислюватися про покупку Apple Watch, я вирішила подивитися, який вибір ремінців зараз присутній на ринку. Саме годинник найбільш залежить від аксесуарів, тому що буде знаходитися на руці і грати роль прикраси / доповнення до образу. У статті зібрані найбільш цікаві варіанти ремінців і наборів - беріть собі на замітку =).

Чому ремінців так багато?

Apple Watch були анонсовані у вересні 14-го року, разом з iPhone 6, а в продажу з'явилися вже влітку 15-року.

1_с телефоном.jpg

На сьогоднішній день, вони є найбільш продаваним годинником у світі, обходячи навіть швейцарських виробників класичних пристроїв. Компанія Strategy Analytics наводить дані про продажі за 2019 рік (2 квартал), за який Apple продали 5.7 мільйонів годинників по всьому світу.

1_таблица данных.png

За цей період частка світового ринку інтелектуальних годинників зросла до 46 відсотків, тобто майже половина розумних годинників у людей - це Apple Watch. Не дивно, що така популярність гаджета привела до появи маси аксесуарів.

1_с чаем.jpg

На будь-який смак

Якщо розглянути оригінальну колекцію аксесуарів від Apple, то ремінці для годинника можна поділити на дві групи:

  1. Перша включає в себе найпопулярніші силіконові (на нашому ринку такий поставляється з годинником в комплекті), ремінці серії Nike і нейлонові ремінці (звичайні і в забарвленні Nike).
  2. Друга група менш спортивна, складається з ремінців "Міланська петля" (матеріал - нержавіюча сталь), шкіряних ремінців (з двома типами застібок) і ремінців серії Hermès.

При виборі ремінця варто враховувати ваш стиль і ситуації використання гаджета. Особисто мені дуже подобається ремінець з нержавіючої сталі - для мене він може замінювати прикрасу, буде відмінно підходити до офіційного стилю. Саме його, я б розглядала до покупки, як додатковий варіант до силіконового.

2_миланская.jpg

Тільки оригінал?

Природно, інші виробники також створили свої варіанти ремінців, в Україні саме вони користуються популярністю в силу більш доступної вартості. Особливу увагу хочу приділити одному виробникові UAG, про чохлах для iPhone якого ми писали окрему статтю за посиланням. Їх продукти відрізняються особливою надійністю і стійкістю до активного використання, тому і для преміальних Apple Watch існують ремінці UAG. Вони зберегли фірмовий стиль, який подобається багатьом вираженою брутальністю і який відмінно доповнить інші аксесуари бренду.

1_уаг.jpg

Здивував мене той факт, що ремінці до Apple Watch можуть стати окремим продуктом, на який збирають кошти на kickstarter. AirBands - це ремінець для Apple Watch, який має окремі фіксатори для навушників AirPods.

1_бандс.jpg

Як заявляє автор, такий ремінець стане в нагоді в ситуаціях, коли:

  • власник гаджетів Apple забув кейс від навушників вдома;
  • потрібно дістати навушники з вуха, але кейс лежить далеко в сумці / іншій кімнаті;
  • на пробіжку береш тільки годинник і навушники.

У рекламі AirBands підкреслюють, що такий ремінець здатний уберегти дорогі навушники від втрати і підходить як до звичайних AirPods, так і до Pro-версії.

1_бандс 2.jpg

Особисто на своєму досвіді можу сказати, що задумка відмінна. І на роботі, і вдома, і на вулиці, коли потрібно дістати навушники з вуха, часто не хочеться витрачати час на пошук кейса (що в моїй сумці іноді буває складно зробити). До того ж, саме спортсменам може бути такий ремінець максимально корисним, адже часто спортивний одяг не має кишень для кейса.

Який вибрати?

Чи купувати оригінальний аксесуар - вирішувати вам. Якість копій ніколи не буде ідентичною оригіналу, однак може бути максимально наближеною. Благо, виробники дають широкий вибір за кольорами і матеріалами, але звичайно ж багато хто просто вирішує взяти лаконічний чорний або білий ремінець, насолоджуючись їх максимальною універсальністю.

1_на руке.jpg

Apple Watch легендарный продукт, який подобається і дизайном, і можливостями. За роки своєї еволюції годинник отримав багато змін і найновіша 5-я версія дивує не менше, ніж перший анонс продукту. Зараз на ринку доступні 3-ті та 5-ті Watch, можете подивитися всі доступні варіанти в нашому каталозі.

А якщо ви вже придбали свій смарт-годинник, то можете дізнатися більше про його функції - не забудьте налаштувати систему безконтактних платежів (стаття про Apple Pay за посиланням). І не забувайте підписуватися на наші соціальні мережі, де ми ділимося свіжими новинками в сфері техніки:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?