PlayStation 4: тестування програмного забезпечення версії 5.50

08/02/2018

Якщо ви власник PS4, то є хороша новина. Стартувало beta-тестування нової версії системного програмного забезпечення під кодовою назвою KEIJI (5.50). Триває реєстрація на участь у тестуванні. Тому ви можете бути в числі перших, хто “зацінить” всі найновіші фішки нового ПЗ. Про все по-порядку:

  1. Батьківський контроль: управління тривалістю гри.
  2. Удосконалений інтерфейс бібліотеки PS4.
  3. Можливість завантаження власних шпалерів через USB.
  4. Інші оновлення програмного забезпечення.

Батьківський контроль: управління тривалістю гри

В новій версії ПЗ з’явилося багато нових налаштувань, які стосуються сімейного доступу і “нагляду” за дітьми. Одне з головних нововведень — можливість встановити ліміт на час, який ваша дитина буде проводити в грі за день. По завершенні цього часу PS4 буде виходити з облікового запису і “game over” на сьогодні. Батьки в режимі реального часу можуть продовжити або урізати час користування PS4. Спеціальні сповіщення будуть нагадувати гравцеві, що залишилось наприклад 5 хвилин часу і пора “зберігатися” і полишати гру.

rGR-MGA8Ci_Uq5YDrXbneoWUpsOiaIPGKqHulqKMBKHthGNmhQ_4n4GJbF5kcGdY72W48ZhgX5XEJgZDTCfAvQYFjKfHSoVhEv8ve_G-Q68Q7rJ6sDwcoO04dvgFMyiCvtuuNBk_

Удосконалений інтерфейс бібліотеки PS4

У бібліотеці PS4 з’явилися дві вкладки, яких не було в попередніх версіях: “Ця система PS4” та “Ім’я/Аватар”. В першій вкладці будуть відображатися всі ігри додатки, які вже встановлені на вашій PlayStation 4, а в другій будуть відображатися усі додатки, які були куплені вами. Ключова зручність полягає у тому, що вам тепер простіше шукати ігри, включаючи ті, які ви вже придбали, але ще не встановлювали.

Додатково в бібліотеку буде додана вкладка PS Plus, щоб ви завжди були в курсі, які безкоштовні ігри є в цьому місяці. Ну звісно актуальними вони будуть тільки тоді, коли ви активуєте і передплатите PS Plus.

xA5MgJ8MyuxisHmdzWDU3BKXb0nYzR1fL5js1O8MV0lLufHdck-qotzxCC4yAqqtbzlvPcDVPUMxALGJcod-IM4EfALuTSg54MpTFcTQR5SqVZhlIx2Em6bFvCrvNRytDFcA3FoF

Серед корисних функцій можна виокремити можливість “приховати” ігри, які більше вам не цікаві, або ігри, які ви вже “пройшли” і не хочете, щоб вони вам заважали при пошуку інших, більш актуальних.

Можливість завантаження власних шпалерів через USB

PS4 стає більш гнучкою для налаштувань, хоч поки тільки в beta-версії. Відтепер можна встановлювати на консоль власні шпалери, щоб персоналізувати робочий простір. Як це буде виглядати? Ось так:

6rR0kQndPuFL7yoQoLip1YhW7Cpp0MwJ3oc-Z74QmLE89pMkNd1uriD3-YYTOOZBLJZC-yaX3HsMauvTZJ_rqvTkaQbsbGkbl3LOXyehMCBdO7gzVe5KrmVLvprRYq0QaOphs_9s

Інші оновлення програмного забезпечення

Серед менш глобальних змін в новому програмному забезпеченні можна відмітити: удосконалення меню, видалення сповіщень, суперсемплінг (для PS4 Pro). Коротко про кожне оновлення:

  • Меню. Завдяки удосконаленню швидкого меню ви зможете бачити хто з ваших друзів знаходиться онлайн. Тепер не потрібно виходити з гри, щоб переписуватися з друзями чи запрошувати пограти разом.
  • Видалення сповіщень. Все вкрай просто, щоб побачені вами сповіщення не заважали в роботі їх можна буде видалити.
  • Суперсемплінг. Оновлення працюватиме тільки у власників PS4 Pro з телевізором, який підтримує HD-розширення. Буде покращена деталізація та показники графіки в деяких іграх для PlayStation 4.

Це далеко не усі оновлення, які отримають власники PS4. Тому з нетерпінням чекаємо нової інформації від Sony, а тим час продовжуємо тестувати версію ПЗ 5.50.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?