Knack і RiME — ігри PS Plus у лютому

01/02/2018

Завершився січень, а разом з ним усі свята та приємності, але в PS Plus думають по-іншому. І, як зазвичай, вашій увазі дві безкоштовні гри з якими місяць лютий буде по-справжньому “лютим”.

Knack

Для всіх поціновувачів цієї гри лютий буде особливим місяцем, тому що всім власникам підписки PS Plus гра Knack буде доступною для завантаження і абсолютно безкоштовною.

Опис гри:

Knack — це гра платформер в якій головний герой має благородну місію захищати і визволяти землю від лютих гоблінів. Визволитель людства має ім’я Нек. Напочатку гри ви отримуєте слабкого персонажа і суть гри полягає в тому, щоб збільшувати його до гігантських розмірів тим самим збільшуючи його силу.

Трейлер гри:

RiME

Іспанська команда Tequila Works 5 років працювала над грою і відразу після виходу гра завоювала багатьох фанатів по усьому світу.

Опис гри:

RiME дуже красива гра з точки зору пейзажів та графіки. Вас чекає багато пригод на чолі з головним персонажем — хлопцем, якого після шторму викидає на берег невідомого острову і коли він приходить до тями нічого не пам’ятаючи, то починає досліджувати острів і шукати відповіді на питання розгадуючи складні головоломки, подорожуючи по руїнах та мальовничих пляжах. Під час подорожі головного героя супроводжує вірний друг — миле лисеня, але не обійшлося і без ворогів.

Трейлер гри:

StarBlood Arena

Зазвичай у PS Plus доступні лише дві гри, але в лютому як БОНУС буде доступна гра StarBlood Arena, яка була доступна користувачам у січні. StarBlood Arena - це гра для PlayStation VR. З цією грою ви в повній мірі зможете відчути себе в ролі професійного пілота військового літака та знищити усіх ворогів. Нові враження вам подарує можливість переміщення на 360 градусів.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?