Нічник Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2: виявляє та освітлює

23/04/2020

Не можете знайти вимикач у темряві, коли йдете випити води вночі? Відкривши шафу важко знайти потрібні речі, бо мало світла? Для звичайних нічників потрібне окреме місце та підставки, а у вас обмаль простору? Якщо бодай одне з цих питань для вас актуальне, то у нас є чудове і просте у всіх сенсах рішення — Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2. Хоч приставки "смарт" поруч з назвою немає і цей нічник не приєднується до смартфону через додатки чи іншим чином, його можна вважати розумним завдяки тому, як він працює.

Купить Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2

КРІПЛЕННЯ

Як бачимо, коробка повністю в стилі Xiaomi. Нічого зайвого. Між іншим, в комплекті крім інструкції та гарантійного талону нічого нема. Як нічник можна прикріпити у бажане місце? Все дуже просто. Вам навіть не доведеться свердлити стіни, забивати цвяхи чи шукати спеціальний клей. Нічник має спеціальну платформу на якій є клейка поверхня, тому вам потрібно просто зняти захисну плівку і приліпити нічник у визначене вами місце.

Купить Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2

До того ж сама платформа легко від’єднується від нічника, бо тримається на магніті, який дозволяє повертати нічник на платформі фактично на 360 градусів. Це якраз той момент, коли можна сказати, що все геніальне просте, бо ідея кріплення дуже проста і в той же час практична та естетична.

Купить Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2

ЖИВЛЕННЯ ВІД БАТАРЕЙОК

Купуючи такий світильник відразу потрібно подбати про три пальчикові батарейки, бо в комплекті їх, на жаль, немає, але ми можемо вам запропонувати батарейки Panasonic, яких вам вистачить надовго. Ви можете обрати, як звичайні батарейки так і акумулятори, які можна буде перезарядити знову.

Купить Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2

ДВА РЕЖИМИ ОСВІТЛЕННЯ

Нічник може працювати в двох режима: сильне та слабке освітлення. Режими можна перемикати відкривши лампу і поставивши перемикач в інше положення. Виробник зазначає, що в режимі слабкого освітлення заряду батарейок вистачить на 15 місяців, а якщо увімкнути режим сильного освітлення, то їх вистачить на 8 місяців. Варто сказати, що обидва показники гідні поваги.

Купить Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2

КЛЮЧОВА ФІШКА: ДАТЧИК РУХУ ТА ОСВІТЛЕНОСТІ

Незважаючи на мініатюрні розміри лампа дуже технологічна. В нічник вбудований датчик руху та датчик автоматичного регулювання яскравості. Датчик руху спрацьовує на відстані 5-7 метрів і відразу вмикається світло, крім того, щоб світло було відповідне до умов освітлення за цим слідкує спеціальний датчик. Світло буде увімкнене протягом 15 секунд аж поки лампа знову не зафіксує рух в межах свого поля зору — 120 градусів.

Купить Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2

ДЕ ЇЇ МІСЦЕ В ДОМІ?

На це питання ви можете відповісти краще за мене, бо знаєте свою домівку краще, однак можу порекомендувати декілька варіантів, де така лампа була б необхідною. До речі, зважаючи на невисоку ціну варто купувати відразу декілька штук, щоб встановити у всі найбільш затребувані місця.

Купить Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2

Купить Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2

ВИСНОВКИ

Xiaomi Mijia Infrared Smart Night Light 2 — ідеальний нічник для вашого дому зважаючи на простоту встановлення, довготривалий час роботи від звичайних батарейок та доступну ціну.

Читайте також:

Читайте також:
Настільні LED-лампи від Philips, які працюють від батареї
Настільні світильники з батареєю стали по-особливому популярними в Україні через періодичні відключення електроенергії. Деякі виробники, як наприклад Philips давно були готові до такого ажіотажу, адже мають в наявності такі моделі, як LED Reading Desk lamp Tilpa та LED Reading Desk lamp Hat. Детальн
27/12/2022
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?