Навушники для музичних естетів - Edifier P293 Plus

24/05/2018

Новинка в Україні - ще недоступні до продажів Edifier P293 Plus стали гостями нашого офісу.  Вони сподобаються з першого погляду, приваблюючи своїм сучасним дизайном. Хочеться одразу випробувати їх, вставивши у вуха та почати хизуватися логотипом бренду, який розміщується на кожному навушнику. Що і було мною зроблено, а тому вже готова ділитися враженнями. Наскільки зручні, гучні та чи виправдали очікування Edifier P293 Plus - читайте нижче.

Слухати та відпочивати

Перелив світла на концентричній обробці чаш, плоский гнучкий кабель, інтуїтивно зрозумілий пульт - я одразу збагнула, чому пакування Edifier P293 Plus має прозору кришку, адже вони притягують увагу. Досить великі чаші по зручності не викликали зауважень. Три пари силіконових насадок дозволять точно підібрати свій варіант, щоб і комфорт, і шумоізоляція максимально задовольняли.

 

_MG_3092_1.jpg

 

Слухаючи музику на Edifier P293 Plus, ти повністю “вимикаєшся” від того, що відбувається довкола. Втоми та дискомфорту після тривалого носіння навушників не виникало. У комплекті із пристроєм поставляється спеціальний тримач, який дозволить намотати кабель під час переносу навушників, запобігаючи його заплутуванню. Кабель, до слова, плоский і гнучкий. Завдяки г-подібному коннектору, він щільно прилягає до роз’єму 3.5 мм, а тому навряд чи пошкодиться, якщо кинути смартфон у кишеню.

-_5Mzw6nAnl4_fl6KcnbJwV7UW3R-yZbDxJ96icPFHsh8OvHZcMUPUeMYEriTYHooL8ybgk5sLdVKiFUBYknkdRozDwiTakYLXbzBg3b9fvwa41j_sQe1z61B1KBMFdgSeay9jDf

Для керування відтворенням та викликами передбачений трьохкнопочний контролер - на кнопках символи видавлені, а тому на дотик легко орієнтуватися при зміні гучності.

Fl6M2xsnAYcxxqWBbTiYZG8YtWdLBOuzkqkvoOqbA7PiVKpL7laLz_IdLedx4chHKTgd0jXKMZkxMNKm3eYgop_FEJqrAwWXkt3KIQwNHTZ8mk5k3x3ElfWDnRhVAVvLao_-rULb

Дизайн навушників сучасний - вони добре виглядають у поєднанні із різними моделями смартфонів, так само поєднуються із ноутбуками чи планшетами.

deV3TAP41C7Gma_0bBNyWBW11K1AkicET28PU6_-HwIsw26MAyG3lCPRscm-jQ-KtReuP-ofmXG_4UtGyxmsBan6Ojli0r2EjmTg911f5Vh2p4xTncyiAVIHIRDzUs3idDfCbJsk

У загальному, Edifier P293 Plus мені особисто були зручними, особливо сподобалося легка вага навушників, їх продуманий кабель та пульт.

Грають для вашого задоволення

Edifier P293 Plus дарують легкий і чистий звук. Частоти всіх рівнів є добре вираженими, немає жодного тиску чи навантаження. Хороший баланс дозволяє взагалі вимкнути еквалайзер і смакувати кожну ноту та вокал. Із Edifier P293 Plus можна буде приємно помріяти під музику, дивлячись у пропливаючий повз транспорту пейзаж - настільки ненав’язливо вони огортають звуком.

K14BaOU7-exWOlGZqw-0dcsUVMBH1CBGvH1kwctudDD0QdDff6RK35CTcR35fIB6_GVH618swaC9hzJPmAdbsh7K37CXKEfU3YgAc6orsDu_69_kwQYuf71WqSlCvvWyhUWqgDxN

Особисто мені, Edifier P293 Plus розкрилися у рок-композиціях із оркестровим супроводом. Баладні та легкі пісні Scorpions або Nickelback заграли для мене по-новому, дозволяючи однаково добре відчувати своїм не музичним слухом і голос, і гітарні партії - знову ж таки, дякую балансу.  

Для тих, кому дуже важливі глибокі баси зауважте, що я суб’єктивно оцінюю музику із Edifier P293 Plus як багату та насичену, але сказати, що R’n’B буде “гудіти та качати” не можу. Дані навушники створені для різножанрової музики, для хіп-хопу краще підходять ексклюзивні Edifier P295.

Висновки

Edifier P293 Plus я називаю навушниками для естетів неспроста - вони і виглядають класно, і грають відповідаючи своєму сегменту. Звичайно, що аудіофілам їх не вистачить, але для широкого загалу, Edifier P293 Plus підходять на відмінно. Вони дозволять насолоджуватися якісною музикою різних жанрів, а тому особисто для мене Edifier P293 Plus є одними із привабливих варіантів для щоденного використання.

Читайте також: 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?