Навушники “на кожен день” - Sony MDR-EX255AP

23/03/2018

Якщо шукаєте прості навушники із приємним зовнішнім виглядом і зупинилися на вакуумних “вушках” від Sony, я пропоную ознайомитися із даним оглядом, з якого ви дізнаєтеся про основні переваги, недоліки моделі та її особливості.

Зовнішність та ергономіка

 

188363.jpg

 

Отже, Sony MDR-EX255AP - це не просто дротові навушники, а ще й гарнітура, яку можна буде використовувати при спілкуванні у Skype чи при підключенні до смартфону.

Дизайн справляє позитивне враження - матові чаші із перламутровим переливом прикрашені логотипом та приємно “садяться” у вухах.  Гнучкий кабель можна буде намотати на спеціальну “застібку” для переносу, а г-подібний конектор зменшить можливість перегинання та пошкодження кабелю.

 

 

застібка.jpg

 

З першого погляду, чаші навушників мені здалися занадто габаритними, але при використанні ця думка розвіялася - “вуха” комфортно відчуваються, не випадають, тому з ними можна буде вийти на пробіжку чи зробити зарядку.

Звук

При відтворенні музики - Sony MDR-EX255AP не “тиснуть”, гра відчувається легко та ненав’язливо. Декілька видів насадок дозволяє обрати найбільш зручний та отримати максимальну шумоізоляцію. Одразу зазначу недолік, який буде вагомим для таких людей, як я, яким важлива “глибина” низьких частот. Sony MDR-EX255AP не мають вираженості басу, що відчувається як “плоскість” звуку. Я, наприклад, обожнюю відчуття на концертах, коли такт музики відбивається десь на рівні грудей - так, після концерту можуть бути шуми в вухах, але саме при яскравому відчутті басів, я отримую драйв.

Із Sony MDR-EX255AP такого не буде - гарнітура видає легкий звук, без спотворень та піску на високій гучності. Sony MDR-EX255AP підходять для тих, кому важливішою є чистота музики, а не її “масивність”. Щоб чіткіше описати відчуття, я звернуся до одного з треків Imagine Dragons - radioactive. Саме у цій пісні мені було надто замало сили звуку, але от у Wind of Change від Scorpions кожен поціновувач баладного року оцінить чітку передачу вокалу та гітари.

 

50050612b1_700x452_0_0_0_0.jpg

 

Висновок

На мою думку, дана гарнітура створена для спілкування - співрозмовник добре почує вас, як і ви його, а тому для відео-зв’язку чи “вільних рук” із смартфоном Sony MDR-EX255AP підходить найкраще. Що стосується звучання, то дану гарнітуру я бачу у такій ситуації - вагон поїзду, ви дивитеся у вікно, насолоджуючись виглядом пропливаючих повз пейзажів. Шум не заважає прослуховувати плейлист, а настрій радісний і легкий - чи то від музики, чи то від подорожі. Нехай дана гарнітура буде хорошим супутником, вибрати модель в різних кольорах ви зможете в інтернет-магазині КТС.

 

Читайте також: 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?