Легенда у КТС - Marshall Monitor

06/03/2018

Уявіть дух рок-н-роллу, свободи та пристрасті. Компанії Marshall вдалося втілити його у одних із найкращих навушниках Monitor - класичному, вінтажному витворі із вражаючою якістю звучання.

Захопливий звук

Купляючи Marshall Monitor Ви отримаєте не просто круту річ. Це буде відкриття  особливого стану душі, який відчуває людина в яскраві моменти свого життя. Marshall Monitor дозволять музиці розкритися на повну - саме для таких навушників працюють композитори, а стадіони розриваються в оплесках. Унікальність Marshall Monitor полягає у системі F.T.F - ви зможете зняти спеціальний фільтр, зробивши звук більш різким.

 

marshall monitor фильтр.jpg

 

Чистота сцени звуку у Marshall Monitor відповідає потребам меломанів - повний та насичений звуковий ландшафт із вираженими високими, середніми та низькими частотами змушує грати музичні композиції новими барвами. Звук “вибухає” емоційністю, а тому Marshall Monitor підходять для насичених басами пісень, року та класики. Більшого комфорту додає те, що оточуючим не буде заважати ваша музика, так само як зовнішні шуми слухачу.

Вінтажний вигляд

Традиційно Marshall створили навушники із дотриманням фірмових канонів. Шкіряне покриття сталевого оголів’я, текстуровані чаші, позолочені елементи - Marshall Monitor приваблюють своїм неповторним стилем та вражають продуманістю конструкції.

За лічені секунди навушники можна скласти та помістити для перевезення у чохол-мішок, що поставляється у комплекті.

 

marshall monitor с чехлом.jpg

 

Конструкція навушників дозволить брати їх з собою у будь-які пригоди - вони зручно складаються, а виконання із високоякісних матеріалів, робить навушники  стійкими до пошкоджень.

 

Наушники-Marchall-MONITOR-BLUETOOTH-BLACK-2.jpg

 

Повна свобода

Олдскульні Marshall Monitor не можуть обмежувати свого власника ні в чому, тому розробники зробили їх бездротовими, але залишили роз’єм для кабелю. Його до речі може використовувати ваш друг для підключення своїх навушників - таким чином можна буде разом подивитися фільм у дорозі.

 

marshall monitor разьем.jpg

 

Marshall Monitor надзвичайно витривалі - навіть активний користувач буде рідко відновлювати їх заряд. Передача звуку, завдяки сучасній версії Bluetooth не спотворюється, а тому у будь-якому варіанті підключення, власник Marshall Monitor отримає відмінну якість звучання.

 

marshall monitor 2.jpg

 

У підсумку, для Marshall Monitor можна і далі катувати мову, шукаючи потрібні слова для передачі вражень. Але вони створені для музики і насолоди, тому краще один раз спробувати, ніж багато разів прочитати.

При першому знайомстві Ви одразу зрозумієте, які саме дрібниці роблять Marshall Monitor особливими:

  • Оздоблення: шкіра, метал, текстуровані поверхні та фірмові логотипи.
  • Якість: міцний кабель, спіралеподібні вставки, позолота елементів кабеля.
  • Зручність: складна конструкція, спеціальний чохол, легка вага.
  • Подвійне підключення: і бездротові навушники, і дротова гарнітура.
  • Звук: повний, насичений і неповторний.

Marshall Monitor доступні для замовлення у каталозі інтернет-магазину КТС, тому не марнуй час - поринай у світ якісної музики разом з Marshall.

Читайте також:

 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?