Для всіх меломанів - дротові гарнітури JBL

01/03/2018

JBL - один із улюблених брендів меломанів, який асоціюється із високою якістю звуку. У даній статті ми розглянули три гарнітури даного бренду і розкажемо вам про їх особливості та переваги. При пробі кожної твердо можу сказати - якість звучання змусила забути, що я знаходжуся в офісі, а не на концерті, тому отримані позитивні емоції перетворили робочий день на суцільне задоволення. Всі три моделі відрізняються за ціною та я особисто раджу спочатку ознайомиться з оглядом, а потім вартістю - JBL створила їх таким чином, що кожна модель повністю відповідає вкладеним коштам та чітко підходить для конкретних вподобань користувача.

JBL Т205

 

гаринтура 1 205.jpg

 

Відкриває огляд JBL Т205 - єдина представлена гарнітура по типу вкладиші. Як і всі інші, вона дротова, має плоский кабель, Г-подібний конектор, фірмовий однокнопочний пульт. Дизайн приваблює хромованою окантовкою чаш, їх конструкція запобігає випаданню - JBL Т250 “сидить” у вусі дуже комфортно. Гарнітура зроблена таким чином, що звук попадає безпосередньо у вухо та відсутнє відчуття “тиску”, як інколи буває у вакуумних моделях. Але останні перемагають JBL Т250 у шумоізоляції - тут ви не отримаєте тиші, через конструктивну особливість вкладишів.

 

 

гарнітура 2 205.jpg

 

Коли ж оцінювати звучання JBL Т205, то перше, що хочеться підкреслити - неперевершену чистоту. Так, JBL Т205 відповідають якості бренду - голос вокалістів відчувається кришталево, жодного спотворення на високих гучностях, а потужність глибини у класичної музики вражає - композиція італійця Людовіка Ейнауді відкрилась для мене зовсім по-новому.

 

г 3 205.jpg

 

Особливість JBL Т205 - це її здатність оточувати звуком. При довготривалому прослуховуванні немає втоми від гучної музики, тому на мій погляд JBL Т205 - це ідеальний варіант для офісу, коли ви хочете абстрагуватися, сфокусуватися на роботі та мотивувати себе музикою. Легкість JBL Т205 - основний плюс, який дає змогу відчути повноту музики, без штучності звуку та жодних спотворень. Мінус моделі - слабкі середні частоти. Особливо у рок-композиціях занадто відчувається верхня частота та бас, а “середина” губиться, що в принципі можна буде виправити налаштуваннями еквалайзеру.

Переваги:

  • чистота та глибина звуку;
  • відсутність “тиску” та спотворень при відтворенні;
  • тканинний чохол у комплекті.

Недоліки:

  • слабкі середні частоти;
  • гірша шумоізоляція, ніж у вакуумних.

JBL Т290

 

u 1 290.jpg

 

Другою в огляді йде JBL Т290. Дана вакуумна гарнітура гарантує максимальну шумоізоляцію - підібравши із комплекту необхідний розмір насадок, ви зможете повністю зануритися у музику.  Конструкція навушників пряма - вони невеликі, не випадають, тобто немає жодного дискомфорту при використанні. Дизайн преміальний - матове покриття чаш та логотип бренду підкреслює “статусність” моделі.

 

u 2 290.jpg

 

У звучанні JBL Т290 вразили мене не менше, за попередні - відсутність піску, шуму, спотворень, навіть при максимальній гучності змусили забутися про те, де я. При прослуховуванні потужного вокалу, голос відчувався так, ніби знаходиться у твоїй голові - конструктивно вакуумні навушники ніби “заливають” звук у черепну коробку, що при довготривалому використанні може створити мінімальний, але дискомфорт. Та якість звуку, яку дарує JBL Т290 переважає все інше - повнота звукового ландшафту із насиченими високими, середніми та низькими частотами змушує закохуватися у звичні для себе пісні знову. У рок-композиціях можна насолодитися чистими та легкими гитарними соло, а у класиці була відчутна кожна нота окремого інструменту.

 

u 3 290.jpg

Переваги:

  • максимальна повнота звуку на всіх частотах:
  • приємний зовнішній вигляд;
  • чохол для переносу у комплекті.

Недоліки:

  • для тих, хто не полюбляє вакуумні навушники, JBL Т290 не підійдуть.

 

JBL T110

 

u 1 110.jpg

 

Замикає парад гарнітур JBL T110. Це також вакуумна гарнітура, яка має найбільш простий дизайн, але якість компонентів відповідає бренду - кабель такий ж гнучкий, а глянцеве покриття чаш відрізняє модель з-поміж інших. У комплекті також передбачені насадки, але відсутній чохол. Конструкція навушників відмінна від попередньої - вони мають більш природню форму для вуха, тому зовсім не випадають, можна сказати, що навіть бігати з ними буде дуже комфортно.

 

u 2 110.jpg

 

У звучанні, JBL T110 не такі потужні - слабкість середніх частот особливо проявилась у рок-композиціях. Відомий трек AC/DС “Thuderstruck” почав неприємно шуміти на високій гучності, а у інших піснях басову гітару було майже не розрізнити за ударними. Потужність музики кульгає, вона досягається за рахунок “тиску” нижніх частот. У класиці не передалась вся глибина, що особливо відчувалося на композиціях із переважаючими клавішними або ж скрипкою - щоразу було відчуття, що ось зараз вони вибухнуть потужніше, а цього не відбувалось. Загалом звук відтворюється без спотворень, немає штучного відчуття, навіть на найбільш високій гучності. А якісний рівень шумоізоляції змусив мене зробити такий висновок - JBL T110 ідеальна для дороги. Для офісу я б її не обрала, через те, що “тиск” басів робить музику важкою для гучного довготривалого прослуховування.

Переваги:

  • висока якість матеріалів, від якої очікується довговічність гарнітури;
  • відсутність спотворень та шумів;
  • продумана конструкція та зручність.

Недоліки:

  • недостатня потужність у деяких жанрах музики - рок та класика;
  • “перетиск” басів.

Висновки

Що ж, з огляду можна було орієнтовно зрозуміти, які з моделей більш дорогі, але, якщо користувач не фанат вкладишів, він точно відкине перший варіант - середній за ціною. І обираючи між другою та третьою буде орієнтуватись на свої музичні вподобання, ситуації використання та бюджет - друга модель вартує найбільше, а от третя відноситься до бюджетного сегменту.

Сподіваюсь, дана стаття трохи полегшить вам вибір, а якщо відкриті питання все ж таки залишилися будемо раді допомогти вам - менеджери інтернет-магазину докладуть максимум зусиль, щоб знайти “саме ту” гарнітуру.

Читайте також:
Bloody M320: гарнітура з активним шумозаглушенням, процесором від Qualcomm та можливістю підключення кількох пристроїв одночасно
Сьогодні у нас на огляді гарнітура Bloody M320. Одного погляду на коробку достатньо, щоб зрозуміти її ключові переваги: стабільне з'єднання через Bluetooth v5.0, можливість одночасного під'єднання кількох пристроїв, наявність активного шумозаглушення, швидке заряджання і до 25 годин роботи від одног
18/04/2024
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?