Edifier P295 - смакуй потужні баси

29/05/2018

Сіре лаконічне пакування Edifier P295 було здатне приховати від першого погляду усвідомлення, що у коробці справжня аудіо-потужність. Легким натяком слугував напис BASS+, але тільки підключивши навушники до смартфону стало зрозумілим наскільки багатими є низькі частоти Edifier P295. Про звук, вигляд і зручність використання ексклюзивних для українського ринку навушників читайте далі.

 

295 на тел.jpg

 

Геніальність в простоті

Edifier P295 виглядають досить стримано та просто. Але покрутивши навушники з пів хвилини в руках приємне враження залишає декоративна сіточка на чашах та спеціальні силіконові насадки.

 

295 обидва.jpg

 

Вони мають силіконові гачки, яке слугує для більш міцного кріплення навушників у вусі, а також збільшують комфорт носіння, завдяки м’якості та гладкості матеріалу.

 

1_295 насадка.jpg

 

Як і в близького брата Edifier P293 Plus, дані навушники оснащені г-подібним конектором та трьохкнопковим пультом керування. Особисто мені навушники були дуже зручними, я б легко могла використовувати їх навіть під час занять спортом.  

Гра на пониження

Звук Edifier P295 вразив багатством басів. Низькі частоти у цих навушниках надзвичайно виражені, бас захоплює всю увагу при прослуховуванні та вимагає повної концентрації на глибині композиції. Для тих, хто любить хіп-хоп, електронну музику, R’n’B - Edifier P295 є одним із привабливих варіантів. Силіконові насадки створюють ідеальну шумоізоляцію, а тому сторонні звуки не створюють дискомфорту, дозволяючи по повній віддатися улюбленій музиці.

 

295 загальны.jpg

 

Завдяки таким можливостям, звук Edifier P295 видається сміливим, грубим та насиченим, створюється відчуття “оточення музикою”. Вираженість басів не заважає розкриватися й іншим частотам, а тому музика у Edifier P295 чиста та збалансована - для любителів різних жанрів це є значною перевагою.

Варто зазначити, що навіть у рок-композиціях, Edifier P295 продемонстрували себе на високому рівні - хоч я і віднесла  ці навушники у категорію “хіп-хоп”, трек легендарних AC/DC видався яскравим і приємним для прослуховування.

Загалом, Edifier P295 будуть оцінені тими, хто слухає музику без прив’язки до певного жанру, часто буває у шумних місцях та займаються спортом. Edifier P295 задовільнять таких користувачів у будь-яких ситуаціях.

 

 

чехол 295.jpg

 

Висновки

Edifier P295 залишають приємний присмак - для активної молодої людини вони стануть чудовим супутником на кожен день. Із ними можна буде в будь-яких ситуаціях із комфортом слухати музику, вдома використовувати для перегляду фільмів, а в залі мотивувати себе на більшу активність. Якщо цінуєте насиченість музики, то саме Edifier P295 зможе показати її глибину.

Читайте також:

Жодних обмежень із Razer Hammerhead BT;

Акустика додому - на що звернути увагу при купівлі?

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?