Жодних обмежень із Razer Hammerhead BT

18/05/2018

Razer - бренд, який люблять геймери усього світу. Хтось цінує їх інноваційні технологічні рішення, а комусь полюбився сміливий яскравий дизайн пристроїв - у будь-якому випадку Razer тримає своїх фанатів у напруженні, задаючи настрій іншим виробникам геймерського сегменту.

Даний огляд присвячений нетиповому для ігор аксесуару - бездротовій гарнітурі Razer Hammerhead. Про її вигляд, звучання та цікаві деталі - у матеріалі нижче.

Гра без обмежень

Razer-Hammerhead-Bluetooth-In-Ear3.jpg

Розглянута гарнітура є Bluetooth-сестрою дротової Razer Hammerhead. Вони мають подібну конструкцію динаміків, а також схожий вигляд, який продовжує яскравий фірмовий стиль та підкреслює приналежність гарнітури до ігрового сегменту. Поставляється Razer Hammerhead із фірмовим чохлом твердої конструкції, який дозволяє переносити пристрій із собою, просто поклавши у сумку.

чохол.jpg

Цікавим у дизайні є логотип бренду на чашах навушників. Він підсвічується, виконуючи не тільки естетичну, а й інформаційну функцію - зміна кольору та режиму підсвітки повідомляє про низький рівень заряду чи вхідний виклик, як приклад.

лого.jpg

Кабель, яким поєднуються навушники з одного боку пофарбований у зелений колір. На ньому знаходиться блок живлення із магнітним кріпленням та пульт керування. Кріплення дозволяє зачепити гарнітуру на одяг, що забезпечує можливістю активно рухатися та використовувати Razer Hammerhead під час прогулянок, пробіжок та занять спортом.

магніт.jpg

З іншого боку, блок живлення додає ваги гарнітурі, тому її важко порівняти за рівнем комфорту із класичними спортивними моделями - все ж таки, у першу чергу, це ігровий аксесуар. На пульті керування знаходяться традиційні кнопки зміни гучності та вмикання, а також порт для зарядки гарнітури.

Загалом, дизайн приємний - Razer Hammerhead не сплутати із гарнітурами інших виробників.

Гучно, басовито та брутально

Саме так грає Razer Hammerhead - гарнітура не створювалася для легких і попсових треків. Насичені баси, які з усією силою тиснуть та оточують глибиною, змусять із більшим захопленням зануритися у гонку чи шутер. Так само гарнітура яскраво проявиться при прослуховуванні R’n’B, реп-композицій та багатих на низькі частоти треків. Гарнітура дарує хорошу шумоізоляцію - музиці не заважає шум натовпу у громадському транспорті. Але для спілкування у шумних місцях треба буде підносити мікрофон ближче до рота, щоб співрозмовник чув ваш голос чіткіше.

62_1.jpg

Керувати відтворенням досить легко - пульт є зручним і зрозумілим на дотик. Завдяки новітній версії Bluetooth, музика передається без перешкод - якість можна порівняти із дротовою версією. Приємно вразила гарнітура при перегляді фільмів, адже об’ємний звук створив відчуття занурення у сюжет фільму. Звично сидячи перед своїм ноутбуком, я завдяки  Razer Hammerhead отримала набагато більше задоволення від кіно.

Висновки

Якщо підводити підсумок, то не хочеться лукавити з приводу “ідеальності” Razer Hammerhead, адже гарнітура краща не та, яка гарантує виключно якісні баси, а й може розкрити весь діапазон частот із чистим відтворенням. У зручності використання вона також не є універсальною - для бігу чи занять спортом існують більш привабливі моделі. Razer Hammerhead - це суто геймерський аксесуар, який буде оцінений фанатом бренду. Чи можна знайти більш доступні варіанти для ігор? Можна, але вони точно будуть позбавлені особливого шарму, яким пронизана Razer Hammerhead.

Читайте також: 

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?