Навушники для активних людей - Edifier P297

01/06/2018

Скільки раз на пробіжці ви зупинялися, щоб поправити навушник, який випав з вуха? Навіть, якщо ви підготувалися та обрали спеціальні навушники із кріпленням для бігу, у повсякденному житті “гачки” за вухами можуть заважати - то під шапкою тиснуть, то геть не підходять до робочого костюму. Щоб не йти на компроміс, Edifier пропонують мати альтернативні варіанти в одній гарнітурі - Edifier P297.

Конструкція, яка легко адаптується під вас

Edifier P297 - приклад шикарної універсальності. Завдяки змінним гачкам, які йдуть у комплекті, Edifier P297 можна цілий день використовувати в офісі без кріплення, а ввечері виходити на пробіжку, не хвилюючись за випадання навушників з вух. Самі гачки легко “одягаються” на кабель - додаткових зусиль для їх встановлення зовсім не потрібно.

297 с крючком.jpg

У комплекті до навушників поклали чохол, а тому переносити їх у сумці можна, не хвилюючись за пошкодження.  

1_297 ччехол.jpg

Самі чаші навушників мають гарну концентричну обробку, вони компактні та мають хорошу конструкцію, яка анатомічно є більш природною для людського вуха. Гачки ж м’які, не натирають шкіру та легкі за вагою.

Незрозумілим мені стала відсутність г-подібного конектора, адже на деяких моделях смартфонів, аудіо порт 3.5 мм знаходиться на верхньому ребрі корпусу.

коннектр.jpg

Це у свою чергу створює незручності, якщо ви, наприклад, займаєтеся бігом, змінили трек та кинули смартфон у кишеню - якщо ви інстинктивно робите це “догори ногами”, то якраз кабель прямого типу буде перегинатися. Для спортивних навушників конектор літерою “г” був би більш зручним.

Звук, який мотивує на додаткове коло

Чистота звуку, який дарують Edifier P297 відповідає імені бренду Edifier. Легка, чиста музика, без спотворень та тиску - найбільш вираженими є верхні частоти, бас “соромиться” проявитися на повну. Для любителів музики із вираженими низькими частотами Edifier P297 можуть здатися слабкими, але особисто мені сподобалася те, як розкривається музика у певних композиціях. Чітке відчуття голосу виконавців, яскраві гітарні партії, легкість музики - Edifier P297 не тиснуть басами униз, вони створені для яскравих верхніх і багатих середніх частот.

297 обое.jpg

Цікавим відкриттям для мене стала Edifier P297 у старих треках - Big city life від Mattafix змусила знову “покачатися” і насолодитись тими нотами, які інші навушники “замивали” басами. Через очікування більш чіткої музики хотілося дослухати всі пісні до кінця, а може в якихось треках були раніше недоступні для слуху мелодії?

Висновки

Завдяки зручності, хорошій шумоізоляції та комплектації, Edifier P297 справили на мене гарне враження. Їх можна буде використовувати у повсякденному житті, під час занять спортом, у подорожах та просто на прогулянках. Якщо ж ви шукаєте особливих басів - обирайте близького родича Edifier P297 - модель Edifier P295, яка до речі теж має силіконові насадки для кращої ергономічності. А якщо ж зовсім не потребуєте особливих кріплень, то Edifier P293 Plus стануть хорошими навушниками із найбільш збалансованим звуком.

Читайте також: 


 

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?