Масажер для очей Xiaomi Lefan Automatic Eye: must have будь-якого офісу

17/05/2019

Ми продовжуємо розповідати своїм читачам про продукцію компанії Xiaomi і на черзі в нас є цікавий пристрій, який допомагає слідкувати за своїм здоров'ям: масажер для очей Xiaomi Lefan Automatic Eye Hot and Cold Massage. Гаджет досить незнайомий для нашого ринку, а тому навіть у нас в офісі, люди, які щодня працюють з новою технікою із цікавістю випробовували пристрій на собі.

Дизайн 

купить Xiaomi Lefan Automatic Eye

Пристрій виглядає як велика ложка, з одної сторони він має вогнуту керамічну пластину, з іншого гаджет ребристий і опуклий. Кожна сторона виконує різні функції - компреса  та масажера, але про це згодом.

Xiaomi Lefan Automatic Eye попав к нам в офіс у бірюзовому кольорі, також є білий варіант і рожевий. Корпус масажера виготовлений із матового та приємного на дотик пластику. Вага Xiaomi Lefan Automatic Eye трохи більша за смартфон, а у довжині він майже вкладається повністю у долоню. Гаджет без проблем можна буде переносити у сумці, багато місця він не займе, при тому у комплекті він поставляється разом із м’яким чохлом, який вберігає корпус від пошкоджень і забруднень.

Для гарантування гігієнічності використання масажера, щоразу перед процедурою я б радила очищувати його поверхню антибактеріальною серветкою, адже при безпосередньому контакті з очима забруднені руки чи сам гаджет можуть заподіяти шкоди.

купить Xiaomi Lefan Automatic Eye

Заряджається гаджет комплектним кабелем micro USB, орієнтовно його заряду вистачить до 7 днів використання, але все залежить від активності.

Щоб увімкнути гаджет потрібно затиснути одну єдину кнопку на корпусі та дочекатися звукового сигналу. Підсвіткою буде обозначений обраний режим, яких всього є чотири, на корпусі ж ви побачите три слова:

1. Refresh (холодний компрес);

2. Relieve (гарячий компрес);

3. Revive (зміна температури).

Четвертим режимом є масаж, який здійснюється іншою ребристою стороною при прикладанні її до тіла. Для перемикання режимів треба коротко натиснути на кнопку.

Робота масажера

купить Xiaomi Lefan Automatic Eye

При використанні холодного компресу гладка поверхня масажера охолоджується до 18 градусів (зміна температури гаджета відбувається за допомогою термоелемента, що використовує ефект Пельтьє). Завдяки дії холоду, людина відчуває полегшення після тривалої роботи, знімається втома, почервоніння та сухість. При дії гарячого компресу (температура 40 градусів) поліпшується кровообіг, зменшується тиск і будь-який дискомфорт в очах. Виробник зазначає, що масажер благотворно впливає й на тканини довкола очей, тому навіть дрібні мімічні зморшки будуть зменшені. Масаж здійснюється за допомогою маленького відбродвигуна та силіконової насадки. Дія масажера не приносить дискомфорту, він не тисне та працює досить тихо - оточуючим не заважає.

Після використання масажера створюється приємний ефект, навіть те, що ти дав очам відпочити у закритому стані вже покращує їх зволоження. Для мене як для людини з погіршеним рівнем зору та необхідністю щодня працювати за монітором, гаджет допомагає відчувати менше неприємної сухості (я називаю це відчуття “очі з піском”). Я знайома із технікою “пальмінг” - комплексом вправ для очей, дія яких нагадує принцип роботи масажера (при виконанні вправ людина також нагріває око, але за допомогою температури своїх долонь).

купить Xiaomi Lefan Automatic Eye

Звичайно, що Xiaomi Lefan Automatic Eye не буде панацеєю для покращення зору. Але тйого перевагами є:

1. Необхідність робити перерву у роботі та надавати відпочинок для очей;

2. Зняття у короткий проміжок часу дискомфорту;

3. Можливість застосування і вдома, і на роботі, і навіть в дорозі завдяки компактним розмірам.

купить Xiaomi Lefan Automatic Eye

Виробник стверджує, що при тривалому використанні, масажер навіть спроможний покращити зір. Чисто теоретично, я можу погодитися з цим твердженням, але пам'ятайте про правильний режим роботи за комп'ютером, відпочинок і спеціальні засоби для очей, які потрібно підбирати разом із вашим лікарем (штучна сльоза, вітамінізовані краплі для очей, харчові добавки із вітаміном А, тощо).  

На мою думку, масажер треба сприймати як хороше доповнення до щоденного догляду за своїм здоров'ям, який допоможе більш комфортно працювати за монітором, знімати втому та піклуватися про себе за допомогою простих процедур.

Якщо вас цікавить ще більше гаджетів від компанії Xiaomi, то слідкуйте за оновленнями нашого блогу та соціальними мережами, де ми ділимося останніми новинами у сфері цифрової техніки: 

Також радимо прочитати статті про смарт-техніку Xiaomi та фірмовий зволожувач повітря: 

Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?