Корисна смарт-техніка: зволожувач повітря Xiaomi Deerma Humidifier

26/03/2019

Ні для кого не секрет, що китайський бренд Xiaomi займається випуском не тільки доступних смартфонів, а й багатьох гаджетів для побутового використання. Серед асортименту фірмових пристроїв представлена мікрокліматична техніка, як приклад, хочу розповісти про зволожувач повітря Xiaomi Deerma Humidifier. Цей невеликий пристрій багатьом допоможе отримати більше комфорту у своїй спальні, особистому кабінеті чи великому офісі. Як працює цей зволожувач і що це за техніка взагалі, читайте далі.

Xiaomi Deerma Humidifier

Зволожувач: які види бувають та на що звертати увагу при виборі

З назви пристрою зрозуміла його основна функція - збільшувати відносну вологість повітря у приміщенні. Пристрій покращує мікроклімат середовища, у якому працює, від того, як він це робить, залежить й тип пристрою. Якщо не вникати у деталі, зволожувачі бувають трьох типів - парові, ультразвукові та інші (традиційні, мийки повітря, форсункові, роторні, кліматичні комплекси).

Основна відмінність між паровим і ультразвуковим у тому, що паровий зволожує повітря шляхом нагріва води (відповідно пар, який виходить з пристрою є гарячим), а ультразвуковий “видає” пар, використовуючи п'єзоелектричний випромінювач (вода розбивається на дрібні краплі туману через ультразвукові коливання).

 


Для користувача варто знати, що перевага ультразвукового зволожувача полягає у:

  • бесшумності;
  • низькому рівні енергоспоживання.

Але при тому паровий має покращені характеристики у очищенні води, адже при нагріві деякі види бактерій гинуть, а ультразвуковий більше залежний від якості тієї води, яку ви заливаєте у ємність.

Xiaomi Deerma Humidifier

Розмір зволожувача потрібно підбирати відповідно до розміру приміщення у якому він буде працювати, також потрібно враховувати рівень шуму пристрою (якщо ви хочете ставити його у спальні на цілу ніч, зволожувач повинен бути максимально тихим).

Додатково, зволожувачі можуть бути оснащені нагрівальними елементами (ультразвуковий в такому випадку може видавати гарячий “туман”), очисними фільтрами (для збільшення рівня безпеки), дисплеями, пультами дистанційного керування та датчиками вимірювання температури та вологості (при їх наявності пристрій може зволожувати повітря до встановленої норми).

Що цікавого пропонує Xiaomi?

Xiaomi Deerma Humidifier - це ультразвуковий зволожувач, який призначений для використання у просторі, площею приблизно 25 квадратних метрів (ємність з водою може помістити 5 л рідини). Він відрізняється високою пропускною здатністю та за лічені секунди запускається, створюючи “струмінь туману”, який виходить у вертикальному напрямку.

Xiaomi Deerma Humidifier

Із цим пристроєм ми познайомилися випадково, а все завдяки переїзду в новий і менший офіс. Незважаючи на те, що приміщення має хорошу вентиляцію, опалення батареями у холодну пору року змушує повітря бути неймовірно сухим. Додатково врахуйте дію великої кількості стаціонарних ПК, які також нагрівають повітря під час роботи.

В офісі реально було доволі посушливо, тому в нас і з’явився Xiaomi Deerma Humidifier. За габаритами пристрій доволі компактний, по формі він нагадує широку колбу, яка складається з верхньої і нижньої частини. Працює безшумно, на корпусі є прозора ділянка, яка дозволяє побачити рівень води (автоматичний контроль також присутній).

Xiaomi Deerma Humidifier

Пристрій легко розбирається, в резервуар заливається вода і за допомогою круглої кнопки запускається весь процес.

Xiaomi Deerma Humidifier

Єдине, що я не зовсім розумію, чому струмінь туману не можна розсіювати довкола пристрою, а не тільки вверх - враховуючи, що в офісі ми поставили його на столі, такий спосіб розпилення дозволяв би зволоженому повітрю залишатися на рівні працівників, а не направлявся б у стелю.

Xiaomi Deerma Humidifier

Цікавим плюсом Xiaomi Deerma Humidifier є те, що його можна використовувати як ароматизатор - наприклад олія цитрусових позитивно впливає на працездатність людини, тому такий ароматний спосіб класно підходить для мотивації своєї команди.

Xiaomi Deerma Humidifier

Xiaomi Deerma Humidifier завдяки ультразвуковому типу споживає невелику кількість енергії (25 Вт) і не створює шуму. Варто сказати, що завдяки холодному пару, зволожувач безпечний для розміщення на підлозі біля кроваті (маленькі діти чи домашні улюбленці не зашкодять собі при безпосередньому контакту з пристроєм).

Дизайн Xiaomi Deerma Humidifier чисто фірмовий для бренду - зволожувач лаконічний і універсальний, тому органічно вписується у будь-який інтер’єр. Xiaomi Deerma Humidifier дозволить створити сприятливий мікроклімат у приміщенні, що важливо для самопочуття людини, її зовнішнього вигляду та комфорту, тому зверніть увагу на подібний пристрій, що здатен значно спростити побут, залишаючись непомітним, але корисним помічником.

Читайте також: 

Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?