Краща смарт-лампа від Xiaomi — MiJia Bedside Lamp 2

27/04/2020

Краща нічна лампа, універсальне рішення для денного та нічного освітлення — так в мережі користувачі описують Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2. Що в ній особливого та які фішки ви отримуєте купуючи розумну лампу від Xiaomi? Зараз дізнаєтесь. Спойлер: вона крута.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Коробка максимально мінімалістична у стилі Xiaomi. В комплекті є сама лампа, інструкція та блок живлення з кабелем. Єдине чого не вистачає — перехідник, щоб ви відразу могли її увімкнути в розетку та налаштовувати, тому про це потрібно відразу потурбуватись або зробити ще краще - купити розумний мережевий фільтр — Xiaomi KingMi Power Strip 3, як я і зробив, тому не довелося шукати перехідника і збережений стиль Xiaomi.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Лампа виконана у циліндричному стилі і майже вся її поверхня активно освітлює на 360 градусів. Знизу лампа має прорезинені ніжки для того, щоб ви могли поставити її на стіл чи приліжкову тумбу і не хвилюватися, що вона буде ковзати чи впаде. Також на нижній частині є QR-код, який допоможе вам встановити додаток для керування лампою.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Відразу скажу, що керувати лампою можна і без смартфона, але з останнім це суттєво зручніше і до того ж ви можете інтегрувати її в систему розумного дому. Наприклад, відкриваючи двері до спальні може спрацьовувати датчик руху, щоб вмикати лампу таку ж маніпуляцію можна провести і з датчиком відкривання дверей.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Момент, який точно потішить фанів Apple техніки — вона працює з Apple HomeKit. До того ж по стилю вона дуже нагадує пристрій від Apple. Схожа за формою на HomePod тільки призначення її інше. Якщо у вас смартфон на Android, то ви можете завантажити вже добре знайомий додаток Mi Home і за звичною процедурою додати новий пристрій.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Як керувати лампою Xiaomi з додатку MiHome? Тут ви можете вмикати і вимикати лампу, де б ви не знаходились і завжди бачити чи вона працює. Знизу на інтерфейсі є три вкладки: 1. White 2. Color 3. Flow. Натиснувши першу з них ви можете регулювати яскравість роблячи свайпи зверху до низу, а також можете регулювати температуру білого світла від теплого до холодного роблячи свайп зліва направо. Зверху екрану буде спеціальна шкала, де ви можете виставити світло з точними параметрами яскравості та температури.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Таку ж саму процедуру можна зробити і на самій лампі, оскільки вона обладнана сенсорною шкалою. Провівши пальцем вверх ви збільшите яскравість і навпаки. При натисканні значка “оновлення” ви змінюватимете температуру світла не поступово, а миттєво. Якщо затримати палець на значку “оновлення”, то ви зробите перемикання на режим “Color”.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

В режимі “Color” ви можете налаштувати, щоб лампа світила будь-яким кольором з палітри RGB. Увімкнувши режим “Flow” світло буде гармонійно змінюватися і переливатися. Ідеальний режим, щоб створити романтичну атмосферу.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Якщо у вас смартфон від Apple, то ви можете керувати лампою за допомогою голосового помічника Siri. На Android все не так позитивно, бо голосове керування можливе лише через голосовий помічник від Xiaomi.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Нижче ви можете побачити, як виглядає інтерфейс керування лампою зі смартфона та можливі варіанти розташування розумної лампи Xiaomi в інтер’єрі вашої домівки. Хто хвилюється про те чи не буде лампа занадто яскрава на мінімальному значенні яскравості, щоб не заважати для сну, то відповімо за допомогою цифр. Мінімальне значення 2 Люмен, а максимальне 400 Люмен.

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Купить Xiaomi MiJia Bedside Lamp 2

Висновки

Менше, ніж за 50$ ви отримуєте стильну лампу, яку можна використовувати, як вдень так і вночі завдяки широкому діапазону регулювання яскравості. Вона працює, як з пристроями на Android та і з пристроями на iOS. Може стати частиною сценарію в системі розумного будинку. За допомогою неї ви можете створити, як атмосферу для ефективної роботи за письмовим столом так і романтичну атмосферу використовуючи різноманітні кольори чи їх м’яке переливання. Якщо це не краща розумна лампа за свої гроші, то як мінімум одна з кращих.

Читайте також:

Читайте також:
Настільні LED-лампи від Philips, які працюють від батареї
Настільні світильники з батареєю стали по-особливому популярними в Україні через періодичні відключення електроенергії. Деякі виробники, як наприклад Philips давно були готові до такого ажіотажу, адже мають в наявності такі моделі, як LED Reading Desk lamp Tilpa та LED Reading Desk lamp Hat. Детальн
27/12/2022
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?