Фен Soocas Hair Dryer H3S: зручно, стильно, ефективно

27/04/2020

На коробці цього пристрою написано “iF DESIGN AWARD 2018” і відразу варто сказати, що це, мабуть, найбільш стильний фен, який я коли-небудь бачив. Він в назві має слово “Soocas” — це підрозділ компанії Xiaomi, який відповідає за виробництво побутової техніки в напрямку “краса та здоров’я”. Цей фен здивував мене усім починаючи від коробки і закінчуючи стильним замшевим чохлом для зберігання та транспортування пристрою. Давайте розбиратися, які ще фішки має цей фен.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

КОМПЛЕКТАЦІЯ

Коробка пристрою не менш сильна і якісно виконана, ніж сам пристрій. В коробці ви знайдете: фен, насадку-концентратор, замшевий чохол, інструкцію та гарантійний талон. Ніяких додаткових насадок немає, але наявність чохла була сюрпризом. 

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

Замшевий чохол виконаний у стилі мішечка, який затягується зверху. У нього без проблем поміщається все необхідне. Він не розтягується і відчувається дуже міцним. Посередині мішка-чохла є логотип Soocas.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

ДИЗАЙН

По-перше, нагороду за дизайн цей пристрій має не просто так, бо виглядає він дуже стильно. Особливої преміальності фену додає повністю алюмінієве покриття циліндру, усе решта — високоякісний та приємний на дотик пластик. В дизайні лаконічно і гармонійно “перегукуються” білий, сірий та бордовий колір. Цей стиль збережений, навіть в поліграфії на коробці. По-друге, кожна деталь на дотик справляє враження надійності. Це стосується і двох клавіш, які є на корпусі.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

Насадка-концентратор легко приєднується до корпусу фена та може крутитися на 360 градусів і навіть вона має свої фішки у дизайні. Оскільки поверх непрозорого білого пластику вона ще має прозоре покриття, а між ними простір, щоб при тривалому використанні ви не попекли руку торкнувшись до насадки.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

Ручка фену приємна на дотик та стоїть під кутом 90 градусів до “турбіни”. Вона не слизька, тому не буде ковзати в руках під час сушки. Кабель міцно кріпиться до корпусу, а в комплекті є спеціальний силіконовий хомут для того, щоб дріт можна було легко згорнути по завершенні використання. Довжина мережевого кабелю складає 1,7 м чого цілком достатньо для того, щоб вільно почуватися при використанні фена.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

Частина фену, яка відповідає за захват повітря прикрита пластиковою решіткою, яка не знімається. Чи зможе вона захистити фен від потрапляння волосся та інших дрібних частинок важко сказати, але ваші пальці точно у безпеці. Крізь решітку проглядаються лопаті вентилятора, які між іншим, теж мають бордовий колір. Дрібниця, але з таких дрібниць і складається загальне враження про пристрій. Браво, Xiaomi.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

ЯК КЕРУВАТИ?

Як ви вже побачили на корпусі є всього дві клавіші. Одна з них відповідає за увімкнення та вимкнення пристрою, а інша за перемикання режимів. Які тут є режими? Все дуже просто і навіть не читаючи інструкцію розібратися дуже легко. Перший режим — потік повітря слабкий та гарячий, другий — потік повітря сильний та гарячий, третій — потік повітря сильний та теплий. Функція холодного повітря відсутня. На корпусі завжди горить індикатор іонізації повітря. Що таке іонізація повітря у фенах? Це коли фен діє на волосся за допомогою негативно заряджених частинок. Що це дає? Волосся не пересушується, не стає ламким та не січеться. Всі знають, що сушити волосся феном — шкідливо, але функція іонізації зводить негативний ефект фактично до нуля.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

Фен має функцію захисту від перегріву. Якщо довго ним користуватися і він сильно нагріється, то він на декілька хвилин може вимкнутися і це чудово. Маю власний кейс, коли фен, який не мав такої функції перегрівся. У ньому тріснуна спіраль, яка нагрівається і вся ця “радість” вилетіла з фену на волосся, а тут така можливість виключена. Фен SOOCAS Hair Dryer H3S — це безпечно.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

Переваги SOOCAS Hair Dryer H3S:

  • міцний корпус;
  • стильний дизайн;
  • комплектація: насадка-концентратор та замшевий мішечок;
  • захист від перегріву;
  • функція іонізації повітря;
  • три режими роботи;
  • вартість.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

Недоліки SOOCAS Hair Dryer H3S:

  • відсутність режиму подачі холодного повітря.

Купить фен Soocas Hair Dryer H3S

ВИСНОВКИ

Я фенами користуюся дуже давно і серед них були Philips, Rowenta та Remington і варто сказати, що усі три фени коштували дорожче за SOOCAS Hair Dryer H3S, але жоден з них по дизайну не зрівняється з Soocas навіть близько. Якщо дизайн  це справа суб’єктивна, то по зручності використання фен від підрозділу Xiaomi справив дуже гарне загальне враження, яке базується на дизайні, зручності використання, можливостях сушки, безпечності. Він стане відмінним помічником для вас у тому, щоб зробити укладку, яка вам подобається.

Читайте також:

Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?