Дихай вільно: очищувач повітря Sharp та його переваги

18/05/2020

В той час, коли світ непокоїться про кліматичні зміни та парниковий ефект, якість повітря в будинках та квартирах людей створює не менш значний та негативний вплив на наше здоров’я. Згідно з повідомленням ЕРА (Служба з охорони навколишнього природного середовища США), повітря в приватних будинках та інших будівлях може бути до п'яти разів більш забруднене, ніж повітря на вулиці. EPA також підрахувала, що люди проводять приблизно 90 відсотків свого часу в приміщенні, включаючи школу, робоче місце та дім.

Чи знаєш ти, що якість повітря напряму впливає на твоє самопочуття? На твій сон, на твій настрій та роботу організму?! Ефективність роботи та тренування підвищується у рази, якщо приміщення добре провітрюється!

Зараз, коли ми знаходимось вдома 24/7, особливо актуально подумати про те, що ми вдихаємо кожного дня.

На щастя, сьогодні ми маємо можливість покращити якість повітря у себе вдома.

3A4642DD-6A40-4634-8EA6-CA1DF1E20710.jpeg

І ні, це не R2-D2 із «Зоряних Війн» :)))) Це очищувач повітря Sharp Air Purifier!

Він чудово підійде як для дому, так і для офісу/магазину/салону. Sharp Air Purifier — це пристрій, який зробить умови для життя та роботи набагато комфортнішими. Слід лише запустити його на кілька годин і ти зможеш переконатися самостійно! Час дихати вільно!

DEDB6221-0209-4CDB-925E-8BAAC60C3039.jpeg

Навіщо мені очищувач повітря?

Ще думаєш чи потрібен тобі очищувач повітря? Ось декілька аргументів, які тебе точно переконають! Sharp Air Purifier — це:

  • Захист від бактерій та мікробів. Завдяки розумній технології Plasmacluster (генератор позитивних і негативних іонів) гаджет з легкістю «забирає» з повітря 99% вірусів та бактерій, алергени і навіть кліщі! Тепер твій імунітет і здоров‘я буде під крутим захистом :)
  • Усунення неприємних запахів. Як не крути, але всі ми любимо щоб вдома приємно пахло. Квіти, аромасвічки та освіжувачі повітря — це класно, але вони не забирають запах, а просто «лягають» на нього як нові шпалери на старі :))) В результаті — все одно неідеальні «стіни» і неприємний запах залишається. Очищувач повітря Sharp завдяки спеціальним механізмам і фільтрам, дозволяє повністю позбавитись неприємного запаху та бактерій.
  • Зволоження. Гаджет має високу пропускну здатність (600 мл / г), що забезпечує й хороше зволоження повітря у приміщенні. Тобто ти отримуєш 2 в 1: чисте і зволожене повітря!
  • Усунення смогу. Пристрій має датчики та розпізнає задимленість та властиві їй запахи, після чого очищає від них повітря навколо.
  • Захист від алергенів. Оскільки пристрій очищує повітря і від алергенів, які у ньому є, він буде дуже корисний людям, що страждають від сезонних алергій, алергії на пил і т.д. Протягом декількох років поспіль очисники та зволожувачі повітря Plasmacluster отримують сертифікат Британського Фонду алергії (BAF). Це підтверджує високу ефективність роботи приладів у боротьбі з алергенами як тваринного, так і рослинного походження.

Де можна використовувати Sharp?

Sharp можна використовувати у будь-якій кімнаті дому. Наприклад, у гостьовій кімнаті, щоб забезпечити комфорт собі і своїм гостям.

C9E0A9AF-B1DD-494F-B05B-4A0E715DAE8A.jpeg

Також ти можеш поставити пристрій у спальні. Свіже повітря у зоні відпочинку забезпечить тобі найкращий сон, повір!

65390E94-BE47-4A6F-9E61-7B6FFD820120.jpeg

Погодься, що часом у шафі «вирують» далеко не найкращі аромати! Щоб цього уникнути, ти можеш розмістити там очищувач повітря. Тепер твій одяг буде завжди гарно пахнути!

54D552EE-236D-4286-A275-A79700FA3CC1.jpeg

Здоров‘я дітей напряму залежить від повітря та сонячної інсоляції у кімнаті. Використовуючи очищувач повітря, ти зможеш забезпечити своїй дитині хороші умови для навчання та відпочинку.

455DC6C4-B672-4869-BBF9-7C8D003F84F4.jpeg

Крім того, очищувач можна ставити і на кухні, і в коридорі, і навіть на терасі! Також можеш використовувати його й у власному авто. Він допоможе позбавитися від запаху їжі та сигарет.

EAA8DFFF-7B06-4D0D-8355-D40894E1624B.jpeg

Очищувач повітря може бути корисним не лише вдома. Його запросто можна використовувати в офісі, конференц-залах, салонах краси, дитячих садках, готелях і так далі.

Як працює Sharp?

Завдяки спеціальній системі із трьома рівнями фільтрації і системі циркуляції повітря Sharp AIR Purifier чудово справляється з усуненням запахів та бактерій.

DFA10F64-552C-4D7C-96B5-12808BD94EEF.png

Унікальна технологія, яка використовується в очисниках Sharp — Plasmacluster — забезпечує природне і безпечне повітря.

Plasmacluster є технологією для генерації позитивних і негативних іонів, таких самих як і в природі. Наукові дослідження підтверджують, що Plasmacluster чистить повітря шляхом зв'язування та знищення молекул бактерій, вірусів, цвілі та неприємних запахів.

548931E0-07C1-430C-BE31-4530B5ECE78C.jpeg

Крім технології Plasmacluster пристрій має HEPA-фільтр, який спроможний затримувати 99,97% забруднень.

До речі, потужність очищувача достатньо висока, він без проблем впорається з очищенням повітря у великих приміщеннях (до 38 м²).

Пристрій має невеликі габарити та важить не більше 8 кг. Завдяки лаконічному дизайну він з легкістю впишеться у будь-який інтер‘єр!

Sharp Air Purifier має шість режимів роботи (Авто/Дощ/Пилок/Максимальний/Средній/Низький), які можна легко налаштувати за бажанням. До речі, є тут і нічний режим, за яким пристрій працює максимально тихо.

Висновок

Час подбати про себе та своїх близьких. З очищувачем повітря Sharp Air Purifier ти отримаєш свіже повітря без алергенів та бактерії як вдома, так і на робочому місці! Цей унікальний пристрій точно вартує своїх грошей, адже здоров‘я — це найголовніше!

Читай також:

Читайте також:
Смарт-техніка від Momax: Xiaomi більше не ТОП за свої гроші?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. Велика частина продуктів Momax отримали MFi-сертифікацію (Made for iPhone, iPad, iPod) від Apple. Компанія пропонує понад 3000 тисячі різноманітних найменува
23/06/2022
Momax — новий бренд-конкурент для Xiaomi, Baseus, Hoco та JoyRoom в Україні?
Momax — компанія, яка на ринку розумної електроніки майже 20 років (з 2003 року). Назва бренду складається з двох слів Mo — MObile, max — MAX. В назві закладено те, що бренд намагається бути лідером в сфері аксесуарів для мобільних пристроїв, лідером на ринку пристроїв для розумного будинку та бажає
26/05/2022
Dyson — техніка без компромісів
Компанія Dyson зарекомендувала себе на ринку побутових пристроїв для краси та дому в якості професійних та надійних гаджетів. Сьогодні ми розглянемо чотири пристрої від цієї компанії і вкотре переконаємося, що це техніка без компромісів. Зволожувач повітря Dyson AM10 Легендарний зволожувач повіт
27/10/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?