Realme Buds Air - TWS-навушники з фішками AirPods

18/05/2020

Компанія Realme вже давно відома нам зі світу смартфонів і там себе чудово зарекомендувала, але чого очікувати від навушників цієї компанії? Зараз дізнаємось. Передусім скажу, що вони приречені на порівняння з Apple AirPods, бо вони в назві мають слово “Air”, а крім того вони дуже схожі на AirPods своїм кейсом та ергономікою. 

Купить Realme Buds Air

КЕЙС

Кейс Realme Buds Air дуже схожий на кейс від AirPods, але трохи товстіший та має більш квадратні кути. На передній панелі є клавіша для того, щоб підключати навушники, однак вона мені не знадобилася, тому що смартфон відразу знайшов навушники в меню bluetooth, який між іншим тут 5-ї версії. Кришка легко відкривається однією рукою і має характерне клацання, як в AirPods. На нижньому торці розташувався роз’єм USB Type-C, що дуже приємно, бо є моделі TWS-навушники, які суттєво дорожчі, але при цьому заряджаються через micro-USB. Крім того, кейс підтримує бездротову зарядку.

Купить Realme Buds Air

Кейс повністю глянцевий, що насправді не є перевагою, оскільки з досвіду користування AirPods він швидко вкривається дрібними подряпинами. Щоправда до переваг можна віднести те, що на ньому майже непомітні відбитки пальців. Навушники всередині кейсу міцно магнітяться, тому навіть з відкритою кришкою не випадають.

Купить Realme Buds Air

НАВУШНИКИ

Єдина справді суттєва відмінність з AirPods у тому, що ніжка не кругла, а трохи сплюснута, а від того ще краще лежить у вухах та добре прилягає до скул. Якщо викрутити звук на максимум, то дається взнаки той факт, що це відкриті навушники. Вашу музику будуть чути ваші колеги по офісу чи родичі в квартирі, хоча для цього потрібна тиша. В транспорті це взагалі не проблема.

Купить Realme Buds Air

На навушниках є два мікрофони, які відповідають за відсікання шумів при розмовах. Також на корпусі навушника є датчик, який відповідає за відслідковування того чи є навушник у вухах. І тут варто висловити для Realme великий респект, оскільки в 10 з 10 випадків при вийнятті навушника з вуха відтворення ставало на паузу і що саме головне після того, як його повернути знову у вухо, то відтворення продовжувалось. В цьому ціновому сегменті коректна робота цієї фішки заслуговує на повагу. Якщо AirPods у вас не тримаються у вухах, то і ці навушники, мабуть, не будуть, бо по ергономіці вони дуже схожі. Під час користування навушниками у мене з’єднання ні разу не переривалося. Сигнал стабільний в радіусі 10 метрів, як і заявляє виробник.

Купить Realme Buds Air

КЕРУВАННЯ ВІДТВОРЕННЯМ ТА ДЗВІНКАМИ

Для керування в цих навушниках передбачена спеціальна сенсорна зона, вона розташована там, де й в більшості інших TWS-навушників на ринку. Які дії доступні для користувача?

  • Пауза/Відтворення/Прийняти виклик — подвійний тап по будь-якому навушнику;
  • Наступний трек — потрійний тап по будь-якому навушнику;
  • Вхід та вихід з ігрового режиму — утримування на обох навушниках протягом 2 секунд;
  • Виклик голосового асистента — утримування на одному з навушників протягом 2 секунд;
  • Покласти слухавку — протягом 2 секунд утримувати палець на одному навушнику під час розмови;
  • Відхилити виклик — протягом 2 секунд утримувати палець на одному навушнику під час виклику.

Купить Realme Buds Air

На жаль немає можливості повернутися до попереднього треку, а також регулювати гучність.

Купить Realme Buds Air

ЗВУЧАННЯ

Перше, що ви точно оціните — запас гучності. Він тут дуже великий. Зважаючи на те, що це вкладиші, а не вакуумні навушники, то мене потішила наявність пристойних басів. Так, для низьких частот бракує концентрованості та глибини, але все ж вони тут є і це вже перемога. Навушники підтримують SBC та AAC. Звісно ж такі навушники купують не аудіофіли, які шукають “правильне” та чисте звучання, але на свій бюджет звучать навушники дуже добре. Якщо ви шукаєте варіант для занять спортом, поїздок громадським транспортом, для перегляду фільмів чи ігор, то вони вам точно сподобаються, особливо після того, як дізнаєтеся скільки вони коштують. До речі, навушники мають спеціальний ігровий режим, який можна активувати довгим натисканням на обидва навушники. Якщо він увімкнувся ви почуєте звук стартеру автомобіля. У цьому режимі затримка, яка тут варто сказати фактично відсутня, зменшується ще більше для того, щоб ви комфортно почували себе у грі, особливо у шутерах. Щоправда в ігровому режимі радіус з’єднання зменшується з 10 до 6 метрів.

Купить Realme Buds Air

Звук під час дзвінків чудовий. Співрозмовники добре мене чули, а я їх добре чув, навіть в шумному офісі. 

Купить Realme Buds Air

АВТОНОМНІСТЬ

Від одного заряду навушники можуть відтворювати музику приблизно 4 години. Разом з кейсом цей показник збільшується до 16 годин. Щоб зарядити до 100% вам потрібно буде трохи більше, ніж 1 година. Цікавий факт у тому, що чохол підтримує швидку бездротову зарядку в той час, як по проводу швидкого заряджання немає, але головне, що тут Type-C. В плані автономності нічого екстраординарного.

Купить Realme Buds Air

ВИСНОВКИ

Якщо ви шукаєте альтернативу для AirPods, то це вона. Ось так просто без зайвого пафосу ці навушники з’явилися на ринку і за трохи більше, ніж $50 ви отримуєте навушники з чудовою ергономікою, мінімалістичним кейсом, чистим звучанням з великим запасом гучності, а також такі фішки, як бездротова зарядка та play/pause при вийнятті навушника з вуха. Однозначно варті уваги, рекомендую до придбання Realme Buds Air.

Читайте також:
Набір ігрових аксесуарів Bloody в стилі Naraka: Bladepoint
Бренд Bloody вже давно зарекомендував себе на ринку ігрових аксесуарів і для більшості геймерів аксесуари від цього бренду давно знайомі, особливо через те, що часто можна спостерігати цілі серії пристроїв створених за мотивами найпопулярніших ігор, для прикладу не так давно Bloody презентували набі
31/03/2024
OPPO Enco Buds2 Pro: універсальні навушники з шумозаглушенням для дзвінків
Компанія OPPO 11 січня презентувала нові бездротові навушники Enco Buds2 Pro. Перше, що привертає увагу в цих навушниках — час автономної роботи та велика кількість фішок пов’язаних зі звучанням та дзвінками. Ці переваги стають ще більш значними, коли ми дізнаємося про ціну цих навушників. ДИЗАЙН
29/02/2024
Sony WH-CH720N: активне шумозаглушення та 50 годин автономності
Після тривалого часу використання навушників WH-CH720N змушені визнати, що Sony знову втирає носа конкурентам. Домінування Sony на ринку накладних навушників пояснюється дуже якісною збіркою, традиційно потужним звучанням та надзвичайною легкістю конструкції. 1 товарів Великий блок Sony WH-CH720N
06/02/2024
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?