Чому варто встановити Google Photos: 7 беззаперечних переваг

08/02/2018

Якщо ви власник смартфону на ОС Android, то швидше за все, що у вас “з коробки” встановлений додаток Google Photos. Зазвичай, іконка додатку розміщена в окремій папці на робочому столі з іншими сервісами від Google.

IOKmlz5zGDFIWq-aXw0CsXjXBWayinC0D4PTP-7vRUsDOh2_oONjSKyIfOdsbCTLLlXI-X9lOKIQlyo9KEEJT4zKr6zc5w-wcYZ-jG8u5OitsTWwmN0jKawvc8CqfQTdGC_DjOLZ

Якщо ж ваш смартфон — iPhone, то додаток Google Photos доведеться завантажувати вручну з AppStore. Він безкоштовний.

2_Записати.JPG

Google Photos має також десктопну версію для Windows та Mac, ну і звісно ж, для iPad та планшетів на Android. Де його шукати і як завантажувати ви вже знаєте, а тепер дізнайтеся про 7 беззаперечних переваг користування сервісом Google Photos.

7 ключових переваг Google Photos

1. Автоматична синхронізація.

Якщо ви маєте обліковий запис Google, то можна налаштувати автоматичну синхронізацію фотографій з Google Photos. Світлини, які ви щойно зробили на смартфон, автоматично будуть завантажені на сервер, або будуть завантажені при першому підключенні до інтернету. У десктопній версії варто відкрити додаток та перетягнути туди фотографії, які ви оберете і вони відразу будуть завантажені.

2. Кіллер фіча — смарт-пошук

Всі фотографії, які завантажуються в Google Photos, проходять багаторазове “сканування” і перевірку. Кожній фотографії автоматично присвоюються теги в залежності від того, які предмети, речі, місця були розпізнані на фотографії, наприклад: селфі, театр, Київ, фрукти. Зручність цієї функції важко переоцінити через те, що вона реально коректно працює. Наприклад, якщо ви хочете знайти фото свого песика, яке було зроблене ледь не в “сиву давнину”, то варто ввести в стрічці пошуку слово “собака” і вуаля, ваш пес у всій красі на екрані.

photo_2018-02-08_11-57-39.jpg photo_2018-02-08_11-57-41.jpg

3. Збереження фотографій

Якщо ви загубили смартфон або він вийшов з ладу і втратились усі світлини за весь період користування смартфоном — це, м’яко кажучи, неприємність, але з Google Photos такого не буває. Варто вам зайти у свій обліковий запис на новому пристрої і всі ваші фото знову з вами і не стиснуті, а в першопочатковій якості.

4. Необмежений простір для фотографій

Google Photos не встановлює для вас ліміти та обмеження. Завантажуйте скільки фотографій та відео, скільки вам захочеться. Лише одна ремарочка — фото не мають бути з розширенням більше, як 16 мегапікселів. Для звичайних користувачів цього буде більш, ніж достатньо.

5. Видалення дублікатів

Щоб зробити одне “толкове” фото потрібно зробити до десятка світлин, а з них вже обирати одну, яку можна завантажувати в соцмережі та показувати світові, але ж решта 9 займають місце. Google Photos використовує спеціальні алгоритми, які дозволяють ідентифікувати дублікати та видаляти їх.

6. Автоматичні колажі, ролики і ще багато цікавого

Після завантаження фото в сервіс Google Photos вам час від часу будуть приходити сповіщення про те, що у вас з’явився новий колаж або фільм або фотографія з накладеним фільтром. І все це можна було б вважати “дитячими забавками”, але ні. Через використання спеціальних алгоритмів ми отримуємо не сірий і “попсовий” продукт, а справді класний контент. Можете переконатися в цьому вже в перший день після встановлення Google Photos.

photo_2018-02-08_11-49-35.jpg photo_2018-02-08_11-49-38.jpg

7. Можливість редагувати та ділитися

Сервіс має вбудований редактор, де ви можете “підтягнути” якість фотографії, або накласти фільтри, які вам подобаються, а отримане зображення легко розшарити в будь-якій соцмережі чи для когось окремо. Окрім того, ділитися можна відразу усіма світлинами, які потрапляють в Google Photos. Для цього потрібно просто надати доступ до своєї бібліотеки Google-фотографій і обрана людина зможе переглядати галерею ваших фотографій так, як і ви. Ну звісно, такий доступ дають тільки для найближчих людей.

Читайте також:

Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?