Belkin представила нові MagSafe-аксесуари для iPhone 12

02/04/2021

Вelkin — відома американська компанія, яка спеціалізується на пристроях зв'язку. Саме вона стала однією з перших, що представила MagSafe-аксесуари. До нової лінійки увійшли підставки, зарядні пристрої та фітнес-кріплення. 

Magnetic Fitness Phone Mount

Цікава новинка — Magnetic Fitness Phone Mount. Це універсальний фітнес-тримач для iPhone, який можна закріпити на велосипеді або тренажері, щоб переглядати чи транслювати контент.



webdam.web.1000.1000 (1).jpeg

Magnetic Phone Mount with Face Tracking

Справжня знахідка для блогерів та контент-мейкерів — Magnetic Phone Mount with Face Tracking. Магнітна підставка для фіксації смартфону у горизонтальному чи вертикальному положенні з функцією відстеження обличчя, що обертається та регулюється для зйомки з будь-якого ракурсу. Спеціальний додаток слідкує за рухами та може одразу транслювати запис у ваші cоцмережі. 

webdam.web.1000.1000 (2).jpeg

Magnetic Wireless Power Bank

Magnetic Wireless Power Bank — портативні магнітні акумулятори на 2500 mAh та 10000mAh для нових iPhone з простою конструкцією та мінімалістичним дизайном, проте високою потужністю. Важливо, що ці аксесуари сумісні з MagSafe, проте не сертифіковані нею. Це означає, що швидкість зарядки буде обмежена 5-7,5 Вт, а не 15 Вт, як в MagSafe.

webdam.web.1000.1000 (3).jpeg

Wireless Charger Stand та Portable Wireless Charger

Також представлені нові магнітні зарядки Wireless Charger Stand та Portable Wireless Charger: підставка для ефективної та безпечної зарядки iPhone і магнітна зарядка, що може стати альтернативою MagSafe від Apple. Заряджати гаджет на підставці можна як у вертикальному положенні, так і в горизонтальному, що дуже зручно і дозволяє користуватись смартфоном навіть під час заряджання. 

webdam.web.1000.1000 (5).jpeg

webdam.web.1000.1000.jpeg

 

 


Бренд, як завжди, порадував функціоналом та різноманітністю своїх аксесуарів. Не менш крутим стало і попереднє оновлення від Belkin, де були представлені док-станції. Вони вже доступні до передзамовлення в КТС:) 

 

Читайте також:
Apple Watch не вмикається. Що робити?
Навіть найкрутіший девайс немає сенсу, якщо ви не можете його увімкнути, незалежно від того чи у вас флагманський Apple Watch Series 8 або ж навіть Apple Watch Ultra. Якщо ви зіткнулися з тим, що ваш Apple Watch не вмикається і ви бачите лише чорний екран, то даний матеріал допоможе розібратися з на
11/04/2023
Як обладнати своє робоче місце?
Велику частку свого життя ми проводимо за робочим столом виконуючи завдання по роботі чи навчанню. Якщо порахувати, то в середньому на своєму робочому місці ми проводимо від 6 до 10 годин на добу. З відомих причин, за останніх два роки в Україні спостерігається безпрецедентне зростання відсотку прац
14/09/2022
Такими будуть AirPods Max 2?
На ресурсі 9to5mac з’явився цікавий матеріал про те, чого не вистачає для AirPods Max і що варто було б додати в другій версії навушників. Нагадаємо, що в грудні виповнюється рік з часу виходу AirPods Max, тому вже можна очікувати нову версію. MagSafe-зарядка та роз’єм USB Type-C На даний момент в
21/12/2021
Залишити коментар
Нещодавно переглянуті
Меню
Привіт! Допомогти ?